FREDI PLES

Gajeva ulica 1/4, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

098236896

} TERMINI PO DOGOVORU

Jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova.
Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju. U plesnom klubu Fredi startali su ili dio svoje plesne karijere gradili sudionici i pobjednici popularnog showa “Ples sa zvjezdama” : Damir Horvatinčić, Ana Herceg, Ištvan Varga , Marko Herceg, Hrvoje Kraševac, Tamara Despot, Tihana Matijaščić (ex Devčić) kao i mnoge druge poznate osobe iz javnog života. Zadovoljstvo nam je organizirati s njima povremene plesne radionice za Vas!

TEČAJEVI

 • PLESNI TEČAJ ZA POČETNIKE – Početni tečaj obuvaća grupnu poduku iz društvenih, standardnih i latinsko-američkih plesova. Možete birati između nekoliko opcija kako se već uklapa u Vaš raspored.
  Opcije tjednog treniranja su: 2x90min, 2x60min, 1x120min
 • ZUMBA- vrlo popularna kombinacija koja obuhvaća elemente plesa i aerobika, vođena od strane licenciranog instruktora. Prikladna je za oba spola i relativno laka za usvajanje. Odaberite između nekoliko opcija kako se već uklapa u Vaš raspored.
  Opcije tjednog treniranja su: 1x60min, 2x60min, 3 i više puta.
 • INDIVIDUALNA PLESNA PODUKA – sami odredite program, sate, termini, prema vašim željama.
 • LATINO, TEČAJ SALSA, TANGO – Posebno iz ponude izdvajamo tečajeve iz popularnih latinsko-američkih plesova salse, tanga, bachate, kizombe.
  Opcije tjednog treniranja: 1x90min.
 • SALSA TEČAJ – Salsa tečaj u plesnom centru Fredi održava se jednom tjedno po 90 minuta, a kao ples je možete naučiti i na Latino tečaju.
 • PLESNI TEČAJEVI ZA MLADENCE – Tečajevi za mladence organiziraju se u sklopu redovnih plesnih tečajeva ili prema dogovoru.
  Opcije tjednog treniranja su: 2x90min, 2x60min, 1x120min ili po dogovoru
 • TEČAJ ARGENTINSKOG TANGA  – Tečaj argentinskog tanga je izdvojen iz grupe latinskoameričkih plesova i posvećen je strastvenim zaljubljenicima tanga.
  Opcije tjednog treniranja: 1x90min.
 • PLESNI TEČAJEVI ZA DJECU – Plesna kultura usađuje se od malih nogu. Tečaj odn. rekreacija namijenjena je za djecu do 12 godina starosti i traje tijekom cijele godine.
  Opcije tjednog treniranja: 1x90min
 • REKREACIJA – Nakon završenog plesnog tečaja nudimo rekreaciju tijekom cijele godine. Odaberite kombinaciju koja odgovara Vašem rasporedu.
  Opcije tjedne rekreacije su: 1x120min, 2x60min, 1x90min, 2x90min

INFORMACIJE I UPISI

Aktivnosti u plesnom centru traju svih sedam dana u tjednu. Raspolažemo s više lokacija, a vi birate jedan od tri intenziteta kojim želite usvajati nove plesne vještine.
Samo kada smo s vama u kontaktu telefonski možemo biti točni u davanju informacija, jer svaki upis neke osobe ili više osoba mijenja informacije o upisu. Zato preferiramo telefonski kontakt.

Lokacije su:

 • Kaptol
 • Trešnjevka
 • Remiza
 • Iblerov trg
 • Sveta Nedjelja
 • Velika Gorica
  (NAPOMENA:Nisu sve lokacije uvijek raspoložive za upis)

Kompletan cjenik usluga možete pogledati OVDJE.

Sve termine za trening možete pogledati OVDJE.

Pogledano 1842 put(a), 4 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Btanisslav
  Btanisslav

  Ne preporucam ovu školu. Inatruktorica oduzima slobodne partnerice i daje ih svojim pomagaćima a mi koji trebamo naučiti plesata sjedimo.

  23.03.2023 na 20:52 Odgovori

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

EDUKACENTAR- USTANOVA ZA OBRAZOVANJE

38514645230

Ulica Petra Preradovića 39, Zagreb, Hrvatska

09:00-20:30

Oznaka na karti

Strani jezici, informatički tečajevi, pripreme za državnu maturu, komunikacijski seminari.  Pročitaj više »

ORKA SPORT ŠKOLA PLIVANJA

+385998236 938

Jadranska avenija, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Programe osmišljava i provodi stručni trener – Erazmo Maršanić. Rođen je 1990. godine u Zagrebu i 1996.  Pročitaj više »

PLESNA ŠKOLA SPIN

PLESNA ŠKOLA SPIN

0981304050

Savska cesta 120, Zagreb, Croatia

09:00 - 22:00

Oznaka na karti

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine.  Pročitaj više »