FITNESS TONUS

Lipovečka ulica 1/1, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+38595 9178277

} pon-pet: 06:30- 22:00, sub-ned: 10:00-22:00

Novo uređeni fitness centar Tonus sa najboljom vibrom u gradu!

Teretana Tonus Trešnjevka u Vašem kvartu!

Fitness centar od sa vrhunskim spravama i aerobic dvoranom u samome središtu Trešnjevke!
Izaberite program koji najviše odgovara vašim potrebama a mi ćemo osigurati da se kod nas osjećate kao kod kuće.

Možda nismo najveći, ali sigurno najviše brinemo o vašim potrebama.

A po čemu smo to drugačiji?

Želimo staviti naglasak na posvećenosti pojedincima, pogotovo početnicima, bez dodatne naplate savjeta i pomoći. Također radimo besplatnu izradu programa za vježbanje i savjetujemo oko prehrane.
Čak ispunjavamo i muzičke želje 😉
Važno nam je Vaše mišljenje.

Programi:

teretana, TRX, girje, pilates, power pilates, workout, zumba, korektivna gimnastika, full body, privatni treninzi…

GRUPE I PROGRAMI

 • TOTAL trening- Total Treningom poboljšavamo zdravlje, kondiciju, tjelesni izgled, smanjujemo podkožno masno tkivo, povećanje izdržljivosti, snagu, fleksibilnost i samopouzdanje.
  Sat vremena treninga koji vas dovodi do transformacije tijela u samo 60-90 dana. Treninzi se izvode vlastitim tijelom i različitim rekvizitima, provode se u visokom intenzitetu u trajanju od 60min. Prilagođen je početnicima ali i vrhunskim rekreativcima.
  S obzirom da se radi u grupi vrlo je motivirajuća atmosfera i zaista se brzo dolazi u formu i do vidljivih rezultata, a ‘fat burning’ efekt je izuzetan!
 • TONE ME UP AND STRECH ME- Tone me up and stretch me je integrirani program prvenstveno namijenjen onima koji žele rezultate ali ne vole invazivne treninge. Za razliku od većine aerobnih (high impact) programa, Tone me up će
  vam pružiti izgradnju vretenastog mišića bez dodatne mase, postizanje tonusa i fleksibilnosti mišića, povećanje izdržljivosti i snage, veću pokretljivost zglobova i opće dobrostanje tijela u cjelini bez poskoka i trazajeva opasnih za zglobove, koristeći fuziju drevnog znanje yoge i modernog pristupa pilatesa i stretchinga.
 • FULL BODY MAKEOVER- jest jedinstven program vježbanja srednje do visokog intenziteta, za koji nije potrebno predznanje niti posebna kondicija, a zbog svoje strukture jednostavno se prilagođava svim dobnim skupinama i tjelesnoj spremi. Treninzi se izvode pomoću rekvizita i velikog broja ponavljanja vježbi što ubrzava proces topljenja masnog tkiva i daje brze rezultate. Ovakav tip treninga ne uključuje zahtjevnu koreografiju, a zbog velikog broja varijacija vježbi, svaki trening je jedinstven i neponovljiv.

Što možete dobiti ovakvim programom:

– bolje oblikovano tijelo, bolji tonus mišića i bolju kondiciju
– gubitak tjelesne mase i centimetara
– izgradnju mišićne mase i veću snagu
– bolji nivo životne energije
– osloboditi se od stresa
– povećati izdržljivost i kardiovaskularno zdravlje

 • SCA Trening (Strength, Condition, Agility)- Ovom jedinstvenom vrstom treninga u Hrvatskoj imate priliku za razvoj snage čitavog tijela. Cilj treninga je osposobiti čovjeka da bude maksimalno radno sposoban nositi se sa svim izazovima svakodnevice (stres, preopterećenost organizma, agresija,napetost…). Kako za obične polaznike, trening je pogodan i za sportaše te omogućuje poboljšanje kondicijskih sposobnosti i bolji rezultat u primarnom sportu.
  Također, jednom mjesečno organiziramo „Mobility radionicu“ kroz koju sudionici prolaze statičke i dinamičke vježbe namijenjene poboljšanju ukupne fleksibilnosti tijela. Naglasak vježbanja je na boljoj posturi tijela.
  Da biste se priključili SCA grupi, nije važan vaš spol, a ni dob. U trening je uključeno i besplatno piće, a dajemo i besplatne savjete o prehrani i dodacima prehrani. Brojne statistike i istraživanja pokazuju kako je upravo SCA trening najpogodniji za razvoj tijela, ali i duha. Jedistvenom kombinacijom vježbi na najbolji mogući način svoje tijelo dovodite u formu, dok se istovremeno rješavate nakupljene negativne energije i stresa.
  Učinite nešto za svoje tijelo danas!

Prednosti SCA treninga:

 • Kondicija
 • Bolji osjećaj vlastitog tijela u prostoru
 • Fleksibilnost
 • Snaga
 • Ispoljavanje stresa

 

 • PILATES- Pilates je sustav vježbi kojim jačamo i prije svega oblikujemo mišiće. Sve se vježbe izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta i precizno, što ih ne čini lakšima za izvedbu, budući da traže izdržljivost. Treba naglasiti da se kod takovog vježbanja mišićni volumen ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Vježbama se prevenira lumbago (bol donjeg dijela leđa), a zglobovi postaju gipki i pokretljivi. Držanje tijela se poboljšava, povećavamo se fleksibilnost i kontrola pokreta. Unaprijeđuje se i ravnoteža. Program je prilagođen početnicima i naprednima. Dob nije nikakva prepreka jer je pristup individualiziran.

 

 • ZUMBA- Zumba Fitness je dinamičan program vježbanja koji spaja elemente aerobnog treninga sa zabavnim plesnim koracima koji se lagano slijede, a sve to uz zvukove raznih plesnih ritmova. Zumba Fitness je najviše inspiriran latinsko američkim ritmovima, ali isto tako odlično ide uz moderne skladbe. Zumba je idealna za sve koji traže efikasan trening ,vole plesati i žele se pri tome dobro zabaviti.

ČLANARINE

 

Popusti:

Stalno neki novi POPUSTI!
Provjerite kako ih ostvariti!
Igramo se sa članarima, radimo akcije i rušimo ih radi Vas, a na Vama je da TO ISKORISTITE!

Opširnije o članarinama i popustima na stranici članarine…

Pogledano 4820 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ANATOMSKA CENTRALA – FITNESS CENTAR

+3851 789 9797

Zagrebačka 143a, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 06:00-22:30, sub: 09:00-21:00, ned: 17:00-21:00

Oznaka na karti

Cijene Upisnina – 30kn NEOGRANIČENO  280kn NEOGRANIČENO  (studenti, đaci, umirovljenici) 200kn 3x tjedno  240kn do 15h (ulaz u teretanu)  150kn INDIVIDUALNI TRENING  150kn POJEDINAČNI TRENING  40kn JUTARNJA 3X TJEDNO (DO…  Pročitaj više »

FITNESS CENTAR ZAGREB

+38514841 219

Petrinjska ul. 73, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 10:00-22:00, sub: 10:00-15:00

Oznaka na karti

O klubu O klubu Fitness Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba u Petrinjskoj 73.  Pročitaj više »

FUTURA FITNESS STUDIO

+385 1 6040 697

Bleiweisova ulica 26, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-22:00

Oznaka na karti

Fitness studio “Futura” nalazi se na odličnoj lokaciji u Bleiweisova 26,u neposrednoj blizini tramvaja te velikog broja mjesta za parkiranje.  Pročitaj više »