AUTO STAKLA KRISTAL

Zagrebačka ulica 164, Sesvete, Hrvatska

Web stranica

+3851/292 53 57

} 08:00-16.00

Iz jedne male poduzetničke ideje, nastale 1992. godine, stvorili smo danas uspješno poduzeće, vodeće na tržištu autostakala u Hrvatskoj.
Od samo jedne poslovnice otvorene u Bjelovaru, danas se nalazimo na 7 lokacija diljem Hrvatske; Zagreb – Sesvete i Savska, Koprivnica, Slavonski Brod, Bjelovar te franšize Vinkovci i Osijek, gdje pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje, te surađujemo sa čitavim nizom partnera i kupaca, franšizera i tvrtki kojima smo pomogli da se probiju na tržištu kvalitetnom ponudom i povoljnim cijenama.

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH?

Razlog zbog kojeg biste trebali posjetiti upravo nas leži u našoj ponudi, koja nas razlikuje od drugih poduzeća koja se bave izmjenom i prodajom autostakala.
Poduzeće Kristal je najveći uvoznik i distributer autostakala u Hrvatskoj sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, uvoznik za SAINT GOBAIN SEKURIT, autostakla koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, vodeća u svijetu, te uvoznik za stakla PILKINGTON koja su zamjena orginalne kvalitete, te također proizvođač orginalnih stakala. A za one koji ne zahtijevaju originalne zamjenske dijelove, u ponudi imamo visoko kvalitetna zamjenska stakla po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj.
Nudimo Vam preko 40.000 stakala za osobni, teretni i autobusni program koje posjedujemo na skladištu po najpovoljnijim cijenama, uz tjedni uvoz robe. Prvenstveno su to prednja, bočna i zadnja vjetrobranska stakla u svim raspoloživim bojama.

IZ PONUDE IZDVAJAMO

 • Reparacija – usluga saniranja vjetrobrana kod manjeg oštećenja
 • Suradnja sa svim osiguravajućim kućama – jednostavno i brzo
 • Terenska služba – u ponudi na području čitave Hrvatske
 • Zamjena stakala – nudimo zamjenu vodećeg svjetskog proizvođača Saint Gobain Sekurit koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS
 • Stakla ekonomičnije cijene, isključivo europske kvalitete
 • Folije – nudimo zatamnjenje jednom od vodećih folija na našem tržištu 3M
 • Traktorska stakla, pleksiglas i stakla rezana po šabloni
 • Stakla za teretni i autobusni program
 • Široka paleta opreme za montažu i demontažu stakala
 • Nudimo široku ponudu ljepila renomiranog proizvođača na svijetu Henkel
 • Ugradnja retrovizora
 • Poliranje oštećenih svjetala

AUTOSTAKLA (Navedena ponuda je informativna te ukoliko ne pronalazite traženi proizvod uputite nam e-mail ili poziv, u mogućnosti smo isporučiti sve vrste stakala za sva motorna vozila.)

autostakla_kristal_note_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AQUACONTROL

Premaz za auto stakla koji odbija kišu i susnježicu od staklenih površina!

Revolucionarni razvoj avionske industrije na raspolaganju za automobilsku upotrebu!
U kombinaciji sa vjetrom generiranog sa brzinom automobila, Aquacontrol © uklanja kapljice vode s manjim korištenjem brisača.
Ovaj jedinstveni postupak može se primjeniti na prednjim i bočnim staklima vašeg automobila. Rezultat je kristalno jasna preglednost u svim vremenskim uvjetima, posebno noću.

FOLIJE

Iz širokog spektra ponude izdvajamo zatamnjivanje stakla folijama jednog od vodećih proizvođača na tržištu folija, 3M, koja je svoju reputaciju proizvođača vrhunskih proizvoda zadržala u folijama.
Folije na staklima automobila, osim estetskog efekta, imaju i nekoliko drugih funkcija:

 • štite od neželjenih pogleda u unutrašnjost automobila
 • sprečavaju ulaz topline
 • 100% štite od štetnih UV zraka
 • štite staklo od pucanja

 

Pogledano 801 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TURBINE SERVIS

+38591 2999 966

Resnik II 13A, Zagreb, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Naša tvrtka Turbine servis d.o.o. raspolaže sa najsuvremenijom opremom za servisiranje svih  komponenti sustava turbopunjača.  Pročitaj više »

AIRBAG.HR – PRODAJA I UGRADNJA ZRAČNIH JASTUKA

0916043389

Ulica Zinke Kunc 5, Zagreb, Hrvatska

09:00-19:00

Oznaka na karti

RS CENTAR 2010 d.o.o. je tvrtka koja posluje sa orginalnim, rabljenim i novim auto dijelovima. Glavna djelatnost je prodaja dijelova za Škoda i Seat vozila.  Pročitaj više »

GENIJATOR – INOVACIJA U SVIJETU AUTOMOBILIZMA

+385 91 5710 528

Ulica Ferenščica I 76, Zagreb, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Mi smo inovatorska firma Genijator iz Zagreba koja se bavi obnovljivim izvorima energije. Naš glavni proizvod je uređaj za proizvodnju ortovodika ili u svijetu poznat kao HHO generator.  Pročitaj više »