CENTAR GLAVA MOTORA ČUKMAN

Ježdovečka ulica 1c, Lučko, Croatia

Web stranica

016536074

} 07:00-15:00

Zavarivanje i strojna obrada glava motora. Zavarivanje kučišta i blokova motora. Ispitivanje glava, blokova i hladnjaka. Na sve usluge nudimo garanciju.

Prodaja glava motora
U suradnji sa Španjolskim proizvođačem glava motora tvornicom Amadeo Marti Carbonell AMC,prodajemo glave motra za dizel i benzinske motore.
U ponudi nudimo prodaju golih ili sastavljenih glava motora sa novim dijelovima. Svaka golaglava motora može se kupiti i kompletirana.

Prodaja turbina
Od 01.10.2010. U ponudi nudimo prodaju turbina. U ponudi nudimo nabavau preko 2000 različithi turbina, a posebno povljno nudimo turbine za Renault, Peugeot i Citroen vozila. Svaka turbina je dobavljiva u roku 2 dana.

 Prodaja motornih dijelova
Kupcima nudimo nabavu kvalitetnih motornih dijelova po povoljnim cijenama.

U suradnji sa inozemnim proizvođačima i domaćim veletrgovinama pokrivamo cijelu grupu motornih dijelova, s posebnim naglaskom na motorne dijelove vezane uz samu glavu motora, kao npr.: ventili, podizači, bregaste osovine, garniture brtvila, vijci za stezanje glave motora, itd.
Iskustvo, poznavanje tržišta i proizvodnih brandova omogućuje nam kvalitetnu ponudu našim klijentima.
Ako u našem katalogu nema glave motora ili dijela koji tražite obratite nam se s upitom o nabavi željene robe.

Sastavljanje glava motora
Svaku kupljenu glavu motora po želji kupca možemo sastaviti (kompletirati) za ugradnju.
Iskustvo u popravcima glava motora, tehnički podaci i potrebna strojna aparatura omogućuje nam maksimalnu preciznost u obavljanju usluga sastavljanja glava motora.

Po potrebi i na zahtjev ugrađujemo i ispravne polovne dijelove u vlasništvu kupaca. Praksa je pokazala da naši korisnici često žele iskoristiti ispravne polovne dijelove sa neispravnih glava motora, primjerice bregastu osovinu ili ventile.

Reparatura glava motora
Putem Obrta za specijalana zavarivanja i trgovinu Čukman http://www.specijalna-zavarivanja.net/ vršimo reparatur glava motora, više informacija potražite na web stranicama obrta Čukman.

Mogućnost plaćanja svim karticama, mastercard do 12 rata beskamatno.

Surađujemo sa svim regijama u Hrvatskoj, te susjednim zemljma.
Firma Centar glava motora d.o.o. osnovana je 26.05.2009. godine. 
Osnivači i vlasnici firme su Krešimir i Vladimir Čukman. Osnovna djelatnost je prodaja glava motora, turbina i motornih dijelova.

Centar glava motora oslanja se na tradiciju Obrta Čukman www.specijalna-zavarivanja.net . Dugogodišnje iskustvo u reparaturama glava motora omugućuje nam potpunu uslugu prema našim kupcima.

Naša misija ne staje na prodaji glava motora. Kupcima nudimo usluge sastavljanja glava motora i nabavu motornih dijelova provjerenih brandova.
Za sve informacije i savjete vezano za glave motora slobodno nas kontaktirajte.

Poštivanje etičkih načela poslovanja, vrhunski proizvod i provjereno znanje, jamstvo su Vašeg zadovoljstva u poslovanju s nama.

U našoj ponudi nudimo prodaju novih glava motora, turbina, prodaju motornih dijelova i specijaliziranih dijelova za glave motora.

Više o našim uslugama, uvjetima poslovanja i načinima plaćanja pročitajte u gore navedenim kategorijama.

Nove glave motra dolaze sa 2 godine jamstva. 
Na sve turbine vrijedi jednogodišnje jamstvo.

Svaka glava motora može se kupiti i sastavljena.

Svaki artikal dostupan po narudžbi je dobavljiv u roku 3-4 dana.
Katalog je samo dio naše ponude, za detaljne upite slobodno nas kontaktirajte.

Prihvaćamo sve kreditne kartice. 
American express i PBZ kartice do 6 rata beskamatno.

Glave motora dostavljamo na sve adrese u Hrvatsko putem express službi.

Za kupce iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije obavljamo kompletnu papirologiju izvoza i dostavljamo u glavne gradove.

Pogledano 6968 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTOSPOT- BRZI SERVIS ZA SVA VOZILA

+3851 3464 868

Samoborska cesta 151, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Usluge Osnovne djelatnosti Auto Spota su: izmjena ulja izmjena filtara i tekućina servis kočnica servis ovjesa servis amortizera montaža guma zamjena akumulatora servis ispušnog sustava zamjena remenja, svjećica servis klima…  Pročitaj više »

MOTOVIJAK

MOTOVIJAK

016526096

Remetinečka cesta 11d, Zagreb, Croatia

09:00-17:00

Oznaka na karti

Tvrtka Motovijak nastala je 2010. godine udruživanjem obrta Galeka koje je započelo s radom 90tih godina 20tog stoljeća kao jedna od prvih i vodećih obrta na tom području.  Pročitaj više »

DR. AUTO- SERVIS I DIJELOVI

+38513643652

Ulica Dragutina Golika 1, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00, sub: 08:00-13:00

Oznaka na karti

Dr.Auto se razvio iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je trgovina rezervnim dijelovima – specijalizirana za Škoda vozila – poznata pod imenom Škoda shop.  Pročitaj više »