ANGELUS ART – VJENČANJA

Lapačka ulica, 10000, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 3630 682

} pon i pet: 09:00-17:00, uto, sri, čet: 11:00-19:00

“Sve za jedno posebno vjenčanje” naš je moto s razlogom! Naše male kreacije oduševljavaju i razveseljavaju posebna vjenčanja širom svijeta već 8 godina. Svaki naš proizvod izrađuje se ručno i sa puno ljubavi. Ostvarujemo sve vaše zamisli a svojim idejama i bogatim asortimanom ne ostaviljamo nikoga ravnodušnim.

Ljubazni djelatnici upoznat će Vas s našim unikatnim radovima i rado će Vam, slijedeći Vaše želje i ideje, pomoći u odabiru najboljeg…. Kako bismo Vam pomogli u ostvarenju Vaših želja i mogućnosti, molim Vas da najavite svoj dolazak i rezervirate svoj termin.

PONUDA

  • #VJENČANJA

-pozivnice -zahvalnice -konfeti/pokloni -kutije za kuverte -knjige gostiju -automobilske tablice -jastučići za prstenje -kitice/reveri -kutije za kolače -foto albumi -rekviziti za fotografiranje -naljepnice i privjesci -ime gosta za stol -brojevi stolova -meniji/jelovnici -raspored sjedenja -majice s natpisom

  • #KREATIVCI

-pozivnice “uradi sam” -zahvalnice “uradi sam” -kutije za pozivnice -kutije za kolače -dekoracije -brojevi stolova -oznaka s imenom gosta -knjige gostiju DIY -kutija za kuverte DIY

  • #BEBE

-obavijest o rođenju -svijeće -čestitke -pozivnice za krštenje -pozivnice za rođendan -albumi -pokloni za goste -baby tablice -personalizirani kalendar

  • #ČESTITKE

-za razne prigode, diplome, vjenčanja, rođendane, krštenja i ostale svečane prilike

Pogledano 1171 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

ORGANIZACIJA VJENJCANJA

ORGANIZACIJA VJENČANJA -NOT THE SAME

091 9598 813

V.Podbrežje 18,Kajzerica, Croatia

Termin sastanka po dogovoru

Oznaka na karti

Agencija NOT THE SAME, smještena u Zagrebu, nudi kompletnu organizaciju evenata ali i pojedinih segmenata ovisno o potrebama klijenata i to na području cijele Hrvatske.Paketi i pojedinačne usluge su dostupne na…  Pročitaj više »

SHOWROOM DESIGN AND EVENTS – VJENČANJA I EVENTI

+38598 912 2403 , +38598 798 736

Šulekova ulica 11, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

VJENČANJA Mi stvaramo potpuni vizualni dojam Vašeg vjenčanja od najsitnijih detalja (pozivnice, zahvalnice, reveri, pokloni za goste) do savršeno transformiranih prostora na kojima se održava Vaše vjenčanje, bogatim izborom inventara…  Pročitaj više »

SVADBE PES

+3851 655 39 52

Prekratova ul. 64, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18.00

Oznaka na karti

Dragi mladenci Želite svojim gostima pokloniti nešto posebno, individualizirano, ali ne možete to nigdje pronaći? S malo truda i dobre volje kod nas je moguće sve na jednom mjestu “OD…  Pročitaj više »