BILIĆ ERIĆ SECURITY- ZAŠTITA I SIGURNOST

Ulica kneza Ljudevita Posavskog 3, Sesvete, Hrvatska

Web stranica

+38515497019

} 00:00-24:00

BILIĆ – ERIĆ je elitna zaštitarska tvrtka specijalizirana za poslove zaštite i sve ostale aktivnosti obuhvaćene zakonom o zaštiti osoba i imovine.

Pod profesionalnim vodstvom stručnog tima tvrtka je postala traženi partner najuspješnijih hrvatskih i inozemnih tvrtki.

15. Studenog 2012. godine tvrtka je stekla certifikat ISO 27001 – certifikat informacijske sigurnosti.

 

bilic_eric_note_04

 

 

 

 

 

 

USLUGE

USLUGE Tvrtka Bilić-Erić se bavi poslovima zaštite od 1999 godine. Pod profesionalnim vodstvom stručnog tima tvrtka je postala traženi partner najuspješnijih hrvatskih i inozemnih tvrtki. Osim sjedišta tvrtke u neposrednoj blizini cestovnog čvora Zagreb-Istok, u Sesvetama, tvrtka raspolaže i područnim uredima u svim većim gradovima u Republici Hrvatskoj (Dubrovnik, Split, Rijeka, Pula, Sisak, Osijek). Svaki od regionalnih sjedišta ima neovisnu infrastrukturu za obavljanje svih aspekata poslova zaštite, koristeći se pri tome komparativnim prednostima poznavanja mikro-regionalnih posebnosti. Osim uprave i administrativnog osoblja, tvrtka ima dva odjeljenja, a u isto vrijeme usklađena odjela: Tjelesnu i Tehničku zaštitu. Posebnosti zahtjeva i nominalna podjela ne sprečavaju dnevnu koordinaciju u svrhu postizanja sinergijskog učinka za korisnike naših usluga.

TJELESNA ZAŠTITA:

 • Zaštitari
  Zaštitari su temelj našeg poslovanja. Njihovom odabiru, statusu i neprestanom usavršavanju se posvećuje velika pažnja. Po anketama koje se provode među našim zaštitarima, osjećaj pripadnosti timu i otvorenost uprave za prijedloge unapređenja statusa, najčešći su odgovori na upit o prednostima rada u tvrtci. Sa sustavom činova, svaki naš zaštitar točno zna svoju ulogu u organizaciji. Poštujući zakonske okvire za obavljanje svojih djelatnosti, potrebe za korektivnim akcijama od strane uprave su svedeni na minimum.
 • Interventni timovi
  Interventni timovi imaju jasno određenu zadaću: stići u što kraćem roku na, po potrebi određenu lokaciju. Infrastrukturalne i topografske značajke okruženja u bitnom određuju raspored i polazišne točke djelovanja. To se pogotovo odnosi na intervencije u urbanim sredinama kao što su Zagreb, Split, Rijeka i Osijek. Prometne gužve su najveći problem, tako da se osim ishodišnih točaka moralo pristupiti i kreativnijem načinu osmišljavanja prijevoznih sredstava. U našem voznom parku, osim vozila za posebne namjene, nalaze se i motocikli, jasno označeni i potpuno opremljeni za primjerenu uporabu interventnih timova. Redundantnim sustavom veze, timovi su u stalnom kontaktu sa centralnim i/ili regionalnim dojavnim centrima, te na učinkovit način mogu djelovati po dolasku na lokaciju.
 • Pratnja i zaštita
  Pružanje usluga pratnje i zaštite, poznatija po svom popularnom nazivu “Bodyguard” je jedno od naših zaštitnih znakova na tržištu. Odabrani po svom psiho-fizičkim osobinama i uvježbani po svjetski priznatim metodama, naši djelatnici iz navedenog sektora su čuvali i čuvaju javne osobe našeg društva, te VIP posjetitelje iz drugih zemalja. Zahvaljujući profesionalnom odnosu i diskreciji, a istovremeno osjećaju sigurnosti koje pruža njihova nazočnost, svi djelatnici ovog tima su zaposleni tijekom cijele kalendarske godine.
 • Savjetodavne usluge
  Savjetovanje naših korisnika i obavijesti vezane za njihovu sigurnost glede djelatnosti kojima se bave, posao savjetodavnog tima, sastavljen je od osoba sa radnim iskustvom u sigurnosnim službama Republike Hrvatske. Prikupljanjem podataka iz sredstava priopćavanja i sa terena, u slučaju povećanog rizika za klijente, predlažu se privremene ili stalne mjere za održavanje potrebne razine zaštite. Dužnost tima je također i predlaganje kombinacije sustava zaštite za svakog novog korisnika, sukladno njegovim poslovnim ili osobnim aktivnostima.
 • Istražni poslovi
  Istražne radnje, u skladu sa zakonskim propisima i ovlastima, provode se po zahtjevu ili po incidentu. Tim unutar kuće, ili u suradnji sa vanjskim savjetnicima, stvara slijed događaja, te upućuje korisnika na daljnje postupanje preko pravnih predstavnika ili državnih tijela.
 • Oklopna vozila
  Oklopna vozila su u službi prijevoza novca i dragocjenosti od prvih dana rada tvrtke. Prilikom nabave, rada i održavanja, primijenjena su sva pravila struke i najveća razina zaštite. U kombinaciji sa ostalim raspoloživim sredstvima zaštite, kao i sustavnom proučavanju cjelokupne problematike, u mogućnosti smo isplanirati prijevoz dragocjenih tereta po cijeloj Hrvatskoj i regiji sa minimumom rizika.

TEHNIČKA ZAŠTITA:

 • Alarmni sustavi
  Alarmni uređaji su najzastupljeniji vid tehničke zaštite, okosnica cjelokupnog sustava zaštite. Ulaganjem u novi centralni dojavni sustav (CDS), izgrađen po najvišim standardima, višestruko je povećana mogućnost primanja podataka sa terena i učinkovit odaziv po potrebi. Samo načelo postavljanja alarmnog sustava je praćenje novih, ali uporaba isključivo provjerenih komponenata, kao i maksimalna kompatibilnost svih komponenti sustava, bilo žičanog, bilo bežičnog.
 • Sustavi video nadzora
  Profesionalni sustavi video nadzora više nisu privilegija odabranih, nego široko dostupna rješenja na polju zaštite. Odabir komponenti i njihova konfiguracija i ugradnja, ovise prvenstveno o stupnju ugroze, a zatim o specifičnostima mikro-lokacije i djelatnosti/aktivnosti naručitelja. Sukladno preporuci savjetodavnog tima, djelatnici tehničke zaštite vrše projektiranje i ugradnju sustava. Zahvaljujući dugogodišnoj suradnji sa odabranim dobavljačima, kao i poštivanjem internog pravilnika, korisnik dobiva pouzdan i pristupačan vid zaštite, krojen upravo po njegovim potrebama. To se odnosi, kako na privatna lica, tako i na velike sustave gdje se po potrebi dodjeljuje osoblje ili vrši obuka njihovih djelatnika za 24 satni video nadzor objekata (industrijska postrojenja, trgovački centri, javne površine, kockarnice i sl.).
 • Balistička i protuprovalna zaštita
  Balistička i protuprovalna zaštita je najbrže rastući segment poslovanja naše tvrtke. Još prije donošenja Zakona o minimalnim tehničkim uvjetima zaštite za financijske ustanove i druge novčarske poslovnice, dobiveno je isključivo pravo za prodaju i ugradnju posebnog protuprovalnog i protubalističkog materijala “Armorcore-a”. S velikim ponosom ističemo da je do danas veliki broj lokacija u Hrvatskoj opremljeno našim sustavom navedene zaštite, počevši od sportskih kladionica, bankovnih trezora i poslovnica, veleposlanstava, kockarnica i sl. Tim za ovaj segment zaštite vrši projektiranja i izvedbe po svim svjetskim standardima imajući pri tom i potpunu suradnju proizvođača, koji osim golemog iskustva posjeduju i ateste izdane od strane DHS-a (U.S. Department of Homeland Security) i F.E.M.E-a.

bilic_eric_note_01

 

 

 

 • Protupožarna zaštita
  Protupožarna zaštita kod nas ima mnogo veći značaj nego puku sukladnost sa zakonom. Naša rješenja na tom polju, od projektiranja do ugradnje i održavanja služe zaštiti imovine, a prije svega života klijenata i njihovih kupaca. Višestruke provjere i pažnja poklonjena detaljima čine naše korisnike i njihovu imovinu sigurnima.
 • Kontrola pristupa
  Sustavi kontrole pristupa su najčešće “prva linija obrane”. Kao takvi, sustavi moraju biti dovoljno pouzdani da pruže zaštitu, a u isto vrijeme biti dobro osmišljeni i uklopljeni u radni okoliš da ne predstavljaju prepreku u poslovanju. Uočavanje slabih točaka na osnovi snimke postojećeg stanja i uzimajući u obzir procjenu ugroženosti objekata, vrši se preporuka poboljšanja i uvođenje novih komponenti (mehaničkih i/ili elektonskih). Odabir opreme se bazira na gore navedenom i spremni smo integrirati sustave svih razina, od jednostavnih do najsloženijih identifikacijskih procedura. (šifre, elektronske/magnetske kartice, biometrija.). Također nudimo korištenje podataka dobivenih od uređaja kontrole pristupa za potrebe obračuna plaća i radnog vremena.

bilic_eric_note_02

Tonali proizvodi sustave kontrole pristupa, za ljude i vozila; aplikacije kontrole prisutnosti i visoko sofisticirana rješenja verifikacije prolaza koristeći biometrijske čitače.

Sigurnosne i zaštitne instalacije ( protuprovala, kontrola prolaza i pristupa, alarmi, videonadzor, detektori plina i sl.) lako se kontroliraju individualnim ili integriranim sustavima, zajedno sa industrijskim aspektima objekta (rasvjeta, HVAC, nadziranje uštede energije).

 • Sustavi za praćenje vozila i nadzor voznih parkova
  Bilić-Erić Security je isključivi distributer i implementator sustava za praćenje vozila i nadzora voznih parkova (fleet management) tvrtke E-Drive Technology Ltd.
  Vozila pod našim nadzorom su sigurna 24 sata, a svi podatci o vozaču i vozilu su dostupni u realnom vremenu.Prednosti sustava, osim sigurnosti su: nadzor vozačkih navika djelatnika, pregled korištenja vozila u privatne svrhe, smanjivanje utroška goriva, automatsko generiranje putnih naloga i još mnogo toga. Kao nadopuna sustava, nudimo i rješenja za kontrolu i bezgotovinsko točenje goriva kroz FuelLog.bilic_eric_note_03

Na vozilu se nalazi identifikator, a na agregatu za gorivo uređaj, koji u slučaju prepoznavanja korisnika dopušta istakanje goriva, te podatak o količini, vozilu i vozaču šalje u centralu.
Tu je i programska podrška za terenski rad (ured bez papira) za komunikaciju u realnom vremenu putem terminala i/ili tablet PC-a.

 • Posebna oprema
  U opsegu poslovanja odjela tehničke zaštite nalazi se i posebna oprema. U nju spadaju detektori metala uređaji za otkrivanje prislušnih uređaja i njihovo ometanje, poligrafi, alkotesteri i slično. Većina ovih uređaja se rabi isključivo od strane, za to, visoko obučenih profesionalaca i uz strogo poštivanje zakonskih propisa. Razlog ovakve opremljenosti je široka baza korisnika naših usluga, gdje smo u stanju odgovoriti bilo kakvom sigurnosnom izazovu koji za sobom povlači obavljanje specifičnih djelatnosti.

Ukoliko vas interesira uposlenje kod nas, obrazac ispunite OVDJE.

REFERENTNA LISTA

 

“za zaštitu Vas i vaših najbližih”

Pogledano 1435 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

A.A.M. MIHALINEC

016188151

Koledovčina ulica 3, Zagreb, Croatia

08:00-16:00

Oznaka na karti

A.A.M.-MIHALINEC k.d. je komanditno društvo u privatnom vlasništvu, osnovano 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirani smo za projektiranje, ugradnju i održavanje sustava tehničke zaštite, a od 2004.  Pročitaj više »