CANNABIO ULJE KONOPLJE

Fruškogorska ulica 5, Sotin, Vukovarsko-srijemska županija, Hrvatska

Web stranica

0995743218

} 09:00-19:00h

Cannabio d.o.o. osnovan je početkom 2012. kao projekt više entuzijasta čiji je cilj na hrvatska polja vratiti nepravedno zapostavljenu industrijsku konoplju, proizvoditi vrhunske proizvode od biljke i sjemenki industrijske konoplje te promicati nutricionističke i zdravstvene vrijednosti industrijske konoplje.

Kroz potpuno zaokruženi ciklus od nadziranog uzgoja industrijske konoplje na poljima naših kooperanata do vlastite prerade kvalitetne domaće sirovine jamčimo za izvrsnost proizvoda te primjenu kontroliranih postupaka u svim fazama uzgoja i prerade. Distribucijom proizvoda kroz ljekarne, biljne ljekarne i specijalizirane prodavaonice kupci naših proizvoda mogu dobiti sve potrebne informacije od educiranog osoblja.

Namjera nam je daljnje promicanje uzgoja industrijske konoplje u Hrvatskoj, unapređenje tehnoloških postupaka u proizvodnji, uvođenje novih proizvoda te širenje prodajne mreže.

UZGOJ
Ponovni uzgoj industrijske konoplje u Republici Hrvatskoj legaliziran je početkom 2012. godine na način da je dopuštena sjetva sorti konoplje sa EU sortne liste.
Ne samo što je CannaBio bio inicijator tih zakonskih promjena već je CannaBio te iste 2012. godine posredstvom svojih kooperanata na više oranica širom Hrvatske posijao industrijsku konoplju i ovršio urod. Slobodno možemo reći da smo prvi uzgajivač industrijske konoplje u Republici Hrvatskoj te posjedujemo najveća praktična znanja i iskustva u uzgoju konoplje koja smo uvijek spremni podijeliti sa svojim suradnicima i poslovnim partnerima.
Od samog početka 2012. godine odlučili smo se za uzgoj sorte FINOLA®

Zašto industrijska konoplja?

 • Agronomija i priroda
  -poboljšava kvalitetu tla prirodnim putem (prirodna hraniva, čišćenje tla od onečišćenja)
  -minimalni troškovi za početak uzgoja (najskuplje je certificirano sjeme za sjetvu)
  -odlično se uklapa u plodored
  -održiv uzgoj bez primjene pesticida i herbicida na posijanim poljima
  -vrlo kratki rok do dozrijevanja omogućuje uzgoj dvije kulture u jednoj sezoni i zelenu gnojidbu
 • Nutricionizam i zdravlje
  -proizvodi konoplje izvrsno obogaćuju prehranu
  -ne sadrži alergene
  -nadoknađuje manjak esencijalnih masnih kiselina (posebice Omega–3), sastav masnih kiseline usklađen s -potrebama ljudskog organizma, sadrži rijetke “super” masnoće GLA i SDA
  -bogatstvo vitamina E
  -izvrstan dodatak prehrani životinja u uzgoju i kućnih ljubimaca

PROIZVODI

 • Prehrambeni proizvodi
 • Prirodna kozmetika
 • Alkoholna pića
 • hrana za životinje

cannabio_note

Pogledano 974 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa