DOMO SOLE – PROIZVODNJA I UGRADNJA ZAŠTITA OD SUNCA

Metro Zadar, Murvica, Hrvatska

Web stranica

+385 23 224 600

} pon-pet: 08:00-20.00

Poslujemo od 2003. godine te smo kroz 10-godišnji razvoj i uvođenje novih proizvodnih linija među vodećim proizvođačima aluminijskih žaluzina i trakastih zavjesa u Hrvatskoj. U našem asortimanu su proizvodi za zaštitu od sunca i sjenila: žaluzine – unutarnje i vanjske, trakaste zavjese, panel, rolo i plisse zavjese, aluminijske rolete, rolo vrata, mrežice protiv insekata, tende i sl.

Naše proizvode karakterizira vrhunska kvaliteta te moderan dizajn. Pri izboru boja i materijala surađujemo sa projektantima i firmama za uređenje interijera, te posjećujemo sajmove u našoj branši kako bismo bili ukorak sa trendovima.

PROIZVODI

 • MULTI ROLLBOX- U PVC kutiji 200×230 je integriran sistem plašta rolete i mrežice protiv komaraca. Takav proizvod je moderniji, ekonomičniji te ima bolja izolacijska svojstva.
 • PLISSE ZAVJESE- Unutarnja sjenila od nabranog materijala u standardnoj ili termoreflaktirajućoj izvedbi. Svoju primjenu su našle u stambenim prostorima te zimskim vrtovima. Najbolje rješenje su za kose i krovne prozore. Montiraju se na unutarnju stranu prozorskog krila, fiksirane ili slobodno padajuće.
 • ALUMINIJSKE ROLETE- 
  -ALU lamele punjene poliuretanskom pjenom
  -PVC ili ALU kutije različitih dimenzija
  -ručno upravljanje (automat), upravljanje preko MC palice ( kurble) , motora s prekidačem ili upravljanje preko daljinskog upravljača
  -različite boje vodilica, lamela i završnog profila
 • MREŽICE PROTIV INSEKATA- Rolo komarnici se sastoje od vodilice i kutije od aluminija u smeđoj i bijeloj boji. Praktični su zbog opruge koja mrežicu vraća u kutiju. Mogu se montirati i bočno (bočni komarnik).Za balkonska vrata ili vrata na terasama prikladan su sustav zaštite od komaraca i insekata posebna klizna vrata koja su laka za upravljanje. Izrađena su iz alu profila u koje je montirana mrežica. Profili su bojani u smeđu, bijelu ili prirodnu aluminij boju.
 • GARAŽNA VRATA- Rolo garažna vrata mogu se ugraditi i na unutarnjoj (između špaleta odnosno u prostoru) i na vanjskoj strani (po fasadi).Budući da kutija rolo garažnih vratiju zauzima vrlo malo prostora, mogu se ugraditi u bilo koji otvor, što kod drugih npr. sekcijskih garažnih vratiju nije moguće. Izabrati možemo između garažnih vratiju s lamelama 55mm i 77mm koje su punjene s poliuretanskom pjenom, što pridonosi većoj toplotnoj i zvučnoj izolaciji prostora. Upravljanje je električno preko daljinskog upravljača s mogućnosti ručnog otvaranja u slučaju nestanka električne energije.
 • ŽALUZINE- Jedno od najraširenijih sjenila su žaluzine. Postoje unutarnje i vanjske žaluzine prikladne za ugradnju kako na stambene tako i na poslovne objekte.
 • TRAKASTE ZAVJESE- Trakaste zavjese predstavljaju idealan izbor funkcionalnog i dekorativnog opremanja poslovnog prostora, domova i ostalih prostorija. Štite od sunčevih zraka, a ujedno čuvaju Vašu privatnost.
 • TENDE- Idealna zaštita od sunca za balkone, terase, izloge, ugostiteljske objekte i sl.
 • ROLO ZAVJESE- Pružaju veliki spektar primjene u prostorima kao što su stanovi škole, uredi, te javne i privatne ustanove. Razlog tome je velika različitost u velikom izboru platna, kvaliteti i dizajnu.
 • PANEL ZAVJESE- Kombinacija materijala visokog standarda i modernog dizajna daje panel zavjesama jedinstven izgled čistog dizajna i luksuza.

PROIZVODNJA

-U vlastitim proizvodnim pogonima izrađujemo sve proizvode prema mjerama uzetim na licu mjesta te ih ugrađujemo u vašem domu i poslovnim prostorima. Kontinuirano usavršavamo proizvodnju uvodeći nove strojeve (ECLIPSE, TECNO SYSTEM, COULISSE, MAKITA, BOSH) te širimo proizvodni asortiman novim proizvodima i materijalima. Naši djelatnici se kontinuirano stručno usavršavaju i osposobljavaju za rad na novim strojevima, povremeno odlaze na informatičke tečajeve kako bi potpunije pratili sve etape proizvodno prodajnog procesa.

U svom poslovanju poseban naglasak pridajemo zadovoljstvu kupaca i poslovnih partnera, te zaštiti okoliša.

 

Pogledano 1681 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa