OPG EKO PETROVIĆ

Zagrebačka ulica 238, Varaždin, Hrvatska

Web stranica

0981305945

} 09:00-19:00h

OPG Andreja Petrović je ekološko poljoprivredno imanje koje se bavi proizvodnjom buče i bučinih prerađevina / bučino ulje i koštice/, njihovom preradom te plasmanom na tržište.

Uzgoj se zasniva na vlastitim poljima strogo poštujući pravila ekološke proizvodnje. Mehaničkim putem se uništavaju korovi, obavezno je ručno okopavanje, dok se gnojidba vrši isključivo organskim gnojivom ili dozvoljenim organskim gnojivima u ekološkoj poljoprivredi. Organsko je gnojivo porijekom iz certificiranih ekoloških farmi za uzgoj goveda.
Pažljivim odabirom bučine sjemenke se pakiraju u pakiranja od 0,45g, 100g, 200g, 500g, dok se bučino ulje proizvodi po starom tradicijskom receptu. Posebna pažnja pridaje se dizajnu ambalaže i pakiranja, tako da se ulje može naći u nekoliko verzija svake količine od 0,1l, 0,25l, 0,50l i 0,75l.

PROIZVODI

Bučino ulje 0.75 l
Bučino ulje u ovom pakiranju ima vrlo praktičnu primjenu u domaćinstvu. U bocu je ugrađen dozator kako biste pravilno usmjerili i kontrolirali mlaz.Dobro je kontrolirati datum otisnut na poleđini.

Bučino ulje 0.11 l
Tuesday, November 20, 2012
Ulje u ovakvom pakiranju u potpunosti je jednako kao i u drugim pakiranjima.
Odlučili smo se za ovu bočicu nakon saznanja da mnogo ljudi nikada nije probalo bučino ulje, možda i jest, ali ne zna da je.

Suhe koštic
Jedna šaka bučinih sjemenki zadovoljava pola dnevnih potreba odrasle osobe za aminokiselinama, a Vaš će organizam opskrbiti važnim vitaminima i mineralima. Usto, bučine sjemenke nisu tako masne kao.

Brašno od bučinih koštica
Brašno od bučinih sjemenki dobije se mljevenjem suhih koštica- Brašno sadržava oko 12 % ulja i tako predstavlja vrlo vrijedan sastojak. Pakira se u vrećice od 1/2, 1, i 5 kilograma.

Uvjereni smo kako su naši proizvodi kvalitetni.  Trudili smo se pakirati ih u odgovartajuću ambalažu koja će u potpunosti zadovoljiti korisnika.
Ukoliko imate primjedbi ili prijedloga za poboljšanjem, ne ustručavajte se poslati nam bilo kojim putem.

 

Pogledano 980 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa