CVP INFO – TISAK I INFORMATIČKA OPREMA

Potok 24, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 3483 245

} pon-pet: 08:00-17:00

O nama

C.V.P. info d.o.o. je servisno – trgovačko poduzeće koje se bavi servisom i prodajom kompletnog asortimana informatičke opreme, proizvodnjom računala, te prodajom i servisom fotokopirnih aparata, telefax i telefonskih uređaja, a vršimo projektiranje i instalaciju kompletnih računalnih mrežnih sistema.

Poduzeće zapošljava četiri visokokvalificirana djelatnika, od kojih se svaki bavi svojom užom specijalnošću.

Vlastiti servis informatičke i druge elektroničke opreme posebno ističemo jer smatramo da je kvalitetan i visokostručan servis jedan od vrlo bitnih preduvjeta za uspješnu poslovnu suradnju.

Uža specijalnost servisa C.V.P. info su popravci svih vrsta monitora, štampača, napajanja, kao i sve ostale elektroničke opreme i elektroničkih sklopova i uređaja.

Naša servisna mreža visokostručnih profesionalaca pruža brzu, kvalitetnu i pouzdanu hardversku i softversku podršku bilo direktnom intervencijom, bilo telefonskom, telefax ili pak modemskom vezom.

SVOJIM KUPCIMA NUDIMO :

  • proizvode i komponente vrhunske kvalitete
  • promptnu isporuku ( za veće narudžbe i računala na adresu kupca )
  • povoljne cijene i uvjete kupovine
  • vlastiti profesionalni servis
  • kompletnu i pouzdanu podršku kupcima

Informatika

Servis
> Prodaja kompletnog asortimana informatičke opreme
> Proizvodnja računala
> Prodaja i servis fotokopirnih aparata, telefax i telefonskih uređaja
> Projektiranje i instalacija kompletnih računalnih mrežnih sistema

Ostale djelatnosti

Pjeskarenje raznih motiva
> Gravura registracijskih oznaka na stakla automobila
> Sitotisak
> Tisak
> Izrada kartonske ambalaže

Pjeskarenje

Kao što je od davnina poznato, za dobru kvalitetu vina potrebno je, uz obilje ljubavi, ipak i ponešto više od toga.

Grožđe u rukama vinara postaje pravi alat zamamnih boja, oblika, kao što vrhunski slikar svojim alatima i bojom izrađuje vrhunska remek djela.

U životnom ciklusu vinove loze, ljudska je ruka nezamjnjiva. Svaki od istinskih ljubitelja i proizvođača ovog plementog nektara živi u, i sa vinogradom, a ta ljubav se prenosi i na trsove vinove loze, koja uzvraća prekrasnim plodovima, koje vješte ruke pretvaraju u ono najljepše što iz grožđa može nastati – vino.

U poslijednje vrijeme, vino je i u svijetu i u našim krajevima ponovno otkriveno kao ultimativan poklon.

Da bi taj plemeniti proizvod imao i dodatnu vrijednost, želimo Vam ponuditi uslugu izrade logotipa ili sličnog na Vaše vrhunske proizvode, koje bismo i mi ponudili našim ostalim kupcima.

Za razliku od većine, koji izrađuju papirnate etikete-naljepnice, mi bismo Vam željeli ponuditi izradu logotipa tehnikom pjeskarenja, koje ostavlja trajni trag na ambalaži, a samim time ostaje i kao trajna vrijednost u svakoj tvrtki, domu, restoranu ili bilo gdje drugdje.

Također logotip ili nešto drugo, prema Vašoj želji, možemo ispjeskariti i na čašama te na taj način se mogu dobiti kompleti koji definitivno, osim reklamne imaju i trajnu vrijednost kao suvenir.

Otisak logotipa ili sličnog, na taj način, možemo izraditi i na drugim artklima (tanjuri, šalice i drugo).

Naravno, ova ponuda nije namjenjena isključivo vinarima, namjenjena je apsolutno svima koji uvide iz ovih redaka da bi mogli koristiti unikatne proizvode sa zamišljenim motivima, kao što su restorani, turističke zajednice gradova, sportski klubovi, tvrtke, mladenci koji svojim gostima žele pokloniti izuzetan i unikatan znak zahvale i mnogi drugi.

Također, u mogućnosti smo Vam ponuditi dotisak reklamnih proizvoda izuzetno kvalitetnim sitotiskom i tampon tiskom.

Graviranje

Krađe automobila su, na žalost, postale svakodnevnica.

Zaštitite dodatno svog limenog ljubimca gravurom registracijske oznake na stakla.

Kao posebnost naše ponude, umjesto same oznake, u mogućnosti smo Vam ponuditi gravuru specifičnog znaka ili natpisa po Vašoj želji.

Sitotisak

Poštovani kupci,

Uz razne reklamne artikle iz našeg prodajnog programa koji su izrađeni metodom pjeskarenja, u mogućnosti smo Vam ponuditi razne predmete na koje vršimo dotisak visokokvalitetnim SITOTISKOM.

U ponudi imamo široku paletu raznih olovaka, upaljača, privjesaka za ključeve, rokovnika, kalendara i ostalih artikala.
Također Vam nudimo uslugu samog dotiska na donesenim artiklima.

Kao posebnu pogodnost u mogućnosti smo Vam ponuditi i izradu posebnih kutija za sve artikle iz naše ponude (artikli iz programa pjeskarenja i artikli iz programa sitotiska). Kutije su ručno rađene po mjeri za svaku vrstu artikala zasebno !

Tisak – digitalni – termo tisak – uvez dokumenata – bedževi

Svojim kupcima nudimo vrlo povoljne cijene tiska svih potrebnih materijala (vizitke, brošure, pozivnice za vjenčanja, etikete, privjesnice, razna blokovska roba, letci, naljepnice i ostalog). Također vršimo uslugu IZREZIVANjA različitih motiva, tekstova i ostalog iz folije za razne namjene.

Kao posebnost ističemo izradu PERSONALIZIRANIH KALENDARA u nekoliko varijanti (jednolisni, višelisni) gdje koristimo fotografije prema Vašim zahtjevima (npr. fotografije Vaših proizvoda).

U ponudi imamo veliki broj različitih gotovih motiva NALjEPNICA za različite namjene (vina, med, žestoka pića, sokovi, maslinovo ulje…..) kao i praznih dizajniranih naljepnica na koje možete sami upisivati različite potrebne podatke o proizvodu, a isto tako imamo i velik broj gotovih predložaka za vizitke, pozivnice za vjenčanje, rođendane i slično.

Sve navedeno smo u mogućnosti izraditi i prema Vašem zahtjevu i predlošku dizajna.

Također vršimo uslugu TERMO TISKA ( sublimacija, preslikači ) na majicama, kapama, šalicama, tanjurima, privjescima, puzzlama i raznim ostalim ukrasnim i uporabnim predmetima.

U ponudi je i usluga UVEZA Vaših dokumenata, brošura, reklamnih materijala i ostalog – plastični spiralni uvez, žičani uvez i termo uvez.

Svojim kupcima nudimo uslugu izrade BEDžEVA i MAGNETA za razne prigode ili kao suvenir (vjenčanja, proslave, djevojačke i momačke večeri, rođendane, sportske priredbe, razne skupove i mnoge druge prigode).

Za sve artikle u mogućnosti smo Vam ponuditi i izradu više vrsta ambalaže kako bi izrađeni predmeti dodatno dobili na personalizaciji i naglasili posbnu vrijednost istoga.

Za sve detalje možete nas kontaktirati putem maila ili telefonom.

Izrada kartonske ambalaže

Kako nabava ugodne oku i kvalitetne ambalaže ponekad predstavlja veliki problem želja nam je pomoći Vam u rješavanju tog problema.

U mogućnosti smo ponuditi Vam izradu različitih kartonskih kutija za tražene proizvode iz naše ponude (različite boce, čaše, šalice….) na koje metodom pjeskarenja možemo aplicirati različite motive prema Vašim potrebama i željama ili jednostavno trebate kutiju za predmete koje ste sami nabavili.

Kutije izrađujemo ručno i “po mjeri” za svaki traženi artikl tako da predmeti pakirani u takvoj unikatnoj ambalaži dodatno dobivaju na vrijednosti i personalizaciji.

Također, u ponudi imamo jednostavnije kutije koje izrađujemo u raznim oblicima, veličinama i bojama od kartona do 300 gr. Od dodatnih opcija moguć je tisak i plastifikacija. Izrada je moguća u skladu s nacrtima i potrebama kupca.

Isto tako u mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu izrezivanja različitih nepravilnih oblika (konturno rezanje).

Kutak za mladence

Poštovani, budući mladenci,

Kako bismo Vam i mi pomogli u organizaciji Vašeg najsretnijeg događaja, uz proizvode iz našeg vlastitog asortimana (razni pokloni, zahvalnice i sl., ručno izrađeni metodom pjeskarenja na raznim podlogama, unikatne vrijednosti) željeli bismo Vam ponuditi i usluge naših cijenjenih partnera.

Ukoliko želite svoje najsretnije trenutke velikog događaja provesti vozeći se u vrhunskim američkim limuzinama marke “Lincoln” i uz odličnu uslugu, možemo Vam preporučiti usluge prijevoza “Blehinger”.

 

Pogledano 1028 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TISKARA VI.GRAF

+38598 357 537

Ilica 34, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

Tiskara Vi.-graf d.o.o. na hrvatskom tržišu posluje od 1995 godine. Od tada pa do danas uspjeli smo odraditi i najzahtjevnije grafičke poslove.  Pročitaj više »

MAX DIZAJN – GRAFIČKE USLUGE

+38595 806 7917

Ulica Svetog Mateja 7, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17;00

Oznaka na karti

Nakon dugogodišnjeg rada u grafičkoj i marketinškoj industriji odlučili smo se za samostalni posao. Naša misija je pružiti klijentima upravo ono što oni žele.  Pročitaj više »

RR MEDIJ – TISAK I REKLAME

+3851 5800 378

Stenjevečka ulica 37a, Zagreb, Croatia

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Mi smo grupa entuzijasta i profesionalaca s preko 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji, a misija našeg djelovanja je poboljšati ponudu tržišta i pritom ispuniti sve Vaše želje…  Pročitaj više »