EURO SJAJ ZADAR – ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Ivana Viteza od Sredne 1, Zadar, Hrvatska

Web stranica

+385 23 666 295

} pon- pet: 08:00 - 16:00

Predstavljamo Vam se kao tvrtka koja je svojim uslugama i stručnim timom sposobna udovoljiti zahtjevima Vaše renomirane kuće.
Djelujemo u sjeni gospodarskih objekata s ciljem da postanemo važan čimbenik uspješnog poslovanja svakog našeg poslovnog partnera. Kako bismo pokrili sve segmente potrebne za tekuće poslovanje naših komitenata, trudimo se da naša usluga bude što kompletnija.
Naše poslovanje organizirali smo u skladu s Vašim zahtjevima i potrebama, a u našu ponudu uz

  • ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE SVIH VRSTA OBJEKATA (stanova, kuća, apartmana, stubišta, poslovnih prostora, javnih ustanova itd.)
  • KEMIJSKA ČIŠĆENJA OSOBNIH AUTOMOBILA I KOMBI VOZILA

uključene su i slijedeće djelatnosti: 

  • KNJIGOVODSTVENO-RAČUNOVODSTVENI SERVIS
  • LEGALIZACIJA BESPRAVNO IZGRAĐENIH OBJEKATA
  • PREGLED I IZRADA ENERGETSKIH CERTIFIKATA
  • ETAŽIRANJE STANOVA

USLUGE

Specijalizirani smo za sve vrste pranja i čišćenja podnih obloga, tepiha, tepisona, te pokućstva od tekstila (stolice, fotelje, trosjedi, garniture, madraci), dubinska-kemijska pranja automobila, kombija, kamiona i autobusa, kao i krovopokrivačkih radova.
Sa svrhom stvaranja partnerskih odnosa te pružanja što potpunije i kvalitetnije usluge, tvrtka STUDIO JELLY Vam je slobodna ponuditi usluge profesionalnog čišćenja Vaših poslovnih prostora.
Naše poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalizmu i dosljednosti.
Portfolio usluga čišćenja i pratećih usluga možemo podijeliti na nekoliko zasebnih cjelina koje i zasebno ali ponajprije u kompletu predstavljaju sam vrh profesionalne usluge na tržištu:

*Redovno čišćenje
*Generalno čišćenje
*Industrijska čišćenja
*Zdravstveni sektor
*Čišćenje smještajnih kapaciteta
*Pranje staklenih površina
*Čišćenje računalne opreme
*Deratizacija, dezinfekcija i dezinsekcija

Posjedujemo stručnu i tehničku sposobnost, radnu opremu i uređaje, dokazanu pouzdanost, iskustvo i poslovni ugled steknut u dugogodišnjem poslovanju sa najzahtjevnijim klijentima, te smo slobodni i Vama ponuditi našu ekspertizu u obavljanju usluga čišćenja i ovim se putem preporučiti za sva daljnja pitanja i dogovore.

GENERALNA ČIŠĆENJA

Generalno čišćenje podrazumijeva tretiranje površine unutar zgrada, skladišta, parkirališnih površina ili industrijskih pogona, a najčešće se primjenjuje prilikom primopredaje objekata (ulazak u novi prostor, otvorenje novog objekta, održavanje zadovoljavajuće razine čistoće objekta tijekom nekog razdoblja itd.) Ovakva čišćenja obavljaju naše mobilne specijalne ekipe koje na licu mjesta mogu obaviti usluge poput ekstrakcijskih čišćenja tepiha, stavljanja specijalnih premaza na podove itd. Trendovi u Hrvatskoj također pokazaju da i sve veći broj privatnih osoba također traži usluge generalnog čišćenja stanova, vikendica itd. povodeći se najviše potrebom za brzom i efikasnom ali prije svega profesionalizmom i pouzdanom uslugom.

REDOVNA ČIŠĆENJA

Redovno čišćenje podrazumijeva svakodnevna i periodična čišćenja poslovnih prostora, maloprodajnih lokala, škola, tvornica, kina, bolnica, restorana, hotelskih objekata itd. Dinamika, vrsta i cijena obavljanja usluge formirane su individualno prema želji i potrebama imajući na umu specifičnosti poslovanja naših klijenata (vođenje brige o specifičnosti ugrađenih materijala u objekat, izvršavanje usluge u vrijeme kada se najmanje moguće ometa klijenta u obavljanju djelatnosti itd.) Potpisivanjem ugovora o redovnom čišćenju, svaka nova radna lokacija dobiva kontrolora odgovornog za kvalitetu usluge, te podliježe kontroli provođenja našeg standarda u procedurama čišćenja. Na taj način naš klijent, ali i naše rukovodstvo imaju transparentan pregled nad izvršenim uslugama, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja potreba klijenta.

ČIŠĆENJE PROZORA I STAKLENIH POVRŠINA

Ova vrsta usluge se pruža i u sklopu redovnog održavanja čistoće, no međutim, nastavno na moderni trend izgradnje novih poslovnih objekata čija je vanjska fasada obično izvedena u kombinaciji stakla-čelika, smatramo da je i kao poseban modus sve interesantnija i za izdvojeno ugovaranje.

AKCIJA – KEMIJSKO ČIŠĆENJE OSOBNOG VOZILA 450,00 Kn!

AKCIJA – KEMIJSKO ČIŠĆENJE KOMBI VOZILA 650,00 Kn!

Pogledano 2326 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SUPER M – SERVIS ZA ČIŠĆENJE

+38523 317 346

Ulica Nikole Tesle 11, Zadar, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

SERVIS ZA ČIŠĆENJE SUPER M – Zadar obrtnička je djelatnost koja sa svojim dugogodišnjim iskustvom uspješno djeluje na području Zadarske županije odnosno cijele Republike Hrvatske.  Pročitaj više »

EUROGARDEN – PROJEKTIRANJE, UREĐENJE, ODRŽAVANJE KRAJOLIKA

+38523 367 982

Samostalne satnije 169, Briševo, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

*Tvrtka Eurogarden osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Briševu pored Zadra. Osnovna djelatnost tvrtke je Hortikultura odnosno projektiranje, izvođenje, uređenje i održavanje okoliša.  Pročitaj više »

EKO SERVIS ZA ČIŠĆENJE

38523324347

Put Petrića 24b, Zadar, Hrvatska

08:00-17:00h

Oznaka na karti

Djelatnost ” Eko ” servisa je: Dnevno čišćenje poslovniih prostora Temeljito čišćenje (generalno čišćenje) Završno čišćenje u građevinarstvu Čišćenje i pranje tepiha za poslovne prostore Čišćenje, pranje i održavanje podnih…  Pročitaj više »