ST INŽENJERING

Ulica Kuntića Đure 34, Prekvršje, Hrvatska

Web stranica

+3851 2045 056

} 09:00-17:00

Djelatnost poduzeća ST Inženjering je inženjering u području automatizacije industrijskih postrojenja i elektroenergetskih sustava u raznim granama industrije kao što su energetika, petrokemija, farmaceutika, prehrambena te drvna i građevinska industrija.

Unutar naše djelatnosti pokrivamo slijedeća područja: izrada projektne dokumentacije, isporuka elektroničke opreme, izrada niskonaponskih ormara u industriji i zgradarstvu, montaža, ispitivanje i puštanje u rad.

Kako bi upotpunili svoju djelatnost i kupcima ponudili kvalitetna rješenja tvrtka se uz osnovnu djelatnost bavi i zastupanjem stranih tvrtki Tele Haase, Nieaf Smitt i Swan.

DJELATNOSTI

 • Unapređenje procesa u postrojenjima >Dugogodišnjim prisustvom na tržištu te iskustvom stečenim radom u drugim renomiranim tvrtkama možemo ponuditi cjelokupna projektna rješenja za unapređenje proizvodnih procesa u vašim postrojenjima.Radom na različitim sustavima automatizacije i upravljanja stekli smo iskustva u području termoenergetike, prehranbene industrije, drvne i građevinske industrije, petrokemijskih postrojenja, sustavima za pročišćavanje i obradu otpadnih voda te kemijskoj i farmaceutskoj industriji.Unutar naše djelatnosti pokrivamo slijedeća područja:

  -Izrada projektne dokumentacije
  -Isporuka elektroničke opreme
  -Izrada niskonaponskih ormara u industriji i zgradarstvu
  -Montaža, ispitivanje i puštanje u rad
  -Zastupstva

 • Izrada projektne dokumentacije > Prilikom realizacije vlastitih projekata ili kao suradnici na realizaciji projekata drugih izvođača i projektantskih tvrtki sudjelovali smo u izradi projektne dokumentacije na niz značajnih objekata u različitim granama industrije.Sva projektna rješenja usklađena su prema važećim zakonima, propisima i normama te pravilima struke.-Glavni i izvedbeni projekti
  -Projekti izvedenog stanja
  -Troškovnici
  -Tenderska dokumentacija
  -Dokumentacija za održavanje i rukovanje

  U koliko se prilikom realizacije projekata ukaže potreba za izradom cjelovite projektne dokumentacije drugih struka (strojarske, građevinske, tehnološke) koristimo usluge naših tvrtki-partnera.

 • Isporuka elektroničke opreme
 • Izrada niskonaponskih ormara> Za potrebe realizacije vlastitih projektnih rješenja kao i za potrebe drugih korisnika radimo projektiranje i sklapanje niskonaponskih ormara za potrebe u industriji i zgradarstvu.U ormare se ugrađuju komponente renomiranih proizvođača koje može definirati i sam kupac kako bi osigurao unifikaciju opreme u svojim pogonoma.-Ormari za distribuciju u niskonaponskom razvodu
  -Ormari elektromotornih pogona – nereguliranih
  -Ormari reguliranih elektromotornih pogona
  -Ormari sa sustavima automatizacije, mjerenja, PLC-a
  -Nadzidne i ugradbene ormare u zgradarstvu
  -Pultove i ormare za upravljanje strojevima i proizvodnim linijama

  Svi ormari prije isporuke podvrgavaju se opsežnim ispitivanjima za što se izdaju potrebni protokoli. Kupac po želji može prisustvovati završnom ispitivanju.

 • Montaža, ispitivanje i puštanje u rad > U kontaktu sa našim strankama nastojimo se prilagoditi njihovim zahtjevima vezano za tipove isporučene opreme poštujući njihove potrebe za standardizacijom opreme u pogonima te na taj način smanjujemo potrebu za raznovrsnim rezervnim dijelovima.Isporuku opreme i radove izvodimo prema vlastitim projektima kao i projektima drugih projektantskih tvrtki ovisno o izboru investitora.Nakon izvršene montaže izvodimo ispitivanje i podešavanje kompletnog sustava te izdajemo potrebne ispitne protokole potrebne za tehnički pregled i primopredaju objekta kako za pojedine sustave kako i za kompletnu instalaciju.

  U suradnji sa tehologom i osobljem investitora sudjelujemo u puštanju u rad kompletnog postrojenja te podešavanja parametara rada.

  U dogovoru sa investitorom izvodimo održavanje opreme kako u garantnom roku tako i nakon isteka garancije, osiguravamo dobavu rezervnih dijelova, izvodimo preventivna i godišnja održavanja te remonte.

  S obzirom na želje investitora preuzimamo kompletno vođenje izgradnje objekta u smislu inženjering posla što investitoru osigurava manje angažiranje vlastitih potencijala za koordinaciju radova. U tome smislu u suradnji sa provjerenim suradnicima i kooperantima preuzimamo izradu strojarskih instalacija kao i građevinske zahvate.

NAŠE REFERENCE POGLEDAJTE OVDJE.

Pogledano 487 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa