GLAVANI PARK

Glavani 10, Barban, Hrvatska

Web stranica

+385 98 224 314

} 09:00-20:00

Opustite se jer s nama ste u dobrim rukama

Glavani Park je bio pregledan i kontroliran od strane najvećih europskih autoriteta za adrenalinske parkove – the European Ropes Course Association. Oni su nam potvrdili da Glavani park zadovoljava tražene EN standarde i međunarodne kodove za adrenalinske parkove.

Izgradili smo ovaj visoko kvalitetan i siguran park za Vas!

Avantura za cijelu obitelj

Glavani park je idealno mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti će te na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Prilikom posjete parku, poželjno je da nosite odjeću prikladnu za ovu vrstu tjelesne aktivnosti. Također, ako imate dugu kosu, vežite je da Vam ne smeta.

Naše potpuno osposobljeno osoblje će vam pokazati kako nositi i koristiti svoju ​​opremu, te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!

GDJE SMO SMJEŠTENI

Glavani Park je smješten na rubu mirnog sela Glavani, 6 km udaljenog od Barbana, na cesti prema Vodnjanu (10 km) i dobro je označen na glavnoj cesti Pula-Labin na raskrižju Manjadvorci.

Glavani Park započinje s radom 1.lipnja 2011. godine i gotovo istovremeno postaje atrakcija među domaćim i stranim posjetiteljima. Park posjeduje certifikat udruge “European Ropes Course Association” te se svake godine pregledava ispunjavajući vrlo visoke standarde sigurnosti. Već iduće 2012. godine, Park zaslužuje “Certificat of Excellence” od strane svjetski poznate web-stranice “Trip Advisor”, namijenjene putovanjima. Prema ocjeni posjetitelja, 2013, 2014 I 2015 godine ponovno dobiva certifikat Trip Advisora za najbolju turističku atrakciju u Istri.

PONUDA

ZIP LINE- Nakon početnog uspjeha Glavani Park se proširuje dodavši dvije nove atrakcije. Prvo nastaje 11 m visoka 3G ljuljačka, konstantno proglašavana najuzbudljivijom adrenalinom nabijenom atrakcijom u parku. Zatim se izgrađuje Đavolji prijelaz, ogroman viseći most preko doline koji se sastoji od 4 zip linije, dugačke skejtbord staze, tri luda mosta te vrhunske 35 m dugačke vožnja monociklom na 12 m visine! Jednom zip linijom preletjet ćete čak 120 metara dužine na 20 metara visine!

ZORB BALL- Godine 2014. moći ćete isprobati izvrsnu Zorb ball u kojoj dvije osobe sjede osigurane i vezane pojasom unutar plastične lopte koja se kotrlja nizbrdo kroz dolinu. Staza se proteže u dužini od 100 metara i spustom sa 12 metara visine. Nevjerojatan osjećaj istovremenog straha, nemoći i uzbuđenja čini ovu atrakciju jedinstvenim iskustvom.

PENJANJE- Avantura započinje kada Vam naši kvalificirani instruktori namjeste pojas vrhunske kvalitete. Zatim slijedi kratka, ali detaljna trening-demonstracija na tlu kako bi vas uputili u upotrebu opreme pri penjanju i snalaženju na visinskim stazama.

3G LJULJAČKA- Kako bi vam dan završio s nezaboravnim uspomenama, usudite se popeti na 3G ljuljačku i spustiti slobodnim padom s 11 metara visine. Doživjet ćete najluđe izraze lica i vrištanje dok padate skoro do tla, taman prije nego se vinete natrag prema nebu na ovoj fantastičnoj ljuljački. Ljuljačka je zaista “Šlag na torti”!

Pogledano 456 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa