AR-CO ALUMINIJ

Industrijska ulica 5, Novaki, Hrvatska

Web stranica

+38513374079

} 09:00-17:00

O NAMA

Osnovna djelatnost tvrtke AR-CO Aluminij d.o.o. je proizvodnja i ugradnja aluminijskih konstrukcija.

Proizvodni program obuhvaća izradu aluminijskih vrata, prozora, fasada, zimskih vrtova, te izradu sjenila za zaštitu od sunca.

*Više od 250 objekata – od obiteljskih kuća do vrlo složenih poslovnih objekata – na kojima se tvrtka iskazala: Ministarstvo zdravstva, Zagrebačka banka, HTP Zagreb, McDonalds, Crkva – Kaptol, TIA (Zagreb), Primat RD (Zagreb), Castellum centar (Zagreb), Centar Mercator Zagreb, upravna zgrada Stil plast Zagreb, Dom Zdravlja Vrapče- Susedgrad, HoTo poslovni toranj, upravna zgrada HBORA, punionica Coca – Cole, hotel Le Meridien (Split), TDR (Kanfanar), Euro tower i mnogi drugi objekti.

Proizvodnja i način rada razvijaju se i rastu svakog dana. Suvremena poslovna zgrada prostrane urede u zgradi AR – CO aluminija d.o.o. daje u najam drugim tvrtkama. Danas zapošljavaju četrdesetak ljudi i tvrtka je jedna od vodećih u svojoj struci u Hrvatskoj.

Svojim poslovnim partnerima pruža kvalitetne usluge u projektiranju, izradi i ugradnji aluminijskih konstrukcija u graditeljstvu te ugradnji stakla i drugih elemenata u završnim radovima na objektu.

AR-CO Aluminij d.o.o. 20. 01. 2000. godine donosi odluku o uvođenju sustava kvalitete po normi EN ISO 9001 u svoju organizaciju i poslovanje.

ISO 9001 AR – CO aluminij posjeduje od 28. 07. 2000. certifikat certifikacijske kuće DNV iz Norveške. AR-CO aluminij je bio među prvim tvrtkama u svojoj struci koja je dobila certifikat.

DOBAVLJAČI

Proizvodnja aluminijskih konstrukcija vezana je za talijanske i hrvatske dobavljače repromaterijala.

Za izradu vrata i prozora koriste se slijedeće konstrukcije serije:

  • EUROLINE
  • SCHUCO-ALUKONING STAHL
  • Formula – Alcoa.

Kod izrade staklenih fasada koriste se repromaterijali tvrtke:

  • CLIMA Cordenons,a kod sjenila za zaštitu od sunca
  • NACO, tvrtke iz Milana.
  • GS
  • SCHÜCO
  • ASTRA INTERNATIONAL
  • ZEKIĆ d.o.o.

PROIZVODNI POGON

-Opremljen je kompletnim strojnim parkom za kvalitetnu proizvodnju. Svi strojevi su poduzeća “FOM INDUSTRIE” sa kompjuterskom dvoglavom rezačicom duljine reza 600 cm. Kompjuterizirana automatska krivilica za savijanje aluminijskih konstrukcija, prozora, vrata i zimskih vrtova.

KONSTRUIRANJE ALU KONTRUKCIJE U ZGRADARSTVU

Opremljeni informatičkom opremom, konstruktori sa velikim iskustvom u projektiranju aluminijskih konstrukcija udovoljavaju željama arhitekata sa pripremanjem i praćenjem proizvodnje. Statičar sa ovlaštenim žigom i potpisom za projektiranje aluminijskih, te čeličnih konstrukcija u graditeljstvu vodi kontrolu nad izvedbenim djelom projekta.

Kada je u pitanju statika, fizika i vizualna prepoznatljivost, odnosno dizajn, zgrade izgledaju impozantno ponajviše zahvaljujući materijalima kao što su: aluminij, staklo i kamen – koji su sigurno nezamjenjivi materijali i u budućnosti zgradarstva.

Pogledano 621 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SMS PLAST – STOLARIJA

+38598 509 223

Ulica kralja Zvonimira 5, Samobor, Hrvatska

pon-pet: po dogovoru

Oznaka na karti

Tvrtka SMS PLAST osnovana je prije desetak godina i ubrzo je postigla zapažen uspjeh na području proizvodnje plastične i druge građevinske stolarije.  Pročitaj više »