CRC STUDIO PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Ulica Vladimira Preloga 13, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

0914540148

} 09:00-19:00h

CRC STUDIO je profesionalni foto i video studio sa sjedištem u Zagrebu za fotografiranje vjenčanja, poslovnih konferencija, evenata i portreta. Osim navedenoga pružamo usluge fotografiranje proizvoda, interijera i svih vrste poslovnih promocija. Za privatne korisnike osim fotografiranja vjenčanja pružamo uslugu fotografiranja obreda krštenja, krizme i obiteljskog fotografiranja. Usluge fotografiranja i videosnimanja pružamo na cijelom području Hrvatske i dalje na upit. Potpuna posvećenost našim klijentima i njihovim potrebama je ono što spaja sve navedene usluge u jednu kvalitetnu cijelinu.

Fotografiranje vjenčanja je vrlo specifična grana industrije koja objedinjava više podvrsta fotografije: portret, fashion, event, PJ tj. fotožurnalizam a ponekad ulazi u “product” i arhitekturu, a sve to u ludom ritmu vjenčanja, vrlo kratkom vremenu i bez puno utjecaja na okolinu, vrijeme, raspored ili subjekte koje fotografira.

Mnoge mladence pomalo zabrinjava foto session jer nisu navikli biti pred fotoaparatom i kamerama. Iz kuta fotografa vjenčanja to je zapravo za njih najljepši dio dana: ne moraju paziti što će reći, nema gužve oko njih i nema stalnog zapitkivanja rodbine što, gdje i kako. To je zapravo vrlo romantičan trenutak jednog vjenčanja i tako mu trebamo pristupiti i mi, fotografi koji ga trebamo sačuvati za budućnost i mladenci koji su nas angažirali.

Uvijek kada se planira fotografiranje mladenaca i snimanje spota postavi se pitanje lokacije u Zagrebu na kojoj se to može obaviti.

IZ PONUDE IZDVAJAMO:

  • VJENČANJA (fotograf za vjenčanja, ponuda fotografiranja i videosnimanja vjenčanja, fotografije vjenčanja, video galerija vjenčanja, wedding book, komentari fotografa)
  • KRŠTENJA (fotografiranje krštenja, ponuda fotografiranja krštenja, galerija fotografa)
  • EVENTI (fotografiranje evenata, eventi-ponuda, fotografije evenata)
  • PORTRETI (fotografiranje portreta, portreti- ponuda, galerija portreta)
  • BUSINESS (komercijalna fotografija, fotografiranje proizvoda, poslovni portreti, fotografiranje nekretnina, fotografiranje poslovnih promocija i konferencija, fotogorafiranje hrane)klikom na link otvarate kategoriju i detalje*

Blog

Teme vezane uz fotografiranje možete također popratiti na našem blogu.

 

Pogledano 740 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa