Dostava cvijeća u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 98 954 2816

} 00-24

Internet Cvjećarnica Zagreb.

Dostava cvijeća u Zagrebu na adresu po želji kupca.

Najljepši način da usrećite Vama drage osobe je zasigurno sa prelijepim buketom svježe rezanog cvijeća pred vratima.

Na Vama je da odaberete za koju prigodu poklanjate cvijeće u našoj velikoj ponudi odabrat ćete zasigurno nešto što će vam se svidjeti i čime ćete usrećiti Vama dragu osobu. Rođendani,Dobitak Prinove,Rođendani,Vjenčanja,Obljetnice, samo su neki od događaja za koje možete da koristite naše usluge.

Osnovni moto Cvjećarnice Zagreb je da svaki cvijet mora da bude savršen a svaki buket dostavljen na vrijeme. Internet cvjećarnica Zagreb u svojoj ponudi ima samo svježe rezano cvijeće i garantira da će svaki cvijet koji ugradi u buket biti savršen i svjež .

Dostava cvijeća u Zagrebu radi se se 7. dana u nedjelji i 365. dana u godini.Radnim dnima dostavu radimo od 9h do 20h a subotom i nedjeljom od 9 do 16 h ali u dogovoru sa kupcima možemo da dogovorimo i drugo vrijeme dostave.

Dostavu cvijeća radimo u sljedećim gradskim četvrtima:Donji grad,Gornji grad – Medveščak,Maksimir,Peščenica – Žitnjak,Novi Zagreb – istok,Novi Zagreb – zapad,

Trešnjevka – sjever,Trešnjevka – jug,Črnomerec,Gornja Dubrava,Donja Dubrava,Stenjevec,Podsused – Vrapče,Podsljeme,Sesvete,Brezovica.

Dostava cvijeća u Zagrebu na bilo koju adresu je besplatna  i već je uračunata u cijenu buketa. Dostavu cvijeća vršimo unutar 3 sata od trenutka kad zaprimimo vašu narudžbu i uplatu.

Čim izvršite narudžbu i uplatu ona je vidljiva našim operaterima i oni djeluju na realizaciji spravljanja i dostave na adresu koju ste naveli.

Informacije o pošiljatelju buketa nikada ne dajemo ukoliko se isti nije potpisao u poruci koja ide uz cvijeće,Diskrecija je zagarantirana 100%.

                                                                                                                                                                                                                                                    Hvala vam na ukazanom povijerenju Vaša internet cvjećarnica Zagre

Pogledano 1472 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

KOLOS PROJEKT D.O.O.

+385 91 5388 822

Idrijska ulica 46, Zagreb, Croatia

pon-pet: 08:00- 17:00

Oznaka na karti

KOLOS PROJEKT d.o.o. je poduzeće specijalizirano za arhitektonske djelatnosti, posebice arhitektonsko projektiranje, dizajn interijera i eksterijera, krajobraznu arhitekturu, urbanizam, graditeljstvo, organizaciju, vođenje i nadzor gradnje te konzalting.  Pročitaj više »