AUTOMEHANIKA JAKOVIĆ

Sisačka cesta odvojak II 34, Zagreb, Croatia

Web stranica

0916590153

} 08:00 - 17:00

U našem autoservisu popravljamo i servisiramo sve vrste automobila. Osnovni posao automehaničara sastoji se u utvrđivanju i uklanjanju kvarova i oštećenja na motoru. Kako bi svoj posao mogli dobro obavljati, poznaju dijelove i princip rada motora, kao i toplinske i hidraulične zakone i procese.

Prilikom servisiranja uglavnom provjeravaju, podmazuju i prilagođuju dijelove motora, kako bi spriječili mogući nastanak kvarova. Rutinski pregledavaju svjećice, mehanizme kočenja, podsustav za paljenje, razinu ulja u motoru. Podešavaju signalnu opremu auta. Ispituju položaj motora, tlak, temperaturu, potrošnju motora, električne i vozne karakteristike.

jakovic_text1

 

Ako je posrijedi kvar na motoru, nakon što čuju opis smetnji od vlasnika vozila, provjeravaju motor vožnjom ili upotrebom opreme za testiranje. Ako je potrebno, rastavljaju motor te ispituju i namještaju sklop ili sustav motora i vozila.

Prije rastavljanja motora obavljaju mjerenje i vizualni pregled motora. Prilikom rastavljanja motora čiste njegove dijelove i zamjenjuju oštećene dijelove te sastavljaju i ispituju cijeli sustav. Znaju ustanoviti razlog i otkloniti nedostatke rada motora u slobodnom hodu i u vožnji pod opterećenjem. Popravljaju kvarove na električnom pokretaču i uklanjaju uzroke nedovoljnog punjenja akumulatora. Nakon popravka stavljaju motor u pokusni rad i elektronički ispituju funkciju dijelova. Dakle imamo znanje i alate, sve što je potrebno za dobro „zdravlje“ Vašeg limenog ljubimca.

 

AUTO-DIJAGNOSTIKA

Naš autoservis opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom za provjeru funkcioniranja pojedinih dijelova, uređajima za ispitivanje ispušnih plinova, mototesterima, testerima i punjačima za akumulatore te mnogim drugim uređajima.

 • dijagnostika motora i ostalih elektroničkih sklopova
 • čitanje grešaka iz memorije procesora
 • resetiranje procesora nakon popravka vozila
 • testiranje izvršnih elemenata
 • pregled parametara iz procesora

SERVIS AUTOMEHANIKE

Obavljamo sve vrste popravaka na mehaničkim djelovima automobila. Neke od usluga servisa su:

 • generalno uređenje mjenjača
 • servis kuplunga
 • ugradnja i zamjena amortizera
 • popravak i zamjena dijelova prednjeg i stražnjeg ovjesa
 • izmjena auspuha
 • izmjena hladnjaka
 • izmjena svjetala
 • popravak sustava napajanja gorivom i sustava hlađenja
 • izmjena kočnica
 • čišćenje rezervoara za gorivo

 

Ultrazvučno čišćenje injektora
U sklopu naših usluga imamo i ispitivanje i ultrazvučno čišćenje svih vrsta električnih i mehaničkih benzinskih injektora (dizni). Od sada nije više potreban skupa zamjena začepljenih i dotrajalih injektora.
Ispitivanja su pokazala da je vrlo često uzrok začepljenosti voda u pogonskom gorivu i loša kvaliteta goriva, što za posljedicu ima povećanu potrošnju goriva, loš rezultat na eco-testu, nemiran rad motora pa i ozbiljno oštećivanje motora.
Stroj može istovremeno provjeriti / očistiti 4 injektora, a postupak se sastoji od provjere curenja, provjere protoka, obrnutog ispiranja i direktnog ispiranja.

SERVIS MOTORA

Kod nas možete napraviti generalnu kontrolu i uređenje motora. Naši serviseri osposobljeni su za operacije:

 • izmjenu nosača motora
 • izmjena klipova
 • izmjena ventila
 • izmjena teflona
 • izmjena bregaste osovine
 • izmjena radilice

SERVIS KOČNICA

Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

SERVIS ELEKTRONIČKIH DJELOVA

Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Dolaskom prvih toplijih dana većina nas se sjeti upaliti klima uređaj automobila. Koji je prestao raditi.Ili smrdi.Ili ne hladi dovoljno.

Rješenje je jednostavno. Potreban Vam je servis klima uređaja. Nudimo uslugu popravka i punjenja klima uređaja. Postupak je relativno brz i financijski bezbolan. Kod dopuna klime, što je najčešći servis, filtriramo,vakumiramo i dopunjujemo klimu.

U ponudi imamo i filtere klima, standardne ili sa aktivnim ugljenom, koji su najčešći uzrok neugodnih mirisa iz ventilacije. Tokom zime i nekorištenja klima uređaja nakupuplja se vlaga u filteru koja nakon nekog vremena omogući razvoj pljesni. A to malo smrdi. Dezinfekcijom sustava i promjenom filtera problem se brzo rješava.

Kod kontrole i servisa auto-klima uređaja obično se radi slijedeće:

 • Punjenje ili dopuna klima uređaja uz ispitivanje propusnosti
 • Izmjena kompresora, kondezatora, visokotlačnih crijeva
 • Dezinfekcija isparivača uz izmjenu filtera prašine

SERVIS OVJESA

Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

VULKANIZERSKI RADOVI

Kod nas možete provjeriti geometriju kotača. Geometrija kotača se provjerava kompijutorski (špur i nagib) tako da kotač i guma idealno leže na cesti.
Radimo balansiranje i montažu guma pri čemu gume mogu biti vaše ili možete kupiti neke iz naše palete.

 

Osim gore navedenih usluga servisa automobila, Jaković Automehanika nudi Vam i sljedeće usluge:

AUTOLIMARIJA I AUTOLAKIRNICA

RABLJENI AUTI

RENT A CAR

VUČNA SLUŽBA

On line narudžba za servis automobila

Prijavite svoj automobil za servis ili pregled automobila. Odaberite željeni termin i naši djelatnici će vas kontaktirati za detalje vezane uz pregled i popravak automobila. Iskoristite mogućnost da naši djelatnici preuzmu automobil na vašoj lokaciji i nakon servisa vam ga vrate. Jednostavno. brzo i efikasno vaš auto će biti popravljen, a da vi niste trebali izaći iz kuće.
On-line rezervacijom za servis imate mogućnost učlanjanja u auto-klub Jaković čime ostvarujete razne pogodnosti i pravo na korištenje sezonzkih akcija.

Da biste se on-line naručili za servis ili pregled vašeg automobila kliknite OVDJE.

DINERS 2-60 RATA

Erste Card Club je za korisnike Diners Club kartica uveo mogućnost plaćanja do 60 obroka! Riječ je o najbržem i najjednostavnijem potrošačkom zajmu na hrvatskom tržištu uz godišnju kamatnu stopu 9,9% (EKS : 11,09%) i naknadu za obradu zajma od 1,5%.

Pogledano 1692 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUSPUH M.K.

385989034194

Heinzelova ulica 74, Zagreb, Hrvatska

08:00-17:00h, subota: 08:00-14:00

Oznaka na karti

Kada do nas? Vijek trajanja ispušnog sustava ovisi o dužini relacije vožnje i koliko često koristite vozilo.  Pročitaj više »