ELITE FIT- FITNESS CENTAR

Industrijska cesta 19, Sesvete, Hrvatska

Web stranica

+38598 133 6708

} pon-pet: 08:30-22:00, sub: 10:00-20:00

EliteFit filozofija

Stručnost, briga za zdravlje i fantastična ekipa

EliteFit je prvi funkcionalni centar u Hrvatskoj i svakodnevno se susrećemo s neizbježnim pitanjem: “Što je to funkcionalni centar?”
Ukratko, to je mjesto gdje možete vježbati u skladu sa svojim mogućnostima, ali ih neprestano i poboljšavati. Naši treneri imaju individualan pristup, no radite u grupama uz potporu drugih članova s dozom zdravog natjecateljskog duha. Treninzi su raznovrsni i maštoviti, no uvijek pomno planirani i osmišljeni.
U EliteFit funkcionalnom centru jednostavno ćete postati – bolji. Naravno, najbolje bi bilo da dođete i sami iskusite sve što smo naveli.

PROGRAMI

EDF- je program kojim se EliteFit posebno ponosi i namijenjen je svima koji se žele osjećati bolje i poboljšati kvalitetu svakodnevnog života.

Klijentima ispravljamo tjelesne biomehaničke probleme kao što su problemi s koljenima, kralježnicom i ramenima. Kroz ovaj program povećat ćete jakost svog tijela te podići svoj bazalni metabolizam.Naše članove koji vježbaju u Every Day Fitness programu postaju fleksibilni, koordinirani i tjelesno sposobni za bilo kakve dnevne aktivnosti i fizički stresne situacije koje mogu susresti na poslu ili u svakodnevnom životu.

Competitors– Osnovna grupa naprednog programa EliteFit-a, namijenjenog svima koji žele postizati više.
Bilo da se bavite sportom i želite bolje rezultate, bilo da jednostavno želite moći više – EF Competitors program je u kojem ćete ciljano i planski trenirati kako biste nadmašili vlastite mogućnosti.

CENTRI, CJENIK I PROGRAM

 

Pogledano 1783 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FITNESS STUDIO GYMNASIUM

+385 1 6624 861

Sajmišna cesta 4, Zagreb, Hrvatska

pon-pet 07:00-23:00, sub 09:00-21:00, ned 16:00-21:00

Oznaka na karti

TRI RIJEČI O NAMA Fitness Studio GYMNASIUM otvorio je svoja vrata 2007.godine. Po svim kriterijima zadovoljava najveće standarde na fitness tržištu.  Pročitaj više »

TOWER FITNESS

TOWER FITNESS

016443130

Radnička cesta 80, Zagreb, Croatia

Oznaka na karti

FITNESS: Teretana je opremljena sa LifeFitness spravama. Kardio dio se sastoji od traka za trčanje, orbitreka, steppera, bicikla i veslačkog ergometra.  Pročitaj više »