BOMATA – RUŠENJE I DEMONTAŽA

Rakarska ulica 117a, Velika Gorica, Croatia

Web stranica

+38591160 23 75

} pon-pet: 08:00-16:00

Naš Bomata tim brzo i efikasno ruši, demontira i uklanja sve elemetne Vašeg prostora po želji, vodeći brigu da se ne ošteti ostali elementi prostora u kome se radovi izvode.

Zašto odabrati nas?

  • 24 – satna dostupnost sedam dana u tjednu našeg Bomata-tima
  • Na Vaš upit izlazimo bez obveze i dajemo Vam ponudu u što kraćem roku
  • Kod nas nema skrivenih naknadnih troškova. Nakon našeg zajedničkog uvida u Vaš prostor/objekat kojeg trebamo rušiti ili demontirat napravimo ponudu koju Vi potvrdite i po njoj radimo račun
  • Zato što odgovorno vršimo nadzor sigurnosti djelatnika i Vašeg objekta od same pripreme početka radova pa do samog kraja
  • Posjedujemo stručnu ekipu vlastiti vozni park, strojeve i opremu
  • Zato što nudimo najbolju kvalitetu za ponuđenu cijenu
  • Za sve naše radove dajemo garanciju da će biti odrađeni kvalitetno, brzo, stručno i sa velikom dozom odgovrnosti prema imovini naših klijenata
  • Sve radove naplaćujemo po završetku, uz Vašu suglasnost da su dogovoreni radovi i završeni

O NAMA

-Svaki stambeni ili poslovni prostor tijekom korištenja treba renovirati ili adaptirati, čime se postiže duži vijek trajanja i ugodnije življenje. Prva i često najbitnija faza u adaptaciji prostora je rušenje i demontaža. Imamo potpuno razumijevanje za klijenta i nastojimo da taj stresan posao rušenja i demontaže prođe što brže i jednostavnije. Dopustite da Vam Bomata tim pomogne i umanji Vaše brige.
-Odabirom Bomata tima dobivate desetljeća iskustva u rušenju i demontaži, sugerirat ćemo iz prakse najbolja moguća rješenja što ipak daje sigurnost da će sve u konačnici biti kako treba.
Možda Vam se čini da su radovi rušenja i demontaže najjednostavniji dio adaptacije prostora, moramo Vas ipak upozoriti da loše obavljeni ovi radovi zbog mogućih naknadnih korekcija mogu znatno povećati ukupni trošak adaptacije. Zato je potrebno zajednički donijeti plan rušenja zbog troškova i rokova.
Nakon završenih radova rušenja i demontaže pristupne puteve koje smo koristili za iznos šute i unos naše opreme potrebno je ponovno dovesti u čisto besprijekorno stanje. Mi u našem Bomata timu posjedujemo servis za čišćenje i održavanje objekata koji će odraditi posao za Vas.
-Među najkompleksnijim i najosjetljivijim radovima pri adaptaciji prostora su rušenje zidova i podova, demontaža dotrajalih vodovodnih i elektro instalacija, skidanje keramičkih pločica i odvoz šute i otpada.
Iako se radi o grubim radovima potrebna je velika pažnja, stručnost i iskustvo kako ne bi došlo do negativnih posljedica i neplaniranih troškova.
-Sav nastali nered (otpad , šuta) u ovoj fazi biti će uredno uklonjen i odvežen na deponiju tako da se stvori prostor za sljedeće faze adaptacije.

DEMONTAŽA

Demontaža je proces koji se odvija prije samog rušenja. Znači sve što se može skinuti odnosno demontirati da bi se moglo pristupiti rušenju odnosno štemanju kao što su: prozori, vrata, kupaonske sanitarije, razne čelične i staklene konstrukcije, električne i vodovodne instalacije, parket i ugradbeni namještaj i sve drugo što se može maknuti da bi se nesmetano pristupilo rušenju.

Ako se demontaži pristupi kvalitetno ubrzat će se cijeli proces ostalog rušenja . Kod demontaže potreban je različit profil djelatnika od električara, vodoinstalatera, stolara pa sve do bravara. Mi Vam to možemo sve osigurati na jednom mjestu što će Vam uveliko umanjiti troškove i brigu.

RUŠENJE

Adaptaciji objekta stana, kuće ili poslovnog prostora pristupa se iz različiti razloga, ali s istim ciljem: udobniji prostor za život i rad.

Najjeftiniji način da se proširi postojeći prostor je dodavanjem ili izmještanjem pojedinih unutrašnjih zidova, prilagođavajući postojeće otvore rušenjem ili zaziđivanjem za potrebe novih dimenzija Vašeg prostora.

Pogledano 749 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MEGATRADE – SERVIS ZA ČIŠĆENJE

+3851 66 46 058

Vučetićev prilaz 5/1, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

USLUGE Strojno pranje, poliranje i zaštita kamenih, mramornih i PVC podova  Brušenje, kristalizacija i poliranje mramora i granita  Čišćenje i pranje fasada: metalne fasade, staklene fasade i kamene fasade  Čišćenje…  Pročitaj više »

Hortis zelene površine

0981733680

Ulica Novo Svibje 5, Trstenik Nartski, Croatia

09:00-18:00

Oznaka na karti

Hortis d.o.o.  Pročitaj više »

FIDERMUC- GRADNJA

+38516232184

Jakuševečka ulica 20, Velika Mlaka, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

U svojem svakodnevnom poslovanju trudimo se udovoljiti svim zahtjevima naših klijenata, a činjenica da nam brojni klijenti daju odlične preporuke, pokazuje da u tome i uspijevamo.  Pročitaj više »