Klet Ljubekov Gaj

Smrndići ulica 10, Blaževdol, Croatia

Web stranica

+385 1 2065 755

} uto-sub 10-22, ned i pon 10-20

Obiteljsko gospodarstvo Klet “Ljubekov gaj” poziva Vas na svoje imanje, kako bi Vam ponudili domaće specijalitete hrvatskog prigorja, ugodan boravak u domaćem ambijentu stare tradicionalne prigorske hiže i uživanje u prekrasnoj prirodi.

Klet “Ljubekov Gaj” ne samo da je destinacija poznata po vrhunskom gurmanstvu, već je poznata i po vinogradarstvu i vinarstvu, kojim se vrijedni domaćini bave još od davnina. U nasadima vinograda koji njeguju, svoje mjesto zauzimaju sorte kraljevine, rajnskog rizlinga, bijelog pinota, žutog muškata, sauvignona i crnog zweigelta.
Smješten na samom vrhu bežuljka s kojeg se pruža predivan panoramski pogled, Klet “Ljubekov gaj”idealno je mjesto za ljubitelje prirode i rekreativce, te ljubitelje domaće kuhinje, kao i ljubitelje vrhunskih vina.

Pozivamo Vas da uživate u bogatoj tradicionalnoj prigorskoj kuhinji, u jelima koja se pripremaju na tradicionalan način od namirnica koje su porijeklom sa obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava iz okolice kleti. Iz bogate ponude Vam preporučamo neke od specijaliteta hiže: teletinu iz krušne peći s polama od krumpira, domaću patku s mlincima i domaćim kruhom, domaće zapečene štrukle i domaću loparku iz krušne peći.

Klet “Ljubekov gaj” organizira poslovne ručkove, domjenke, svadbene svečanosti te ostale svečanosti do 100 osoba.

Pogledano 1784 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

IZLETIŠTE POLOVANEC

IZLETIŠTE POLOVANEC

+385 91 600 8666

Krčevina 5, Šašinovec, Croatia

10:00-22:00

Oznaka na karti

IZLETIŠTE U OKOLICI ZAGREBA Prigorski breg, vinograd, klet, sve bolja vina, odlična hrana te obilje veselja i zabave… Izletište Polovanec na jednom mjestu svim Zagrepčanima, ali i svima onima koji…  Pročitaj više »