VILLA MIDEA

Ulica Stjepana Radića 2, Supetar, Croatia

Web stranica

021 756 803

} 00:00-24:00h

O nama

Obrt “MIDEA”, za smještaj i usluge u turizmu, zamišljen je kao obiteljsko gospodarstvo i kao takav postoji od 9. mjeseca 2003. godine. Obrt je plod višegodišnjeg bavljenja turizmom u našoj obitelji i osnovan je s namjerom da se naše dotadašnje aktivnosti u turizmu dovedu na veću razinu. Od samog početka odlučili smo se na visoko kvalitetni turizam s primarnom djelatnošću pružanja usluga turističkog smještaja.

Kruna svega je “Villa Midea” – naš matični objekt u Supetru (o. Brač), sa 7 visoko-kategoriziranih apartmana i svim popratnim sadržajima za zadovoljavanje uvjeta visoke kategorije (recepcija, praonica, mjenjačnica, mini shop…).

Godine 2006. u prizemlju objekta izgrađen je restoran namjenjen isključivo našim gostima, tako da sada uz osnovnu uslugu smještaja nudimo i doručak kao opciju!

Osim pružanja usluga turističkog smještaja naša djelatnost obuhvaća i usluge iznajmljivanja vozila (automobili, motorkotači, brodovi, bicikle…), te organiziranja raznih izleta.

 

!!! Akcija – Otvaranje Sezone !!!

Više informacija saznajte OVDJE

Long Stay Popust!

Više informacija saznajte OVDJE

VIP CARD KARTICA

Zbog interesa za bolje usluge za naše posjetitelje smo osmislili jedinstvenu VIP CARD karticu za sve domaće i inozemne goste. Svatko može kupiti karticu i uživati u brojnim popustima i drugim uslugama. Kartica uključuje sve aktivnosti kao što su  večere u restoranima, usluga iznajmljivanja, taksi službu, popusti u caffe barovima, noćnim klubovima, koncerte, kina, suvenirnice, butici i ostale usluge.

 

Jeftino telefoniranje!

Telefonirajte iz apartmana po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj!

Besplatan Bežični Internet!

Bežični internet je besplatan i dostupan u cijeloj Villi Midea!

Pogledano 457 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa