Izletište Ključić Brdo

Ključička cesta 118, Ključić Brdo, Croatia

Web stranica

+385 98 747 309

} 8:00 - 23:00

Izletište Ključić Brdo obitelji Matković smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica i jedno je od najbližih turističko rekreacijskih centara. Udaljeni smo samo desetak kilometara od Velike Gorice odnosno 25 km od Zagreba. Dakle, blizu velikog grada, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka.

Vukomeričke gorice u svojoj unutrašnjosti kriju predivno mjesto pod imenom „Ključić Brdo”. Lokacija koja je plod stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Matković, koja je željela ljepote kraja u kojem se nalaze dočarati svim posjetitelja našeg kraja.

Ideja vodilja bila nam je stvaranje jedinstvenog ambijenta za vrhunski ugođaj i potpuni užitak u prirodnom okruženju Vukomeričkih gorica.

„Izletište Ključić Brdo” je nastalo na temeljima istinske ljubavi krajolikom u kojem se nalazimo, ljudima koji nas okružuju, nedirnutom prirodom, predivnim i raznolikim životinjama koje obitavaju u našim goricama.

Cijelo izletište prostire se na više desetaka hektara površine, a iz samog restorana koji se nalazi približno na 100 m nadmorske visine pruža se prekrasan pogled na samo selo Ključić Brdo te krajolik koji ga okružuje.

Objekt „Izletišta Ključić Brdo” sastoji se od autohtone drvene kuće hiža” uređene za smještaj gostiju, te novosagrađene gospodarske zgrade u kojoj se nalazi sala i dvorana za seminare. Pored restorana, uz samu šumu smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom kako bi užitak bio potpun.

Izletište smo uredili za potpuno uživanje u prirodi te smo uredili staze za šetanje, bicikle koje su označene putokazima kako bi bezbrižno mogli šetati prirodom.

Također za one voljne istraživanja u mogućnosti su otkriti i izvore, hranilišta, vočnjake te još mnogo zanimljivih mjesta.

Prepustite se i sljedite naše putokazi koji na sebi sadrže poučne informacije.

U našoj ponudi nalazi se i ZOO park koji sadrži raznolike životinje od jelena, srna, divljih svinja preko konja, fazana, pauna

Izletište Ključić Brdo smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica i jedno je od najbližih turističko rekreacijskih centara.

Ugostiteljski objekt

Glavni ugostiteljski objekt izletišta čine dvije sale, jedna veća za oko 250 osoba i manja za 40-ak osoba, tako da u našoj ponudi pružamo organiziranje svadbenih i raznih drugih svečanosti sa kompletnim jelovnikom. Naša pažnja i briga za svakog gosta jamči Vam vrhunsku uslugu kojoj će te se uvijek vraćati i rado sijećati.

Netaknuta priroda

Kompleks izletišta obuhvaća brojne brežuljke, pašnjake, šume, voćnjake i vinograde. Uvijek će Vas dočekati topla dobrodošlica za svakog gosta željnog odomora u netaknutoj prirodi, a raznolike mogućnosti za odmor i rekreacije omogućit će i najzahtjevnijima ugodan odmor i bijeg od svakodnevnih stresova kojima su izloženi u današnjem tempu života.

Gastro ponuda

Svakako ne treba zaboraviti domaću hranu. Za svakog gosta pa i onog posebno izbirljivog naći će se bogat izbor hrane iz domaće kulinarske ponude.

ZOO park

Uz već spomenutu raznovrsnu ponudu, moramo istaknuti i mogućnost da se nađete u blizini vrlo nam dragih, a nažalost i u današnje vrijeme, sve rjeđe viđanih životinja. U blizini naših objekata u zoo-parku možete pogledati i uzgajališta divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana, divljih patki i nekih domaćih životinja.

Vjenčanja

“Izletište Ključić Brdo” je posebno, originalno i romantično, upravo kao da je u pitanju dan Vašeg vjenčanja!

Ukažite nam povjerenje, a mi ćemo učiniti sve da Vaše želje i snove pretvorimo u predivnu bajku, u kojoj će uživati svi uzvanici, a Vaš najljepši dan će ostati u sjećanju i buditi predivne uspomene.

Na raspolaganju Vam stoji naša velika sala u koju će stati oko 250 uzvanika, te mala sala u kojoj možemo organizirati svečanosti do 40-tak uzvanika.

Odaberite datum Vašeg vjenčanja i prebrojite uzvanike, a zatim nam se javite! Dalje će Vaše brige postati naše, a bajka zatim može početi.

Team Building

Odvedite svoje zaposlenike na zasluženu rekreaciju u prirodu kako bi nakupljeni stres brže rješio!

Restoran

U ugodnom ambijentu našeg restorana pravi zaljubljenici u gastronomske specijalitete će doći na svoje. Ambijent koji odiše drvom i ugođajem naših predaka zaslužan je za toplinu i poseban domaći ugođaj. Naši specijaliteti odišu tradicijom i kvalitetom autohtonih recepata iz naše bogate riznice. Sve to kako bi okus jela bio nezaborava koji će se naći na stolovima naših gostiju.

Naša autohtona jela pripravljena su od domaćih proizvoda i namirnica iz našeg uzgoja kako bi imali najkvalitetnije namjernice i konstantnu kvalitetu.

Posebno zalaganje, trud te znanje u našem uzgoju pridonosi divljač iz našeg uzgoja koju koristimo u našoj kuhinji kako bi specijaliteti uvijek bili vrhunskog okusa.

Uz naša jela svakako je potrebno spomenuti i našu dobru kapljicu. Svaki dobar ručak počinje dobrim aperitivom, a uz sam ručak preporuka je jedno od naših vina iz vinskog podruma koje sami proizvodimo s posebnom ljubavlju i strašću koji je dio naše tradicije.

U zatvorenom prostoru restorana možemo ugostiti 300-ak osoba u dvije sale, te 60-ak osoba na terasi. Manju salu restorana preporučujemo za intimnija i privatna druženja, dok je veća pogodnija za proslave, domjenke i razne evente (krstitke,pričesti,firme,vjenčanja).

Uz restoran nalazi se i sjenica s ljetnom terasom, roštiljem i svim potrebnim sadržajem za savršen ugođaj s Vašim društvom koji će ostati dugo u sjećanju i buditi lijepe uspomene.

Poslovni turizam

Odmaknite se od gradske vreve i užurbanog načina života, odvedite Vaše uzvanike na mirnu lokaciju nedaleko od gradskog središta. Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalan pristup ključ su uspijeha svakog eventa kojeg organizirate.

Nudimo Vam mogućnost organiziranja:

 • sastanka, seminara i radionica
 • proslave i godišnjice
 • konferencije za medije
 • prezentacije novih proizvode
 • domjenke
 • večere u restoranu
 • zabave sa raznim izvođačima i umjetnicima
 • prezentacije novih proizvoda

Prostorije za seminare:

Raspored dvorana kružni oblik stolova pravokutni oblik stolova
Dvorana za seminar – velika (300 m²) 150 220+50
Sala za sastanke i seminar – mala (30 m²) do 35

Dvorana za seminar opremljena je:

 • projektorom
 • projekcijsko platno
 • flip chart set
 • klimatizacija

Izleti

Izletište „KLJUČIĆ BRDO” smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica te je jedno od najbližih turističko-rekreacijskih centara, udaljeno samo 10-ak km od Velike Gorice i 25 km od Zagreba. Kompleks izletišta rasprostire se na brojnim brežuljcima, pašnjacima, voćnjacima i vinogradima, tvoreći oazu mira i tišine u pitomom kontinentalnom okruženju. Vašim školarcima pružamo neograničene mogućnosti za razonodu i rekreaciju te učenje o bogatstvima prirode iz nje same.

Činjenica je da način života kojim danas živimo udaljava našu djecu od prirode te ona vrlo često nemaju priliku spoznati istinske vrijednosti boravka u prirodi te uživaju u njenim čarima samo putem TV-ekrana. Upravo iz takvih i sličnih razloga organizirali smo atraktivan program za Vaše školarce kako slijedi:

 • razgled uzgajališta divljih i domaćih životinja kružno organiziranih u neposrednoj blizini izletišta;
  • divlje svinje
  • mufloni
  • srne
  • jeleni
  • ovce
  • purice
  • kokoši
  • koze
  • zečevi
  • itd.
 • ručak
 • igra u sigurnom okruženju – na uređenim igralištima
 • tijekom obilaska pratnja našeg voditelja, objašnjavanje pojedinih elemenata na poučnoj stazi, načini dobivanja osnovnih prehrambenih proizvoda, prikaz života ljudi na selu, upoznavanje sa florom i faunom i još mnogo toga.

Također postoji i ”učionica u prirodi” gdje se u idiličnom šumskom ambijentu može organizirati dio nastave. U slučaju kiše djeca svoj dan mogu provesti u našoj dvorani po svom programu.

Meni za ručak (po grupi se bira samo jedan meni) :

 1. Pohane pileće šnicle + pomfrit + salata + sok + kruh

Cijena se formira po izabranom programu, ručku i veličini grupe :

 • izlet s ručkom za djecu vrtičke dobi i do 4. razreda – 40,00 kn
 • od 5-8 razreda – 50,00 kn
 • cijena boravka bez ručka – 15,00 kn

Pogledano 5079 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa