TISKARA HLAD

Ulica Nikole Halpera 10A, Vadina, Hrvatska

Web stranica

+385 1 3394 141

} pon-pet: 07:00-15:00

Obrt za papirnu konfekciju “HLAD” utemeljen je 1990 godine. Poslujemo u vlastitom poslovnom prostoru. Tijekom godina usvajali smo nove tehnologije i znanja, probijajući se tako među najbolje u Hrvatskoj. Tako danas nudimo osim tiskanja i uslugu grafičke pripreme.

Opremljeni smo vrlo dobrom pripremom, kao i strojevima za tisak. Strojevi kojima raspolažemo su marke “MILLER TP 74”, “HEIDELBERG” 4-bojni i s još nekoliko jednobojnih i dvobojnih strojeva. Grafičku pripremu vršimo na vrlo snažnim računalima koja su temeljena na Intelovim P4 dual core procesorima, te naravno pripadajuće opreme poput digitalnog tiska, laserskih printera, vrlo kvalitetnog “HEIDELBERG” skenera i digitalne kamere. Također imamo i vlastiti stroj za razvijanje filmova (poscript level 3). Ostali dio našeg proizvodnog parka čine strojevi za doradu (strojevi za biganje, klamanje, rezanje, perforiranje, ljepljenje, štancanje i drugi). Vršimo i kompletnu realizaciju projekta, od grafičke pripreme, tiska i dorade, pa sve do otpreme.

Naše dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu izrade. S dogovorenim rokovima isporuke i niskim cijenama nastojimo uvijek zadovoljiti Vaše potrebe. S ovime smo nastojali kratko predstaviti se, a biti će nam drago ako smo pobudili interes za poslovnu suradnju.

PROIZVODIMO

  • SVADBENI PROGRAM (pozivnice i zahvalnice, kutije za kolače, konfetice)
  • DERATIZACIJSKE KUTIJE
  • KALENDARI
  • ČASOPISI
  • KNJIGE

Raznovrsnom ponudom različitih proizvoda od papira i kartona, kratkim rokovima isporuke te nadasve vrhunskom kvalitetom popeli smo se u sam vrh tiskarske ponude u Republici Hrvatskoj te Vas molimo da pozorno proučite naše stranice i odaberete poneš¡to iz našeg š¡irokog asortimana proizvoda i usluga.

Pogledano 609 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa