ZLATARSKI OBRT ĐONLIĆ

Manuška poljana 20, Split, Croatia

Web stranica

+385098207640

} 09:00 - 19:00

Zlatarski obrt “ĐONLIĆ” utemeljen 1990 godine u Splitu. Ovim putem vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedan dio iz našeg velikog asortimana raznovrsnog, modernog i klasičnoga vrhunskog nakita, izrađenoga od zlata, u kombinaciji sa dragim, poludragim kamenjem, biserima i koraljima.

Kroz protekle godine rada, svojom ponudom, kvalitetom i cijenom, zhvaljujući pažljivo biranim dobavljačima iz zemlje i inozemstva, kao i višegodišnjem vlastitom iskustvu u izradi nakita, stekli smo zapažen ugled kod naših klijenata, koji se zahvaljujući njihovom zadovoljstvu redovito vraćaju.

zlatarski obrt đonlić

Također pružamo usluge popravka zlatnog nakita te otkupa i zamijene starog zlata po iznimno prihvatljivim cijenama. Naše iskustvo i dugovječnost u poslovanju zlatnim nakitom garancija su naše kvalitete. Također izrađujemo nakit po naružbi te da smo u mogućnosti na taj način izaći u susret svim vašim željama. Posjetite nas bez obaveze i uvjerite se u našu bogatu ponudu i povoljne cijene.

U našoj zlatarni posebnu pažnju posvećujemo izradi vjenčanog i zaručničkoga prstenja. Prema vašoj želji možemo ih napraviti u svim kombinacijama boja zlata, različitih širina kao i ugraditi u njih cirkone ili briljante. Također, izrađujemo ih i prema vašoj ideji ili donesenoj fotografiji.

Pogledano 673 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TNT CJEĆARNICA SPLIT

+38521 460 067

Vinodolska ulica 52, Split, Hrvatska

Pon-Sub: 09h - 13h, 17h - 20h

Oznaka na karti

Svoje ideje i kreativnost objedinili smo kroz TNT cvjećarnicu gdje Vam uvijek nudimo nešto posebno i neobično, inzistirajući na kvaliteti i estetici na zadovoljstvo svojih klijenata.  Pročitaj više »