BEST PROJEKT – ENERGETIKA I STROJARSKA TEHNIKA

Petrovaradinska ulica 7/7, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 38 45 140

} 09:00-17:00

O NAMA

Tvrtka BESTPROJEKT d.o.o., Biro za energetiku i strojarsku tehniku, nastala je kao 40%-tna pravna sljednica tvrtke MAŠINOPROJEKT iz Zagreba, te je kontinuirano nastavila poslovanje jednog od najvećih projektantskih biroa još od 1950-te godine. Danas je BESTPROJEKT d.o.o. obiteljska tvrtka i vlasnik udjela u Građevinsko-arhitektonskom birou MAŠINOPROJEKT-GAB iz Zagreba te spada u sam vrh projektiranja i savjetovanja u graditeljstvu. Osnovna je djelatnost naše tvrtke projektiranje, nadzor i savjetovanje u području strojarskih instalacija, procesne i energetske industrije te izrada elaborata zaštite okoliša i dokumentacije za inspekciju posuda pod tlakom.

Tvrtka trenutno zapošljava dvanaest djelatnika, među njima je pet ovlaštenih inženjera strojarstva koji su članovi Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu. Njima će se u članstvu uskoro pridružiti i još jedan kolega. Radno iskustvo uposlenih u rasponu je od dvije do trideset i pet godina, a obuhvaća rad u projektiranju i komunalnoj infrastrukturi raznih vrsta energetskih, poslovnih i stambenih objekata, trgovačkih centara, tvornica, hotela, banaka, bolnica, željezara, industrije tekstila i prerade metala.

Stručnošću, znanjem i dugogodišnjim iskustvom preko pola stoljeća, naša je tvrtka ostvarila mnogobrojne poslovne rezultate na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Također potičemo prenošenje znanja i iskustva sa starijih na mlađe kolege, što rezultira svakodnevnim napredovanjem i otvaranjem novih poslovnih vidika naših uposlenika i cjelokupnog poslovanja tvrtke.

Reference naše tvrtke uključuju rad s malim i srednjim poduzetnicima, multinacionalnim kompanijama i državnim institucijama te jamče našim sadašnjim i budućim partnerima vrhunsku kvalitetu usluge, maksimalnu odgovornost i poštivanje rokova.

USLUGE

 • projektiranje u energetici
 • konzalting
 • projektiranje poslovnih i stambenih projekata i bolnica
 • instalacije grijanja, ventilacije, klimatizacije industrijskih hala

Neki od projektata na kojima je BESTPROJEKT radio:

 • Rekonstrukcija zagrijača vode i instalacija za loženje na kotlovima TE-Sisak na bloku I i II snage 2 × 210MW
 • Projekt akumulatora topline u TE-TO Osijek
 • Toplinska stanica snage 150 MW u Toplani Željezare Zenica, BiH
 • Magistralni plinovod DN 400, 50 bar, Beničanci-Našice (25 km), INA-NAFTAPLIN
 • Instalacija grijanja, ventilacije, klimatizacije, otpreme smeća, medicinskih plinova za bolnicu u Lenjinsk Kuznjecki, Rusija 65.000 m2
 • Instalacija grijanja, ventilacije, klimatizacije, otpreme smeća, medicinskih plinova za bolnicu u Volgograd, Rusija 45.000 m2
 • Kompletna projektna dokumentacija i vođenje projekta za ciglanu u Lenjinsk Kuznjeckom, Rusija, 30 milijuna komada godišnje.
 • Projekt strojarskih instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije, klimatizacije, te plinske instalacije s Energanom u trigeneraciji za cca 60 000 m2, objekta GREEN GOLD u Zagrebu, Radnička 50
 • Projekt klimatizacije i energetike poslovnog, kulturnog i trgovačkog centra ”EURODOM” u Osijeku, 90.000 m2

Pogledano 964 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa