AUTOSPOT- BRZI SERVIS ZA SVA VOZILA

Samoborska cesta 151, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 3464 868

} pon-pet: 09:00-18:00

Usluge

Osnovne djelatnosti Auto Spota su:

  • izmjena ulja
  • izmjena filtara i tekućina
  • servis kočnica
  • servis ovjesa
  • servis amortizera
  • montaža guma
  • zamjena akumulatora
  • servis ispušnog sustava
  • zamjena remenja, svjećica
  • servis klima uređaja i ostalih dijelova.

Prilikom ulaska u servis, kompletno vozilo se podvrgava (BESPLATNO) svojevrsnoj inspekciji koja uključuje 15 provjera – vizualnih, testerima i drugom opremom, što se bilježi na radni nalog čiju jednu kopiju vlasnik vozila potpisuje i dobiva sa procjenom troškova i prioritetima popravaka. Sva vozila koja prođu kroz servis upisuju se u bazu podataka i dobivaju Auto Spot servisnu knjižicu kako bi se prilikom slijedećeg posjeta znalo što je rađeno na prošlim servisima. Na taj će način svaki automobil koji redovno posjećuje Auto Spot servis imati svojevrsni “zdravstveni karton” u kojem će se nalaziti svi bitni podaci. Tako će na primjer kupac rabljenog automobila imati priliku vidjeti što je sve rađeno na pojedinom vozilu, a bivšem vlasniku će biti lakše uvjeriti budućeg vlasnika da je automobil u dobrom stanju. Uz to vlasnici vozila će biti pozivani na akcije koje će se provoditi u Auto Spotu te na redovne besplatne kontrole prije godišnjeg tehničkog pregleda.

Osoblje je stručno i osposobljeno za sve vrste usluga koje se rade u servisu, te su odjeveni u istovjetne kombinezone.

Vlasnik će biti na licu mjesta biti upoznat sa stanjem vozila, odnosno upozoren na neispravnosti na njegovom vozilu, a u sklopu servisa postoji i klimatizirani prostor sa besplatnim pristupom internetu i dnevnim tiskom gdje se može pričekati dok posao bude gotov.

Auto Spot servis ima zalihu dijelova za najčešća vozila na našim cestama, zahvaljujući kojoj je moguće odmah pristupiti popravku uočenih neispravnosti. Posebna pažnja se posvećuje izboru dijelova koji se ugrađuju kako bi se svakoj stranci ponudili najkvalitetniji mogući dijelovi (istovjetni originalnima) po pristupačnoj cijeni, a na koje se daje jamstvo (12, odnosno 24 mjeseca, ovisno o vrsti), uz redovne besplatne kontrole i atraktivne akcije.

Također, ukoliko kod nas kupite ulje i filtere ulja, izmjena je BESPLATNA!

 

Pogledano 937 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

VULCO SERVIS

043331516

Kovinska 4a, Zagreb, Hrvatska

08:00-17:00h, sub: 08:00-13:00h

Oznaka na karti

Vulco centri Vam pružaju brzu i vrhunsku uslugu, te široku paletu proizvoda za Vaš automobil.  Pročitaj više »

MOTOVIJAK

MOTOVIJAK

016526096

Remetinečka cesta 11d, Zagreb, Croatia

09:00-17:00

Oznaka na karti

Tvrtka Motovijak nastala je 2010. godine udruživanjem obrta Galeka koje je započelo s radom 90tih godina 20tog stoljeća kao jedna od prvih i vodećih obrta na tom području.  Pročitaj više »

AUSPUH ISAP

+3851 3863 123

Zagrebačka cesta 134, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Brza i kvalitetna usluga zamjene ispušnog sustava za vozila uz pisanu garanciju (komplet) dobar su pokazatelj za buduće klijente.  Pročitaj više »