ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE STOCOVAZ

Srbarica 44, Kmeti, Umag, Hrvatska

Web stranica

+385 99 270 3989

} pon,sri: 13:00-18:00, uto, čet, pet: 09:00-14:00

O NAMA

Ordinacija dentalne medicine s dentalnim laboratorijem Erika Stocovaz, pruža Vam vrhunsku uslugu i individualan pristup pacijentu. S vlastitim dentalnim laboratorijem jamčio Vam vrhunske estetske rezultate uz uštedu vremena bez gubitka na kvaliteti. Zdrav i zadovoljan pacijent naš je cilj!

Usluge

Ordinacija Stocovaz stoji Vam na raspolaganju 7 dana u tjednu od 07 do 20 sati. Nudimo Vam polivalentnu stomatološku zdravstvenu zaštitu i visoko estetsku stomatologiju. Vaš osmjeh, naša je motivacija. Javite nam se s punim povjerenjem!!!

  • Dijagnostika

-Opremljeni smo najsuvremenijom dijagnostikom u vidu rvg uređaja za intraoralno slikanje. U trenutku slikanja, na ekranu ispred Vas prikazat će se intraoralni snimak Vašeg zuba. Uz rvg uređaj opremljeni smo i intraoralnom kamerom kojom Vam nastojimo što jednostavnije i preciznije prikazati stanje u Vašim ustima.

-Za detaljnu dijagnozu surađujemo sa centrima za dentalnu radiologiju koji su opremljeni digitalnim strojem za izradu panoramske snimke, te CBCT uređajem koji nam daje detaljan uvid u stanje tvrdih tkiva. CBCT zlatni je standard u implantološkom planiranju. 3D dijagnostika danas je imperativ.

  • Oralna higijena

-Veliki naglasak stavljamo upravo na održavanje orale higijene. Važnost održavanja oralne higijene nedvojbeno je najvažniji korak ka zdravlju usne šupljene te posljedično tome i općem zdravlju osobe. Svaki pacijent prilikom prvog pregled dobit će upute o pravilnoj tehnici četkanja, kakvu zubnu četkicu koristiti, koliko i kada prati zube. Prilikom prvog pregleda pacijentu uz upute o oralnoj higijeni, predlažemo detaljno uklanjanje tvrdih i mekih naslaga te pjeskarenje.Redovan pregled svakih 6 mjeseci osigurat će Vam zdrave i lijepe zube.

  • Konzervativna stomatologija

-Zubni ispun jedan je od najčešćih zahvata u dentalnoj medicini. U našoj ordinaciji koriste se isključivo materijali visoke kvalitete kao što su Ivoclar Vivadent, SHOFU, GC, Ultradent, koji nam osim garancije kvalitete pružaju vrhunske estetke rezultate.
-Koliko Vam se puta dogodila takva situacija, a vikend je pred vratima? U našoj ordinaciji uz prvoklasnu kvalitetu nudimo Vam i manji broj dolazaka stomatologu zbog tzv. vađenja živca. Opremljeni smo vrhunskom aparaturom za strojnu endodonciju, Morita Tri Auto Mini uređajem, koji osigurava preciznu obradu korijenskih kanala i osjetno smanjenje postoperativne osjetljivost, uz ne malu uštedu vremena. Ono za što je nekada bilo potrebno pet dolazaka, sada je strojnom endodocijom svedeno na svega 1-2 dolazaka.

  • Protetika

-Nedostaje Vam zub, a ne znate kako to nadoknaditi? Mi Vam nudimo sve opcije.
Vlastiti dentalni laboratorij omogućuje nam individulaizaciju svakog protetskog rada, na obostrano zadovoljstvo pacijenta i našeg tima.

  • Zadovoljstvo nam je pružiti Vam osmjeh!

-Noritake keramika, jedina je keramika koja zadovoljava naše kriterije kavlitete. Izuzetno abrazivna keramika koja čuva Vaše prirodne zube od abrazije, naš je zlatni standard.

-Bezkompromisna estetika i vrhunsko prijanjanje, odlika je naših totalnih i djelomičnih proteza. U izradi proteza koristimo materijale njemačke tvrke Heraeus Kultzer koja je svjetki broj jedan u izradi proteza. Uz poudzanu kvalitetu, omogućuje nam izvanredne estetske rezultate. Ističe se od drugih proizvođača po izazitnoj prirodnosti i funkcionalnosti.

-Izgubili ste sve zube, a želite izgledati lijepo? Totalne proteze, sa i bez nepca, naš su izazov. Vratiti osmjeh i funkciju pacijentu koji je ostao bez svojih zubi nema cijenu. Znanje i vještine naših dentalnih tehničara pružit će Vam osmjeh o kakvom ste oduvijek maštali!

Parodontologija

-Parodontologija, grana je dentalne medicine koja se bavi liječenjem potpornih struktura zuba (kost, cement, parodont, gingiva) i koja je u posljednje vrijeme doživjela pravi napredak. Zubi koji su nekada bili osuđeni na vađenje, danas imaju drugačiju prognozu. Bolesti parodonta su upalna stanja kod kojih dolazi do razaranja tkiva koja učvršćuju zube, tj.zubnog mesa, kosti i parodontalnog ligamenta (povezuje zube s kosti). Parodontitis je kronična infekcija koja zahvaća zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zubi.

Estetska stomatologija

-Okosnicu suvremene dentalne medicine, u vrijeme kada funkcija više nije dovoljna, čini estetika. Moderna tehnologija omogućava nam vrhunske estetke rezultate. Nudimo vam kompozitne i keramičke ljuskice, Veneers Empres direct, inlay-e, onlay-e, overlay-e, metal-keramičke krunice, bezmetalne keramičke krunice, keramiku na zlatu.

-Philips Zoom!®, lampa za izbjeljivanje, dokazano je najsigurniji i najdjelotvorniji od svih postojećih sistema za izbjeljivanje zuba. Zoom!® inovativna tehnologija Vam omogućuje za 8 nijansi bjelje zube u samo 45 minuta. Klinički je dokazano kako je Zoom!® siguran i djelotvoran. Iscrpna istraživanja i kliničke studije nam pokazuju kako je izbjeljivanje zuba, ako se radi u ordinaciji, sasvim sigurno i bez štetnih posljedica za pacijenta. Aktivan sastojak Zoom! gela za izbjeljivanje je vodikov peroksid. Vodikov peroksid se rastavlja pod djelovanjem Zoom! svjetla. Čisti kisik ulazi u caklinu i dentin te izbjeljuje obojeno područje ostavljajući strukturu zubi nepromijenjenom. Zoom! lampa svojom specifičnom svjetlošću aktivira vodikov peroksid te mu pomaže ispuniti površinu zuba. Brojne studije su dokazale kako upotreba Zoom! lampe poboljšava učinkovitost Zoom! gela za minimalno 26% te Vam tako omogućuje prosječno izbjeljenje zuba od 8 nijansi.

Pedodoncija

-Uzrećica je koju smo puno puta čuli od naših starih. Vođeni njome, posebnu pažnju pridajemo našim najmlađim pacijentima. Želimo promijeniti uvriježeno mišljenje kako kod stomatologa mora uvijek biti nelagodno i bolno. Osnivači smo projekta „ Zub i ja, prijatelja dva! “, koji uključuje trudnice i svi djecu od rođenja do 12 godina. Ovim projektom želimo educirati djecu i roditelje o važnosti prevencije i redovitih odlazaka stomatologu. Odlazak stomatologu može biti i zabavan. Kod nas djeca imaju svu slobodu i sve radimo kako bi im svijet zubi dočarali na zabavan način.

Kirurgija i implantologija

-Kirurške zahvate koji se izvode u lokalnoj anesteziji, nudimo Vam u našoj ordinaciji. Vađenje umnjaka, apikotomije, cistektomije, sinus lift, ugradnja implantata, više nisu razlog za odlazak u bolnicu.

-U planiranju implantološke terapije 3D dijagnostika postaje imperativ. Poznavanje treće dimenzije i prostornih odnosa anatomskih struktura olakšava planiranje implantološkog zahvata i čini ga sigurnijim.

Dermalni fileri

-Restylane predstavlja paletu proizvoda za tretmane uljepšavanja lica, koji učinkovito smanjuju linije, pregibe, bore, čine usne punijima, povećavaju volumen i bolje određuju konture lica, te poboljšavaju strukturu i elasticitet kože. Restylane je siguran i prirodan proizvod za poboljšanje vašeg izgleda. Tim proizvodima izvršeno je više od 11 milijuna tretmana širom svijeta, potkrijepljeni su kliničkom dokumentacijom i znanstveno je provjereno da daju prirodne rezultate i imaju dugotrajan učinak.

-U pravilu je učinkovit od šest do dvanaest mjeseci, ali sa samo još jednim tretmanom učinak proizvoda, produljuje se čak do narednih 18 mjeseci.

Svjesna sedacija dušičnim oksidulom

-Kontrolirana primjena kisika i dušičnog oksidula inhalacijskim putem izaziva osjećaj opuštenosti, smanjuje emocionalni stres, percepciju boli i tjeskobe, povećava se podložnost pacijenta i olakšava suradnja s liječnikom, zadržavajući vitalne reflekse nepromijenjenima.

-Svjesna sedacija dušičnim oksidulom idealna je za: zabrinute pacijente,pacijente sa snažnim refleksom na povraćanje,pacijente sa potrebom za većim stomatološkim zahvatom,djecu koja surađuju ali im je potrebno duže vrijeme liječenja,djecu koja nisu suradljiva a potreban im je manji tretman, sve pacijente koji imaju strah od stomatologa. Dušični oksidul smanjiti će tjeskobu i ukloniti nelagodu kao i vrijeme trajanja tretmana.

Garancija

-Na sve usluge dajemo garanciju koja se kreće od 2 godine za konzervativne zahvate, 5 godina za protetske, 10 na implantološke zahvate uz uvjet da pacijent dolazi na kontrole minimalno svakih šest mjeseci do godinu dana, ovisno o preopuci stomatologa.

Pogledano 990 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa