MASHO AUTO ELEKTRIKA

Dr.Franje Tuđmana 6, Novaki, Hrvatska

Web stranica

+38598 485 661

} Pon - Pet 08:00 - 17:00, Sub - 08:00 - 12:00

Optimizirat ćemo performanse Vašeg automobila za povećanje Vašeg užitka u vožnji. U današnje vrijeme puno je ograničenja u vožnji. Performanse Vašeg automobila ograničene su jer se proizvođači automobila moraju prilagoditi i onim vozačima koji se ne pridržavaju servisnih intervala i koji koriste lošija goriva. Dakle, ako želite izvući najbolje iz Vašeg automobila mi smo najbolji izbor za Vas.

Sezonski pregled vozila

Sezonski pregled vozila: od pregleda prije godišnjeg odmora do zimskog pregleda

Vaš Bosch Servis će se pobrinuti da ste uvijek sigurni na cesti: pregledom prije godišnjeg odmora i početka turističke sezone i zimskim pregledom u vrijeme kada počinje sezona hladnog vremena. Sigurnost ima prioritet – u bilo koje doba godine. Dozvolite nam da provjerimo Vaše vozilo!

Izmjena ulja od strane stručnjaka

Redovita izmjena ulja osigurava dugi životni vijek motora te ujednačen rad. Stručnjaci u Bosch Servisu će Vam pravovremeno promjeniti ulje i pročistač goriva a otpadno ulje će se zbrinuti na ekološko prihvatljiv način. Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na bilo koje pitanje vezano uz tip ulja.

Pored opće propisanih tehničkih pregleda također vršimo i test ispušnih plinova. Kako bismo smanjili teret onečišćenja, u sve više europskih gradova se može ući vozilima samo uz posjedovanje određenih naljepnica.

Pregled za sve marke vozila

Vršimo redovne preglede (ovisno o kilometrima i/ili intervalu) s modernom servisnom opremom i obučenim osobljem. U Bosch servisu Vaše vozilo će biti pregledano u skladu sa specifikacijama proizvođača vozila.

USLUGE

 • Autoelektrika
  *POPRAVAK ANLASERA I ALTERNATORA
  *POPRAVAK EL.INSTALACIJE
  *UGRADNJA DALJINSKO CENTRALNO ZAKLJUČAVANJE
  *UGRADNJA EL. PODIZAČA STAKALA
  *UGRADNJA AUTO RADIJA
  *UGRADNJA PARKING SENZORA
  *UGRADNJA HANDS FREE UREĐAJA
  *PODEŠAVANJE SVJETALA
 • Autoelektronika
  *CHIP TUNING
  *POPRAVCI SUSTAVA (ABS,AIR BAG,ESP,….)
  *POPRAVCI ECU-a
 • Brzi servis
  *IZMJENA ULJA
  *FILTERA
  *GRIJAČA
  *SVIJEČICA
  *AMORTIZERA
  *ZUPČASTOG REMENA
  *AKUMULATORA
  *KOČNICA
  *KVAČILA
 • Chip tuning
  Chip tuning može se raditi na svakom automobilu koji ima elektronsko upravljanje motorom. Svaki automobil sa elektronskim upravljanjem ima i centralni upravljački uređaj, ”mozak”, kojeg često nazivamo ECU (eng. Engine Control Unit).
  Upravljački uređaj motora ima zadatak da na osnovu brojnih podataka dobivenih sa davača motora, u svakom trenutku izračunava koliko goriva treba motoru u ovisnosti o opterećenju

Pogledano 480 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa