EDUKACENTAR- USTANOVA ZA OBRAZOVANJE

Ulica Petra Preradovića 39, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

38514645230

} 09:00-20:30

EdukaCentar je suvremeni centar edukacije koji djeluje od 2006. godine. Djelujemo u dva najveća hrvatska grada u Zagrebu i Splitu. Promoviramo suvremene metode edukacije na svim područjima te smo prepoznati kao strateški edukacijski partner od strane značajnih poslovnih subjekata i građanstva. U okviru EdukaCentra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu koje provodi Edukacijski centar Ustanova za obrazovanje odraslih. Naš je glavni cilj cjelokupnom ponudom pružiti podršku polaznicima kako bi stekli potrebne kompetencije u skladu sa aktualnim društvenim potrebama i očekivanjima. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta omogućujemo našim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju. Možemo slobodno reći da smo regionalni lider u cjeloživotnom obrazovanju. Okupljamo vodeće stručnjake u regiji kako bi našim polaznicima pripremili i pružili vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenosti učionica je usklađena sa potrebama programa iz naše ponude te nastojimo uvijek biti korak ispred. U ugodnom radnom okruženju primjenjujemo suvremene pedagoške metode učenja. Cilj nam je postići visoku razinu interaktivnosti u odnosima između polaznika i predavača te maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima.

Navodimo neke od edukacijskih programa koje možete pohađati u EdukaCentru:

 • RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJA- Upoznajte se sa procesom izrade mobilnih aplikacija i uđite u svijet mobilnih tehnologija.
 • OSOBNI RAZVOJ- Brzo čitanje i ubrzano učenje pomoću mentalnih mapa, Power reading, Vještina uvjeravanja, Argumentirano govorenje, Power reading za učenike, Prezentacijske vještine i suzbijanje teme,
 •  IT SEMINARI- autoCAD, C++, C# i .NET Framework 2.0, Osposobljavanje za rad na računalu, MS Office tečajevi (osnovni i napredni)
 • OBLIKOVANJE I KREATIVNOST- HTML, CSS stilovi, SEO, Adobe Photoshop, Prezi, radionice stop-animacije za učenike
 • FINANCIJE, KNJIGOVODSTVO, I PODUZETNIŠTVO- Upoznajte se sa stručnim terminima i analitičkim tehnikama kroz osnovne i napredne seminare iz područja računovodstva i financija. Naučite izrađivati i analizirati financijske izvještaje poput bilance, izvještaja o novčanom tijeku i računa dobiti i gubitka.
 • UPRAVLJANJE PRODAJOM- Unaprijedite prodajne procese sa ciljem rasta prodaje uz maksimalno zadovoljstvo klijenta. Uvjerite tržište da su vaš proizvod ili usluga bolji od konkurentnih. Proširite tržište izvan trenutnih okvira.

STRANI JEZICI

Škola stranih jezika EdukaCentar djeluje od 2006. godine. U ovih nekoliko godina naši su iskusni predavači, bilo individualno, bilo u grupama educirali veliki broj zadovoljnih polaznika. Od samog početka usvojili smo preporučni model stupnjevanja i cerificiranja po europskim standardima koji smo i verifiricrali pri nadležnom ministarstvu (MZOŠ). Posjetite nas u našim edukacijskim centrima u Zagrebu i Splitu. Europska jezična mapa CEF

 • Portugalski jezik
 • Švedski jezik
 • Kineski jezik
 • Nizozemski jezik
 • Ruski jezik
 • Engleski jezik
 • Croatian for foreigners
 • Talijanski jezik
 • Njemački jezik
 • Francuski jezik
 • Španjolski jezik
 • Slovenski jezik
 • Mađarski jezik
 • Češki jezik
 • Poljski jezik

Usluge prevođenja- Prevodimo sve vrste tekstova uključujući službene dopise, web stranice, stručne radove, članke, ugovore, projekte i ostale tekstove od jednostavnih do najsloženijih. Nudimo i mogućnost ovjere pečatom ovlaštenog sudskog tumača.

PRIPREME

 • Pripreme za upis na fakultet- EdukaCentar vrši pripreme i za prijemni ispit na zagrebačkom Filozofskom, Medicinskom, Pravnom i Arhitektonskom fakultetu te Hrvatskim studijima.
 • Pripreme za državnu maturu- Maturanti, pripremite se za uspješno polaganje državne mature!Naše višegodišnje iskustvo u pripremama maturanata daje izvrsne rezultate naših polaznika na ispitima državne mature. Pripreme u malim grupama, uz provjereno kvalitetne metode i iskusne predavače jamstvo su temeljitih priprema. Za sve one koji se ne mogu uskladiti s terminima grupnih priprema nudimo i vrlo efikasnu mogućnost individualnih priprema! O prvim dojmovima i brzom hvatanju zaleta ovise i početak i kraj velike avanture zvane – studiranje! Ciljevi priprema: *Kroz pravilan odabir, sistematizaciju i doziranje gradiva, skratit ćemo Vam vrijeme pripremanja. *Utvrdit ćete gradivo vježbanjem na originalnim zadacima i pitanjima s probne mature te prošlih ispita. *Obradit ćete i kvalitetno ponoviti potrebne nastavne sadržaje usvojene prethodnim školovanjem. *Čestim kontrolnim testovima pratit ćete vlastito napredovanje te završnim testom pridonijeti vlastitom samopouzdanju i smanjenju straha od neuspjeha na državnoj maturi.

Tečaj brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću mentalnih mapa u trajanju 20 školskih sati – 350Kn – AKCIJA!!

Nastava će se održavati 01.,02. i 03.04.2016. i to u petak od 18:30 do 21:30 te subotu i nedjelju od 09:00 do 16:00 sati.

Obvezna prijava na tel: 01/4645230 ili 095/4645230

Pogledano 1774 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FREDI PLES

098236896

Gajeva ulica 1/4, Zagreb, Hrvatska

TERMINI PO DOGOVORU

Oznaka na karti

Jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova.  Pročitaj više »

Plesni studio Fever

Tel. 01/6197-320, Mob. 099/233-4817

Banjavčićeva ulica 22, Zagreb, Croatia

pon-pet: 17:00-22:00

Oznaka na karti

Vrući salsa ritmovi, lude plesne figure, plesnjaci, druženje, zabava, ludnica! Zvuči vam privlačno?! Upišite plesni tečaj salse u Plesnom studiju Fever i postanite i vi dio naše velike plesne ekipe!…  Pročitaj više »

ORKA SPORT ŠKOLA PLIVANJA

+385998236 938

Jadranska avenija, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Programe osmišljava i provodi stručni trener – Erazmo Maršanić. Rođen je 1990. godine u Zagrebu i 1996.  Pročitaj više »