AUTOŠKOLA CHILL

Selska cesta 215/I, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 3639818

} pon-pet: 09:00 ~ 13:00 i 16:00 ~ 19:00

Autoškola „Capitol Hill” d.o.o. je škola s dugogodišnjim iskustvom u obuci motornih vozila A1,A2,A i B kategorije. Naši instruktori brzo će uočiti vaše probleme i pomoći da ih zajednički rješite. Vrijeme obuke prilagođeno je vašim mogućnostima i potrebama. Svi možemo biti različiti ali prometna pravila su jednaka za sve, i prije upuštanja u samostalnu vožnju neophodno je savladati sve ono što se od vas u prometu očekuje. Stojimo vam na usluzi za lakše savladavanje vještina i znanja koje su vam potrbne za sigurno korištenje vozila u prometu.

Nalazimo se u neposrednoj blizini studentskog doma Stjepan Radić stog su naši vozači rasprostranjeni diljem naše. Obuka je upotpunjena i vožnjom na cesti izvan naselja koja zahtjeva veće brzine i viši stupanj vještina, a što u samostalnoj vožnji pruža veću sigurnost i samopouzdanje.

*Raspolažemo novim vozilima koja su opremljena modernom opremom i omogućavaju vam suvremen način vožnje. Kroz naš program obuke prošle su i neke popularne osobe kao što su Severina Vučković, Drago Ćosić (sportski komen.) ,Lana Banely, Matea Mezak, Roko Tošić i drugi koji suvereno kroče europskim cestama.

USLUGE I CIJENE

Cijene naših usluga određene su prema Pravilniku o minimalnim izračunskim elementima. Pravilnik donosi MUP RH i predstavlja propisani minimum ispod kojeg se ne smiju naplaćivati usluge u autoškoli. Cijelokupan iznos usluge osposobljavanja ili dio usluge možete uplatiti na blagajni autoškole ili uplatnicom u financijskoj instituciji.

Načini plaćanja usluge:

 • plaćanje gotovinom (jednokratna uplata ili na više rata prema dogovoru)
 • plaćanje kreditnim karticama (American Express, MasterCard, Diners ili Visa)
 • plaćanje Maestro ZABA i PBZ karticom obročno, virmanske uplate
 • uplatama financijskih kuća( banka ,pošta, i druge ) uplatnicom autoskole
 • kredit do 36 rata Ameriken Expressa

VOZAČKA DOZVOLA 

U autoškli Capitol Hill vršmo obuku vozača A1,A2,A i B kategorije, a ustupamu priljučno vozilo za plaganje B+E kategorije. Upisati se mogu osobe koje imaju propisanu starosnu dob i koje su pribavile uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti. Liječničko uvjerenje izdaju specijalizirane ustanove medicine rad i vrijedi iz bilo kojeg grada u RH. Za polaganje vozačkog ispita nema ograničenog trajanja, osim ako nije izdano s ogreničenjem, dok za izdavanje vozačke dozvole vrijedi samo 6 mjeseci ) za produženje vozačke kategorije samo 3 mjeseca. Vozači koji posjeduju neku kategoriju i žele steć novu, takođe moraju pribaviti ujerenje za tu kategoriju. Prije podvgavanja pregledu, moraju kod obiteljskog lječnika izvaiti potvrdu iz liječničkog kartona a prije upisa u autoškolu priložiti kopiju važeće vozačke dozvole, ako je ona preduvjet za stjecanje nove kategorije.

U našoj autoškoli vršimo osposobljavanje kandidata za:

 • Polaganje A kategorije s najmanje 24 god. star.
 • Polaganje A1 kategorije s najmanje 16 god. star
 • Polaganje A2 kategorije s najmanje 18 god. star
 • Polaganje B kategorije s najmanje 18 god.star
 • Polaganje B+E kategorije s najmanje B kat.
 • sve osobe mogu pristupiti obuci 6 mje. prije ispunjenja uvjeta, ali nemogu pristupiti završnomispitu

NASTAVA

-Obuka vozača autoškole pojedine kategorije započinje obveznom nastavom iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (PPSP) koja u osnovi traje 10 radnih dana, odnosno 30 nastavni sati. Obvezni su je pohađati oni kandidati koji već ne posjeduju neku od kategorija ili im je po programu propisan maji fond sati, odnosno samo neke sadržaje iz propisanog programa. Uglavnom oni koji za ( novu )višu kategoriju moraju polagati i ispit iz PPSP-a. U slučaju spriječenosti u redovnom terminu, obavljmo potrebne kolzultacije i dopunu nedovoljno usvojenog gradiva. Svim polaznicima omogućujemo veći broj različiti testova za upotpunjenje znanja, da bi na ispit izašli sprmni i sigurni u pozitivan ishod. Određeni broj testova moguće je koristiti i preko ove internetske stranice ili dodatnog CD-a.

-Da bi omogućili pohađanje nastave u slobodnom vremenu polaznika nastavu istih sadržaja obavljamo u dva dnevna termina u 9h ili 18h. Za polaznike koji su iz nekog razloga bili spriječeni i u tim terminima obavljaju se dodatne konzultacije, kao bi lakše savladali program nastave. Napominjemo da prema pravilniku o vozačkim ispitima oni polaznici koji i nakon 5. pokušaja ne savladaju ispit moraju ponoviti nastavu u cijelosti.

-Posebnost u našoj nastavi je uvježbavanje gradiva interaktivnim testovima s potrebnim objašnjenjem na računalu za svakog polaznika. Pojedina odgovori na ispitnom testu često su u tijesnoj vezi, pa su potrebna upozorenja na moguće greške i razlike pojmova. Radom na ovaj način omogućavamo nam visoku prolaznost. Osim ovog našim polaznicima omogućavamo da posebnom lozinkom na našoj stranici mogu internetskom vezom uvježbavati propušteno bez ograničenja kada im to okolnosti dopuštaju.

Osnove naše nastave su;

 • Usvajanje temeljnih pravila
 • Primjena naučenoga u konkretnim primjerima
 • Upoznavanje s načinom održavanja vozila
 • Upoznavanje sa posljedicama ne-primjerenog ponašanja
 • Razjašnjenje sličnih pojmova

Pogledano 819 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTOŠKOLA DANKO

+3851 618 4895

Avenija Marina Držića 4, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-13:00 / 17:00-19:00

Oznaka na karti

Autoškola “Danko” krenula je sa svojim radom 1999. godine.  Pročitaj više »

Auto škola FOL GAS

Autoškola FOL GAS

+385 98 928 72 73

Martićeva ulica 67, Zagreb, Croatia

Pon-Pet: 8:30-12:00 i 16:30-19:00h

Oznaka na karti

Autoškola je počela sa radom 1994. g.  Pročitaj više »