ESSENTIA VITAE WELLNESS CENTAR

Draškovićeva ulica 56/2, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

014612387

} 10:00-20:00, sub: 10:00-14:00h

Da biste doživjeli potpunu relaksaciju i njegu ne morate putovati u daleke istočne zemlje. Mirisi, boje, ambijent i tretmani. SVE JE OVDJE – U SRCU ZAGREBA!
Wellness centar Essentia Vitae čarobno je mjesto za žene i muškarce. Holistički pristup u primjeni tretmana te individualni pristup u odabiru tretmana i pripravaka okrijepit će Vam dušu i tijelo. Bogata ponuda tretmana zadovoljit će Vaše potrebe bilo da se radi o otklanjanju napetosti i stresa kroz više od deset različitih vrsta masaža, njezi lica i tijela kroz niz specijalističkih tretmana, vježbanjem yoge i pilatesa, otklanjanjem tegoba kroz aromaterapiju, revitalizaciju s ayurvedskim tretmanima, informiranjem kroz predavanja itd. No ono najvažnie, tu Vas očekuju ugodni trenuci opuštanja, njege i brige za Vaše sveukupno dobro osjećanje.Osim brige o prevenciji svoga zdravlja, Vi zaslužujete da nakon stresnog dana predahnete na mjestu gdje je jedan od najvažnijih ciljeva njegovanje osjećaja zadovoljstva.
Djelatnici Essentia Vitae su školovani terapeuti na priznatim učilištima s radnim iskustvom, senzibilitetom i ljubavlju za posao koji su izabrali.

TRETMANI
-Masaže:

 • Klasična masaža
 • Sportska masaža
 • Parcijalna masaža
 • Četveroručna antistres masaža
 • Anticelulitna masaža
 • Shiatsu masaža
 • Refleksna masaža stopala
 • CHI YANG
 • TUI NA

-Aromaterapija

 • Aroma masaža

-Ayurvedski tretmani

 • Ayurveda – drevno znanje o liječenju za zdravu budućnost

-Njega lica, tijela i stopala

-Yoga

-Pilates

KLUB I ČLANSTVO
Klub je namijenjen Vama, našim stalnim i vjernim radi postizanja potpunije brige i pažnje za Vaše potrebe, te u nadi da ćemo zajedno kreirati aktivnosti ovog kluba u postizanju zajedničkog zadovoljstva i sreće. Klub će osim pružanja usluga kroz ekskluzivne pakete iz ponude essentia vitae s 40% više usluga, organizirati i dodatna predavanja, tribine, proslave i druženja kojima ćemo graditi cjelovit pristup vlastitom zdravlju, ljepoti, vitalnosti, zadovoljstvu i sreći.

PROIZVODI
SVJEŽA PRIRODNA KREMA napravljena prema potrebi Vaše kože, zadovoljava u potpunosti kriterije prirodne kozmetike.
Pripremljena je od:
KVALITETNIH HLADNO PREŠANIH ULJA zato što prolaze kroz sve slojeve kože, njeguju je i hrane a svojim raznovrsnim karakteristikama ciljano daju dobrobit Vašoj koži
VRHUNSKIH KEMOTIPIZIRANIH ESENCIJALNIH ULJA koja svojim djelovanjem ispravljaju, balalnsiraju, harmoniziraju i njeguju Vašu kožu
HIDROLATA koji kao vodena osnova nose sve karakteristike bilja iz kojeg potječu
PRIRODNIH SASTOJAKA
BEZ KONZERVANSA I DRUGIH UMJETNIH DODATAKA

Pogledano 1376 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

WELLNESS CENTAR AQUATHERMAL

0913473393

Samoborska cesta 78, Zagreb, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

Pružamo Vam jedinstvenu priliku da osjetite učinak svjetski poznate regeneracijske komore Panthermal.  Pročitaj više »