ASES USLUGE d.o.o.

Avenija Marina Držića 74A, Zagreb, Croatia

Web stranica

01 6147437

} 09:00 - 17:00

 

hitne-intervencije

Poduzeće ASES usluge d.o.o.za građenje ima svoje sjedište i ured na adresi u Zagrebu, Avenija Marina Držića 74a. Poduzeće je registrirano za sljedeće djelatnosti:

– projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina
– nadzor nad gradnjom,
– poslovanje nekretninama,
– kupnja i prodaja robe,
– obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu,
– zastupanje stranih tvrtki

Sadašnja tvrtka je poslovala dugo godina kao obrt, nakon čega je prerasla u poduzeće sa respektabilnim iskustvom. Tijekom godina stekli smo vjerne klijente zahvaljujući isključivo iskustvu i kvalitetom naše usluge.

S obzirom na širok raspon usluga i poslova koje obavljamo zadovoljit ćemo sve vaše potrebe za rekonstrukcijom ili adaptacijom stana, poslovnog prostora ili kuće.
Među mnogobrojnim uslugama pružamo adaptacije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke, sa garancijom na izvedene radove i kompletnu adaptaciju.

Prednost adaptacije po sistemu ključ u ruke, je brzina i kvaliteta izvedbe radova. Prilikom adaptacije stanova koje su povjerene na više izvođača ili poduzeća, adaptacija se oduži i traje pre dugo, izvan svih očekivanja, a znamo da svi žele što prije useliti u novi dom. Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga poduzeća i druge izvođače radova.

Vodimo se politikom poslovanja da kvalitetom, znanjem, brzom intervencijom i realnim cijenama uvijek budemo iznad konkurencije! Uzmemo li u obzir brojne reference, mislimo da smo na jako dobrom putu.
Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

S obzirom da su klijenti koji ne plaćaju obavljenu uslugu, na žalost i kod nas stvarnost, odlučili smo se poigrati frazama, iz čega je proizašla i naša nova poruka na vozilima „Radimo i džabe“…Ali veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga, koji nam se uvijek iznova obraćaju sa svakim svojim novim problemom, odlučili smo nagraditi, tako da „Radimo i džabe“ dobiva i puni smisao, odnosno svaku 10 intervenciju odštopavanja za fizičke osobe poklanjamo!

Ases_usluge_radimo_dzabe1 Ases_usluge_radimo_dzabe2
Ovim putem želimo naglasiti da i kada nam život da limune, mi napravimo limunadu! Nadamo se da ste sličnoga razmišljanja, obratite nam se sa punim povjerenjem!

Naši djelatnici na raspolaganju su Vam 24h/365 dana u godini na dežurni broj: 099/4242-424

Osnovne usluge koje pružamo:

Hitne intervencije (http://www.hitne-intervencije.eu/)
Dežurni broj: 099/4242-424

Za hitne intervencije dostupni smo od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije obuhvaćaju:

 • održavanje postojećih instalacije
 • saniranje puknuća
 • čišćenje cijevi
 • čišćenje kanalizacija
 • ispitivanje nepropusnosti
 • popravke i strojna odčepljivanja odvodnih cijevi
 • ugradnja novih instalacija od kvalitetnih materijala
 • keramičarski radovi
 • električni popravci i dr.

Odštopavanje svih vrsta odvodne instalacije, čišćenje i pražnjenje mastolovaca-separatora, snimanje kanalizacije ctv kamerom, detekcija puknuća vodovodnih cijevi, sanacije. Zajamčena kvaliteta realna cijena!

ases2

NOVO VOZILO IVECO TRAKKER AD260T0T44/P  –   CISTERNA ZA ISPUMPAVANJE I PRIJEVOZ FEKALNIH I OTPANIH TEKUĆINA

Vozilo ima spremnik s dvije komore:
1.)komora za svježu vodu s 1500 lit sadržaja
2.) komora za mulj sadržaja 12 500 lit s odsisnom komorom i ugrađenim osiguračem protiv prepunjenja.

Uređaj za visoki tlak vode -Učinak oko 120 lit/min kod oko 120 bara. Mali bubanj za crijevo s 60 m crijeva NW 13, klizno usisno crijevo NW 125 i vakum pumpa 2100 M3/H

Adaptacije stanova, poslovnih prostora i kupaonica!

Adaptacija je prije ili kasnije nužnost svakog stambenog ili poslovnog objekta iz više razloga. To mogu biti dotrajalost samog objekta, potrebitost adaptacije radi prenamjene objekta ili rasporeda prostorija. Često se mijenjaju životne potrebe, potreba za dodatnim prostorom ili sobama, a kupovina većeg stana često je svima teško dostupna.

Adaptacijama postojećeg životnog prostora možemo uvelike poboljšati naše življenje i boravak u našem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Također zbog sve veće cijene nekretnina mnogi se ljudi odlučuju kupovati starije stanove po nižim cijenama. To se često pokazuje i bolje rješenje nego kupovina novog stana, jer se u velikom broju slučajeva pokazalo da su stanovi građeni prije petnaest i više godina kvalitetnije izgrađeni nego novi stanovi.

Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga poduzeća i druge izvođače radova. Osim kompletnih adaptacija nudimo usluge pojedinačnih adaptacija i to:

Usluge prijevoza

Bilo da se selite u novouređeni i opremljeni stan illi poslovni prostor ili je iz stambenog prostora, zbog njegove adaptacije i preuređenja, privremeno preseliti namještaj, budite bez brige. Čak i ako nam niste ukazali povjerenje te nas odabrali za izvođenje radova adaptacije (ili drugih građevinskih radova), mi ćemo učiniti sve kako bi preseljenje ili prijevoz prošao bezbolno.

Ne samo da možemo osigurati tradicionalnu uslugu prijevoza, preseljenja i općenitog kombi prijevoza, nego ćemo osigurati i odvoz glomaznog otpada te šute na području grada Zagreba.

USLUGE ISKOPA

VRŠIMO USLUGE SVIH VRSTA ISKOPA SA MINIBAGEROM I VELIKIM BAGEROM

Ases_usluge_iskopa_1 Ases_usluge_iskopa_2

Ases_usluge_iskopa_3 Ases_usluge_iskopa_4

RUŠENJE OBJEKATA:

RAZBIJANJE BETONA HIDRAULIČNIM ČEKIĆEM, PIKAMEROM – RUŠENJE OBJEKATA SA ODVOZOM

ISKOPI:

 • ISKOPI TEMELJA, KANALA
 • ISKOPI ZA KOMUNALNE PRIKLJUČKE :VODA ,PLIN,KANALIZACIJA
 • ISKOPI PODRUMA, BAZENA …
 • PRIPREMA (ISKOP,NAVOZ I PLANIRANJE)
 • UREĐENJE DVORIŠTA

TEL./FAX.: 01/6147-437

posebna ponuda2

Sažetak
Datum
Naziv
ASES USLUGE
Ocjena
51star1star1star1star1star

AKCIJA! ADAPTACIJA STANA + KLIMA UREĐAJ NA POKLON!

Za kompletnu adaptaciju stana do 60m2, GRATIS klasični klima uređaj!

Za kompletnu adaptaciju stana preko 60m2, GRATIS klima uređaj bez vanjske jedinice (nova generacija)!

Detalje ove fantastične akcije pogledajte OVDJE.

 

Sažetak
Datum
Naziv
ASES USLUGE
Ocjena
51star1star1star1star1star

Pogledano 2588 put(a), 3 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Marija
  Marija

  Djelatnici Ases usluge d.o.o.dolaze vrlo brzo na poziv , brzo i stručno obave svoj posao ,ljubazni su (08.11.2016.,vodoinstalateri Krešimir i Dražen).Pohvala i preporuka za sve buduće korisnike usluga.

  08.11.2016 na 14:59 Odgovori

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TONKOVIĆ SUPER BRAVAR

+38598 737 615

Ulica Marijana Haberlea 12, Zagreb, Croatia

pon-ned: 00:00- 24:00

Oznaka na karti

O NAMA TONKOVIĆ – bravarski obrt osnovan 1999 godine u Zagrebu kao jedinstveni specijalizirani servis za izradu sigurnosnih sistema zaključavanja, izradu cilindričnih i kodiranih ključeva te otvaranje svih vrsta brava…  Pročitaj više »

HITNE INTERVENCIJE -VODOINSTALATER ZAGREB

HITNE INTERVENCIJE -JANDRIĆ VODOGRADNJA

+385 91 980 6055

Ogrizovićeva ulica 10, 10000, Zagreb, Croatia

Svakim danom 00-24h

Oznaka na karti

Vodoinstalacije i vodoinstalaterske radove izvršavamo od gradnje do adaptacije svih prostorija sa priključcima za vodu i centralno grijanje.  Pročitaj više »

KIF-PRO – ODRŽAVANJE NEKRETNINA I ZAVRŠNI RADOVI

+3851 666 6600

Heinzelova ulica 47/a, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-16:00

Oznaka na karti

Dugi niz godina gradili smo prepoznatljivu kvalitetu našeg društva kroz poslova koje obavljamo.  Pročitaj više »