ALUPROTEKT – ŽALUZINE I ZAVJESE

Ul. dr. Luje Naletilića odv., 10000, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 6558 001

} pon-pet: 08:00-16:00

Tvrtka ALU PROTEKT d.o.o. osnovana je 1989.g.
Prvobitno smo počeli sa proizvodnjom aluminijskih žaluzina i trakastih zavjesa. Uz aluminijske žaluzine i trakaste zavjese, danas smo među vodećim proizvođačima rolo i panel zavjesa.

Filozofija poduzeća

Zadovoljiti i najzahtjevnije klijente!!!
Kvaliteta prije svega!!! Najmodernija tehnologija, kvalitetni materijali i visokokvalificiran kadar su naše odlike.

Razvoj

Mi ne pratimo trendove, mi ih stvaramo!!!
Donosimo novosti na tržište, konstantnim ulaganjima u tehnologiju i pronalaženjem najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda.

PROIZVODI

ROLO ZAVJESE

 • ROLO STANDARD- Rolo zavjesa je zaista izvrstan izbor kojim postižete spoj jednostavnosti i funkcionalnosti s elegancijom i ljepotom koja nam je sve više potrebna u modernom načinu života.
 • DUPLI ROLO “ZEBRA”
 • KAZETNI ROLO- Kazetni rolo idealano je rješenje kada nemate mogućnost zidne/stropne montaže. Kazetni rolo se lijepi na stolariju i tako zauzima minimalno porstora.
 • ROLO “XL”- Rolo “XL” prvenstveno je namjenjen za velike površine i najčešće se ga isporučujemo sa el. motornim pogonom.
 • ROLO “EASY MONT”- Rolo “EASY MONT” jednostavnom montažom i povoljnom cijenom idealan je proizvod za svačiji džep.
 • KROVNI ROLO- Krovni rolo čini život u potkrovlju ugodnijim.

PANEL ZAVJESE

 • Panel zavjese su dobar primjer zavjesa koje se uklapaju u različite stilove uređenja. Dizajneri ih često koriste u svojim projektima zbog postizanja trenda ravnih linija.
  Postoji više vrsta materijala i tipova mehanizama, mogu biti 2,3,4,5, kanalne. Velika prednost panel zavjesa je mogućnost kombiniranja traka. Panel zavjese, ravnih linija i prozračnih dezena miljenica je Feng Shui pokreta, načina stanovanja i življenja.

TRAKASTE ZAVJESE

 • Trakasta zavjesa je jedan od rijetkih proizvoda kojim se može regulirati pomicanje traka dotok i smijer sunčeve svijetlosti i na taj način osvijetliti vaš prostor.
  U ponudi možete birati između standardnih trakastih zavjesa, trakastih zavjesa za zamračenje i negorivih trakastih zavjesa.
  Potpuno besplatno potražite naš stručni savjet kod odabira boja kao i načina montaže koji najviše odgovaraju vašem prostoru.

ALUMINIJSKE ŽALUZINE

 • Aluminijska žaluzina je jedan od rijetkih proizvoda kojim možete regulirati dotok i smjer sunčeve svjetlosti i na taj način osvijetliti ili zatamniti vaš prostor.
  Proizvode se po mjeri kupca a naša široka paleta boja zadovoljava i najzahtjevnije kupce.

PAKET ZAVJESE

 • Paket zavjese se odlično uklapaju u modernim prostorima, zbog svog specifičnog načina podizanja i spuštanja. Izgledom podsjećaju na zavjese kakve su imali stari Rimljani pa se stoga zovu još i „rimske zavjese“. Mogu se kombinirati sa klasičnim zavjesama ali i sa modernim panel zavjesama.

KOMARNICI

 • U ljetno vrijeme kao izvrsno rješenje za obranu od muha, komaraca i drugih insekata nudimo Vam postavljanje komarnika na prozore.
  Komarnikom se upravlja ručno, podižući i spuštajući klizni dio.

Pogledano 2396 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

INTERINVEST d.o.o. – GRAĐENJE I USLUGE GRADITELJSTVA

+385 1 23 03 920

Naselak 10, Zagreb, Croatia

Pon – Pet: 08:00 -16:00

Oznaka na karti

Interinvest d.o.o. je tvrtka za građenje i usluge u graditeljstvu, osnovana krajem 1989. god. kao nastavak obiteljskog biznisa.  Pročitaj više »

FIDERMUC- GRADNJA

+38516232184

Jakuševečka ulica 20, Velika Mlaka, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

U svojem svakodnevnom poslovanju trudimo se udovoljiti svim zahtjevima naših klijenata, a činjenica da nam brojni klijenti daju odlične preporuke, pokazuje da u tome i uspijevamo.  Pročitaj više »

CALEGRA HORTIKULTURA

+385 1 3771 731

Hanuševa ulica 2, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Želite urediti okoliš Vašeg poslovnog ili privatnog prostora? Naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju. CALEGRA HORTIKULTURA je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, uređenju i održavanju zelenih površina.  Pročitaj više »