EUROGARDEN – PROJEKTIRANJE, UREĐENJE, ODRŽAVANJE KRAJOLIKA

Samostalne satnije 169, Briševo, Croatia

Web stranica

+38523 367 982

} pon-pet: 09:00-17:00

*Tvrtka Eurogarden osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Briševu pored Zadra. Osnovna djelatnost tvrtke je Hortikultura odnosno projektiranje, izvođenje, uređenje i održavanje okoliša.

*Tvrtka Eurogarden koncipirana je na taj način da vam na jednom mjestu pruža sve usluge, radove, materijal, stručne savjete i projekte vezane za uređenje okoliša i svih zelenih površina.

*Bilo da se radi o kućnom vrtu, podizanju nove zelene površine ili uređenju i održavanju postojeće, tvrtka Eurogarden objedinjuje kompletnu ponudu za uređenje vašeg okoliša na jednom mjestu.

VIZIJA, MISIJA, CILJEVI

Naša osnovna smisao vodilja biti će prilagodba zahtjevima i željama svakog pojedinog korisnika naših usluga. Kvaliteta, optimalna cijena, vrhunska usluga, zadovoljstvo kupca, visoki standardi poslovanja, ulaganje i moderniziranje svih segmenata poslovanja glavni su ciljevi tvrtke Eurogarden.

Naša velika želja je s pomoću uređenja okoliša pridonijeti podizanju cjelokupne kvalitete života i sveopćem boljitku naše zajednice.

USLUGE

  • PROJEKTI I IDEJNA RJEŠENJA
  • ZEMLJANI I PRIPREMNI RADOVI NA GRADILIŠTU
  • HORTIKULTURALNE USLUGE
  • TRAVNI BUSEN
  • AUTOMATSKA NAVODNJAVANJA
  • UREĐENJE INTERIJERA
  • ODRŽAVANJE VRTOVA
  • BETONSKI OPLOČNICI
  • OREZIVANJE I RUŠENJE STABALA
  • ZAŠTITA BILJNOG MATERIJALA

 

Pogledano 511 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MOZAIK – USLUGE ČIŠĆENJA, UPRAVLJANJA NEKRETNINAMA I TURISTIČKA AGENCIJA

+385 99 6373030

Ulica Valerija De Ponte 1, Zadar, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

*Agencija Mozaik sa sjedištem u Zadru, pruža širok asortiman usluga na području grada Zadra i okolnih mjesta s naglaskom individualnog pristupa prema klijentima.  *Pružamo usluge turističke agencije , usluge servisa…  Pročitaj više »

EKO SERVIS ZA ČIŠĆENJE

38523324347

Put Petrića 24b, Zadar, Hrvatska

08:00-17:00h

Oznaka na karti

Djelatnost ” Eko ” servisa je: Dnevno čišćenje poslovniih prostora Temeljito čišćenje (generalno čišćenje) Završno čišćenje u građevinarstvu Čišćenje i pranje tepiha za poslovne prostore Čišćenje, pranje i održavanje podnih…  Pročitaj više »

SUPER M – SERVIS ZA ČIŠĆENJE

+38523 317 346

Ulica Nikole Tesle 11, Zadar, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

SERVIS ZA ČIŠĆENJE SUPER M – Zadar obrtnička je djelatnost koja sa svojim dugogodišnjim iskustvom uspješno djeluje na području Zadarske županije odnosno cijele Republike Hrvatske.  Pročitaj više »