ENORMIS- ZAŠTITA NA RADU

Maksimirska cesta 129, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

38515588946

} pon-pet: 08:00-16:00h

NORMIS INDUSTRIJSKA RJEŠENJA
Tvrtka Enormis d.o.o. sastavljena je od mlade i profesionalne ekipe koja je u svakom trenutku spremna odgovoriti na vaša pitanja te vam istovremeno pružiti tehničku podršku. Tvrtka je osnovana 2009. godine u Zagrebu, te se u ovih nekoliko godina postojanja uspjela etablirati kao prepoznatljiv distributer industrijskih riješenja s naglaskom na osobna zaštitna sredstva.

ASORTIMAN
Iz našeg bogatog asortimana u mogućnosti smo vam ponuditi osobna zaštitna sredstva (zaštitnu opremu), brusne materijale, autoreparaturni program, elektro program, ljepila i ljepljive trake, program proizvoda za industrijska i profesionala čišćenja te još mnogo toga…

Kako smo već gore naveli naš naglasak je na osobnim zaštitinim sredstvima te smo kao takvi u ovih nekoliko godina uspjeli postati vodeći distributer 3M zaštitnih sredstava u Republici Hrvatskoj.

Pokraj navedenog istaknuli bismo još nekoliko vodećih brandova iz našeg distributivnog programa kao što su: Kimberly Clark, Henkel (Loctite, Teroson , Terostat, Bonderite), Uvex, Helly Hansen, Semperit, Červa, Deltaplus, Aboutblu, Dupont, Giasco, Weldas.

PONUDA

Tvrtka Enormis d.o.o. nudi Vam kompletan asortiman HTZ opreme (zaštitne i radne opreme) kao što su: respiratori, 3M maske za disanje, kacige, viziri, šljemovi, naočale 3M, antifoni i čepići za uši, radna odijela, antifoni Peltor, radna odjeća (klasične radne hlače, radne hlače s tregerima, kombinezoni, radne bluze, zimske jakne, radni prsluci, kape…), radna obuća (zaštitne cipele, radne cipele, cipele za električare…), zaštitne rukavice, maske za varenje… Samo dio asortimana nalazi se u webshop-u, stoga nas slobodno kontaktirajte za dodatne informacije o cijenama i akcijama ili proizvodima koji su vam potrebni.

*AKCIJE*

*WEBSHOP*

Pogledano 998 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

LICITAR- STUDIO ZA DIZAJN I IZRADU UKRASNIH PREDMETA

+3851 301 4370

Gvozdanska ulica 13 d, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 07:00-15:00

Oznaka na karti

O nama Licitar, studio za dizajn i izradu predmeta za ukras i uspomenu, obrt je kojega je 2001. osnovala Nina Jecić.  Pročitaj više »

SIMON D.O.O. – PRODAJA I SERVIS LABORATORIJSKE OPREME

+385 1 299 4546

Širinečka ulica 29, Zagreb, Hrvatska

08:00-16:00

Oznaka na karti

“SIMON d.o.o.” je privatna tvrtka osnovana 1991.god. Počeli smo kao ugovorni servis poznate američke tvrtke Abbott. Kao serviseri pokrivali smo čitav teritorij Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. 1996.  Pročitaj više »

TONKOVIĆ SUPER BRAVAR

+38598 737 615

Ulica Marijana Haberlea 12, Zagreb, Croatia

pon-ned: 00:00- 24:00

Oznaka na karti

O NAMA TONKOVIĆ – bravarski obrt osnovan 1999 godine u Zagrebu kao jedinstveni specijalizirani servis za izradu sigurnosnih sistema zaključavanja, izradu cilindričnih i kodiranih ključeva te otvaranje svih vrsta brava…  Pročitaj više »