REFLEXION FOTO STUDIO

Ulica Janka Draškovića 3, Varaždin, Hrvatska

Web stranica

38598413763

} 09:00-19:00

Reflexion® studio specijaliziran je za fotografiranje vjenčanja, ali i ostale oblike fotografija. Mnoštvo zadovoljnih klijenata, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju te kontinuirano usavršavanje garancija su kvalitete koja vas neće ostaviti ravnodušnima.
Strast, znanje i kreativnost te stalno ulaganje u najmoderniju opremu naši su alati koji doprinose ostvarenju cilja koje dijelimo s našim klijetima – zadovoljstvo. Bilo da se radi o najzahtjevnijoj mladenki ili još zahtjevnijem mladoženji, maloj ili velikoj tvrtki, događaju koji će obilježiti dio vašeg života, spremni smo na kompromise i tražimo dogovor na obostrano zadovoljstvo.
Zadovoljan klijent je na prvom mjestu, a naši radovi nisu samo slike, one statične ili u pokretu. One će ispričati priču – vašoj rodbini, prijateljima ili poslovnim partnerima. Mi ne bilježimo samo vašu povijest već i trenutak, emocije, odnose i povjerenjeprofesionalno i dosljedno. Želimo vam pružiti ugodno iskustvo kako bi u budućnosti mogli uživati u dragocjenim trenucima uhvaćenim u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Višestruko smo nagrađivani studio sa pregršt realiziranih projekata i neprestanom željom za eksperimentiranjem, dokazivanjem i napredovanjem. Pogledajte galeriju naših radova i javite nam se sa vašim prijedlozima ili idejama.

https://vimeo.com/120812645

Pogledano 682 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa