MODUL INTERIJERI ZADAR

Ulica Ivana Matetića Ronjgova 10, Zadar, Hrvatska

Web stranica

+385 23669-409

} pon-peta: 08:00-16:00

Osnovna djelatnost kojom se bavimo je projektiranje i proizvodnja namještaja po mjeri, te opremanje interijera.
Uvijek se trudimo ići u korak s vremenom, pratiti trendove i novitete, ali poštujući tradiciju i uvažavajući pravila struke.
Strojnom i ručnom preradom materijala i okova renomiranih svjetskih proizvođača dobijamo proizvode visoke kakvoće, izdržljivosti i estetskog izgleda.
Misija naše tvrtke je ponajprije kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unaprjeđivanje.

Modul interijeri d.o.o. je tvrtka ili bolje rečeno skupina mladih i ambicioznih ljudi, a bavimo se projektiranjem i izradom namještaja po mjeri. Teoretska i praktična znanja o drvnoj struci stekli smo višegodišnjim školovanjem i stučnim radom na stotinama projekata.

Riječ interijeri označava unutrašnjosti prostorija ili kuća koji su, kao i mjere, osnova za naš posao. U izradi nastojimo zadovoljiti sve faktore koji dovode do kvalitetnog proizvoda – formu i funkciju spajamo sa oblikovanjem (dizajnom) i konstrukcijskim rješenjima, a sve na bazi visokokvalitetnih materijala i tehnologija izrade.

Ne bojimo se eksperimentirati s novim materijalima i oblicima koji vrlo često rezultiraju izrazito neobičnim formama namještaja. Nepravokutni, zaobljeni ili krivolinijski elementi nisu nam nepoznanica, nego izazov. Prioriteti i misija naše tvrtke jesu kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unaprjeđivanje u svim segmentima poslovanja.

PROIZVODI

 • Kuhinje
  Izrađujemo sve tipove kuhinjskog namještaja, od klasičnog, rustikalnog pa sve do kuhinja modernih linija. Kuhinju ćemo isprojektirati na najfunkcionalniji način koji određen prostor nudi, te Vam na taj način omogućiti nesmetano uživanje tijekom boravka u njoj. U naše kuhinje već kao standard ugrađujemo okove renomiranih svjetskih proizvođača, a u mogućnosti smo ponuditi i kompletno opremanje cjelokupnom potrebnom tehnikom i armaturama.
 • Ormari
  Bilo da se radi o samostojećim ili ugradbenim ormarima, bilo da se radi o ormarima koji imaju klasično ili klizno otvaranje vrata, njegova osnovna svrha je pohranjivanje stvari i odjeće. Ovisno o Vašim željama i potrebama, te mogućnostima prostora, ponudit ćemo optimalno rješenje izgleda i oblika ormara, kao i rasporeda pregrada, vješalica, ladica ili bilo kojeg drugog sastavnog dijela.
 • Spavaće sobe
  Spavaća soba mora zadovoljiti jednu od čovjekovih primarnih potreba, a to je zdrav i kvalitetan san. Odabirom pravog kreveta u kombinaciji s odgovarajućim madracem ulažete dugoročno u najvrjedniju stvar na svijetu – svoje zdravlje! Uz krevet ćemo smjestiti i funkcionalne noćne ormariće, komodu za donje rublje i sl.
 • Kupaonski namještaj
  Kupaonice su često jedan od namještajem najzapostavljenijih prostora za življenje. Da tome ne bude tako, posavjetujte se s nama te obogatite kupaonicu funkionalnim i estetski dobro osmišljenim namještajem. Na taj način prepustite se potpunom uživanju u svome domu.
 • Dnevni boravci
  Nakon napornog radnog dana opustite se u ugodnom okruženju dnevnog boravka. TV stolići, komode, vitrine, biblioteke,stolići – sve to možete dobiti kod nas.
 • Opremanje interijera – Caffe barovi, restorani, konobe, trgovine

PROCES

Kako nastaje proizvod?

Od ideje, početne skice i nacrta, pa do gotovog proizvoda niz je koraka koji moraju biti besprijekorno povezani:

 1. PROJEKTIRANJE
  – izrada idejnog rješenja, izmjera prostora, usklađivanje ideje sa mjerama i definiranje svih detalja potrebnih za proizvodnju
 2. PROIZVODNJA
  – kvalitetnom tehnologijom strojne obrade materijala te praktičnim znanjem i iskustvom pri sklapanju elemenata dobijamo naše proizvode; tijekom proizvodnje vršimo stalnu internu kontrolu kvalitete s ciljem što bržeg otklanjanja eventualnih pogrešaka ili nedostatka
 3. DOSTAVA I MONTAŽA
  – sve svoje proizvode sami dostavljamo i montiramo te na taj način garantiramo cjelovitost proizvoda; sve eventualne reklamacije, nedostatke ili oštećenja nastala našom krivnjom obvezujemo se riješiti u što je moguće kraćem roku

MATERIJALI

-Proizvodimo namještaj od svih vrsta materijala: iverica, masiv, MDF, compact ploče, šperploče, akril ploče, i drugi materijali.

 

Pogledano 1399 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

EUROGARDEN – PROJEKTIRANJE, UREĐENJE, ODRŽAVANJE KRAJOLIKA

+38523 367 982

Samostalne satnije 169, Briševo, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

*Tvrtka Eurogarden osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Briševu pored Zadra. Osnovna djelatnost tvrtke je Hortikultura odnosno projektiranje, izvođenje, uređenje i održavanje okoliša.  Pročitaj više »