KOOKABEE DESIGN

Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 18, Varaždin, Croatia

Web stranica

+38598 162 1498

} 09:00 - 17:00

Hrvatski dizajn i kvaliteta koju tražite. Odjeća po vašoj mjeri prilagođena vašem budžetu! Svečano, dnevno, poslovno i kombinacije za najmlađe…

Kookabee atelje je mjesto razvoja originalnih dizajnerskih rješenja, ideja i proizvoda.
Ovdje nastaju unikatni modeli izrađeni po mjeri za individualne klijente, unikati i male kolekcije vlastitih proizvoda, te prototipi modela za serijsku proizvodnju za naručitelje.

 

Kookabee atelje se prvenstveno bavi stvaranjem unikatnih vjenčanih haljina po mjeri za individualne klijentice, kao i ostalih svečanih haljina za razne prigode, također po mjeri.

Glavni imperativ ateljea Kookabee je zadovoljstvo klijentica, a njihove preporuke koje često rezultiraju dolaskom novih klijentica, najveće su priznanje našem radu.
Svaki klijent je jedinstven, pa se prema tome svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom. Slušajući želje klijentica, ali također uzimajući u obzir i ostale bitne parametre, kao što je naprimjer građa tijela, za svaku posebno stvara se idealna kreacija u kojoj će se na svoj važan dan osjećati čarobno. Taj prekrasan osjećaj, kad se osjećate lijepo, zadovoljno i sretno, poput magneta privlači ljude u vašu blizinu. To je ono što Kookabee atelje želi pružiti svakoj svojoj klijentici.

Osim po mjeri, u ateljeu nastaju i vlastite originalne kreacije, unikatne ili u ograničenim serijama, koje se mogu kupiti direktno u Kookabee studiu ili narudžbom putem kataloga na našoj web stranici te u nekoliko prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Istaknite svoju ženstvenost i uživajte noseći haljine. Našu kolekciju pogledajte možete vidjeti u našem katalogu. Kliknite OVDJE za pristup katalogu.

Kookabee studio bavi se i kostimografijom, izradili smo kompletnu kostimografiju za više od desetak predstava, te redovito izrađujemo kostime za razne plesne skupine, individualne nastupe, ulične performanse te mnoge druge interesantne projekte iz područja kostimografije.

U našoj ponudi je i usluga dizajna raznih tekstilnih proizvoda drugim tvrtkama – proizvođačima, gdje se prema njihovim specifičnim potrebama izrađuju modne ili tehničke skice i ostala projektna dokumentacija te krojevi i prototipi tih proizvoda. Ovisno o potrebama naručitelja, to mogu biti ženski, dječji i muški odjevni predmeti te razni uporabni predmeti od tekstila, tekstilni suveniri i sl.

 

 

Pogledano 696 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa