VLAKIĆI TAMAR UMAG – PRIJEVOZ TURISTA

Galići ulica 47D, Murine, Hrvatska

Web stranica

+385 91 514 6097

} pon-pet: 09:00-23:00

Poduzeće Tamar od 1992 bavi se prijevozom gostiju turističkim vlakićem na području Umaga. Ugodna mediteranska klima omogućuje prijevoz vlakićima od Uskrsa pa sve do Svih Svetih. Vlakići povezuju udaljena turistička naselja sa gradom Umagom. Prometuju po utemeljenom voznom redu, koji se mjenja ovisno o popunjenosti turističkog naselja.Nadahnuti dugogdišnjom tradicijom prijevoza odlučili smo pokrenuti vlastitu proizvodnju turističkih vlakića. Izlazeći u susret svim turističkim destinacijama i turističkim potrebama vezano za proizvodnju turističkih vlakića odlučili smo se na tri linije prizvoda: LINIJA STANDARD, LINIJA GRAND I LINIJA ELEGANS.

Linija Standard

Naši prvi vlakovi manjih su dimenzij, broj sjedećih mjesta po vagonu iznosi 18. Namjenjeni su za uske ceste i zahtjevne terene.

Vječna linija koja odgovara različitim potrebama posla. Uvjek drugačija, zahvaljujući širokom rasponu boja.

Linija Grand

Linija Grand su naši najveći vlakići, s mogučnošću prijevoza do 28 putnika po vagonu. Idealni su za prijevoz većeg broja putnika.

Linija Elegans

Dizajn i kvaliteta čine ovu liniju vlaka jedinstvenu, te ugodnu oku. Omogućuje prijevoz 20 putnika po vagonu. Zlatna sredina između vagona Standard i vagona Grand.

Za izradu koristimo djelove koji garantiraju otpornost na vremenske prilike i dugovječnost proizvoda. Proizvodnja, restauracija i sposobnost proizvodnje postiže se korištenjem originalnih materjala i novim tehnologijama.Vlakići Tamar idealna su alternativa vlastitom i javnom prijevozu.

Vlakići se mogu prilagoditi dizajnom i izborom boja prema potrebi kupaca. Različiti motori su ugrađeni u potpunom skladu s ekološkim zakonima.

VLAKIĆI

 

Pogledano 1508 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa