AUTOKUĆA PAVLINIĆ – SOPIĆ

Savska cesta 80, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 6177 485

} pon-pet: 09:00-18:00

O nama

Autokuća Pavlinić-Sopić je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području auto struke.
U sklopu autokuće posluje ovlašteni servis za Suzuki koji je Suzuki partner u servisnoj mreži, kao i servis za sva ostala vozila van garantnog roka. Servis se nalazi u samom centru Zagreba, Savska cesta 80, a opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom u skladu sa standardima koje postavlja korporacija Suzuki. Djelatnici servisa kontinuirano prolaze odgovarajuće edukacije što jamči poštivanje visokih normi kvalitete i brzu uslugu.
Kod svih radova koriste se originalni rezervni dijelovi, a klijent na ugrađene dijelove i izvršene radove dobiva odgovarajuće jamstvo.“

Naša misija

Pružati usluge visoke kvalitete koje svojim standardima povezuju generacije klijenata. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato iskustva tijekom pola stoljeća rada. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni rad kompanije i transparentan odnos s poslovnim partnerima.

Naša vizija

Vizija autokuće Pavlinić-Sopić je biti tvrtka koja, na razini regije, najbolje razumije i uslugama servisa najbolje zadovoljava potrebe svakog klijenta. Sve što kao kuća napravimo ili kažemo, prožeto je tim načelom.

SERVIS

Ovlašteni Suzuki servis s dugogodišnjim iskustvom i stručno educiranim zaposlenicima nudi vrhunsku kvalitetu u pružanju usluga za Suzuki vozila, prodaju i ugradnju rezervnih dijelova uz jamstvo na dijelove i uslugu.

Naša autokuća osposobljena je za popravak i održavanje svih marki osobnih automobila.
Brzina, kvaliteta i povoljne cijene su osnovni kriteriji koji stvaraju zadovoljne klijente, a nas stavljaju u sam vrh traženih servisa.

LIMARIJA

Nakon popravka karoserije, vaše vozilo će zasjati punim sjajem
Kod oštećenja karoserije i laka nudimo vam stručne popravke uz uporabu specijalnih alata i uređaja.
U suradnji s osiguravajućim kućama naša limarija i lakirnica obavljaju popravke uz ugradnju originalnih rezervnih dijelova. Bojanje se obavlja samo u bojama koje preporuča proizvođač vozila.

PRODAJA

Originalni Suzuki rezervni dijelovi

Originalni Suzuki rezervni dijelovi proizvedeni su na temelju strogih tehničkih uvjeta i svi se redovno ispituju. Njihova razina kvalitete stoga je potpuno jednaka kvaliteti dijelova ugrađenih u nova vozila.
Nudimo vam upravo takve rezervne dijelove koji odgovaraju strogim tehničkim standardima poput dizajna, izrade, sigurnosti i pouzdanosti, a koji uz našu stručnu ugradnju jamče optimalan rad sa svim elementima vašeg vozila.

Rezervni dijelovi tijekom jamstva vašeg vozila

Tijekom razdoblja jamstva vašeg vozila pri mogućim popravcima ugrađuju se isključivo novi originalni rezervni dijelovi koji su potpuno jednaki serijski ugrađenim originalnim dijelovima u vašem vozilu.
Svi naši novi rezervni dijelovi imaju 12-mjesečno jamstvo na dijelove i gdje god bili omogućavamo dostavu većine originalnih rezervnih dijelova u roku od 24 sata.

Rezervni dijelovi izvan jamstva vašeg vozila

Tvornički obnovljeni rezervni dijelovi namijenjeni su vozilima na kojima ugradnja novih rezervnih dijelova više nije obavezna. Ti rezervni dijelovi potječu iz obnovljenih dijelova u kojima se vitalni dijelovi zamjenjuju novima. Tvornički obnovljeni dijelovi sastavljeni su po strogim postupcima i standardima Suzuki kvalitete, zbog čega imaju status originalnih rezervnih dijelova.

Dodatna oprema

Suzuki nudi bogat izbor dodatne opreme koja s tehničkog i estetskog gledišta u potpunosti pristaje vašem vozilu. Slobodno vrijeme, vanjsko ili unutrašnje dotjerivanje, zaštita te udobnost je upravo ono što trebate za ostvarenje svojih želja. Izaberite dodatnu opremu za:

Slobodno vrijeme

 • Prijevoz
  Kako biste svoje slobodno vrijeme mogli bolje utrošiti, nudimo vam dodatke za vaš automobil: krovne nosače, krovne kovčege, nosače za bicikle, nosače za skije, kuke za vuču…
 • Zaštita
  Zaštitite svoj automobil uz zaštitu boje i laka, kutnu zaštitu branika, zaštitu od kiše, zaštitu boka vozila, gumenu zaštitu od blata..

Vanjski dio automobila

 • Izgled
  U ponudi su spojleri, felge, ukrasni poklopci kotača – radkape, svjetla za maglu, ukrasna folija…
 • Zaštita
  Zaštitite svoj automobil uz zaštitu boje i laka, kutnu zaštitu branika, zaštitu od kiše, zaštitu boka vozila, gumenu zaštita od blata…

Unutrašnjost automobila

 • Uređenje po vašoj mjeri
  U ponudi su kožne obloge ručice mjenjača, posebno dizajnirani sportski volani, zasloni za ruke, pragovi vrata, pepeljare, bočni nosač za stvari ili mreža, kutija za hlađenje…
 • Zaštita
  Odaberite tepihe, tepihe za prtljažnik, presvlake, kada prtljažnika, zaštitu od sunca…

Multimedija

Uživajte u putovanjima uz navigacijske uređaje, audiovizualnu i telefonsku opremu, bluetooth sistem, zvučnike…

 

Pogledano 1141 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

DR. AUTO- SERVIS I DIJELOVI

+38513643652

Ulica Dragutina Golika 1, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00, sub: 08:00-13:00

Oznaka na karti

Dr.Auto se razvio iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je trgovina rezervnim dijelovima – specijalizirana za Škoda vozila – poznata pod imenom Škoda shop.  Pročitaj više »

GENIJATOR – INOVACIJA U SVIJETU AUTOMOBILIZMA

+385 91 5710 528

Ulica Ferenščica I 76, Zagreb, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Mi smo inovatorska firma Genijator iz Zagreba koja se bavi obnovljivim izvorima energije. Naš glavni proizvod je uređaj za proizvodnju ortovodika ili u svijetu poznat kao HHO generator.  Pročitaj više »

AUSPUH ISAP

+3851 3863 123

Zagrebačka cesta 134, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Brza i kvalitetna usluga zamjene ispušnog sustava za vozila uz pisanu garanciju (komplet) dobar su pokazatelj za buduće klijente.  Pročitaj više »