AV LAB – AUDIO, VIDEO, MOBITELI, INFORMATIČKA OPREMA

Zagrebačka cesta 180, Zagreb, Croatia

Web stranica

01/484-6950

} Ponedjeljak – Petak : 08:00 -16:00 h

AV LAB d.o.o. je osnovan 01.12.2013 godine i nastavlja djelatnost i tradiciju svog prethodnika « Ovlaštenog servisnog centra ing. Ivan Masnjak «. Djelatnici servisa su ostali isti, a obrt je prešao u trgovačko društvo. Tradicija servisiranja audio i video opreme postoji još od davne 1951 godine i to na istoj adresi «Ilica 67, Zagreb». Tadašnji radio-servis «Tehnika» se osim održavanja, popravaka i projektiranja bavio proizvodnjom TV antena i  servisiranjem elektro-medicinskih uređaja. Danas se AV LAB d.o.o. bavi zastupanjem, održavanjem i servisiranjem audio i video uređaja poznatih svjetskih proizvođača.

Servis ima status ovlaštenog «SONY» servisnog centra za održavanje sljedećeg proizvodnog programa: TV, DVD, Kućna kina, Kamere, Monitori, Projektori, Fotoaparati, Audio program za koji osigurava rezervne dijelove i dodatnu opremu.

Servis se bavi i vangarantnim održavanjem audio i video proizvoda većine poznatih proizvođača:

Sony, Panasonic, Samsung, LG, Philips, Grundig, Sharp, Toshiba, Yamaha, Onkyo, Teac, Kenwood,Aiwa, B&O i sl.

Servisiramo IT proizvode ( PC, laptop, tablet ), vršimo i preventivna održavanja laptopa ( čišćenje, zamjena termalne paste ) kako ne bi došlo do ozbiljnijeg kvara usljed pregrijavanja. Rješavamo i softwerske probleme.

Ukoliko imate hardverskih problema na svom mobitelu ( LCD display, USB priključci, tipke ) možete nam se slobodno obratiti.
Dodatno, servis je u stanju pružiti uslugu servisiranja raznih elektroničkih modula koji ne spadaju u audio-video program, a koji zbog cijene nabavka novog modula često budu isplativiji za popravak. Stoga, obratite nam se sa punim povjerenjem i provjerit ćemo mogućnost servisa i cijenu popravka.
Ukoliko posjedujete audio i video opremu starijeg godišta ( radio prijemnik, magnetofon, gramofon, 8 mm projektor, dia-projektor i sl. ) koja u današnje vrijeme spada u raritet, slobodno nas nazovite. Posjedujemo po potrebi i elektronske cijevi za popravak i možemo izvršiti servis te aparate dovesti u ispravno stanje.

Za slučaj da niste u stanju dopremiti veći aparat u servis ( primjerice TV ) pružamo uslugu dolaska na kućnu adresu i kasnije dostave servisiranog aparata. Ovisno o vrsti aparata ( težina ) i katnosti objekta na kojem se aparat nalazi zavisi i cijena takve usluge. Stoga nas nazovite u vezi cijene prijevoza.
Predstavljamo novitet u našem radu. Kao maloprodajni partner Automat-T.N. d.o.o. – a Zagorska 52 Zagreb, od nedavno smo u mogućnosti ponuditi vam Audio/Video portafonske sustave tvrtke FERMAX.

FERMAX je obiteljski brand podrijetlom iz Španjolske sa sjedištem u Valenciji.
Gospodin Fernando Maestre osnovao ju je 1949. godine i specijalizirao za dizajn, proizvodnju i trgovinu Audio/Video portafonskih sustava i sustava kontrole pristupa.

U našoj ponudi nalaze se:

Video kit u boji za 1 stan
Video kit u boji za 2 stana
Audio komplet za 1 stan ( 4 + n )
Audio komplet za 2 stana ( 4 + n )
Audio komplet nadžbukni za 1 stan ( 4 + n )
Audio komplet nadžbukni za 2 stana ( 4 + n )

 

 

Servis je u stanju pružiti uslugu servisiranja raznih elektroničkih modula koji ne spadaju u audio-video program, a koji zbog cijene nabavka novog modula često budu isplativiji za popravak. Stoga, obratite nam se sa punim povjerenjem i provjerit ćemo mogućnost servisa i cijenu popravka.

Pogledano 2888 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa