VELOCITAS AUTO SERVIS

Ulica Svetog Mihovila 7, Dugopolje, Hrvatska

Web stranica

+38521 244 399

} pon-pet: 08:00-20:00, sub: 08:00-12:00

Velocitas je tvrtka koja je započela s radom 2008. godine, a osnovali su je udruženim snagama Ines Čipčić i Mirko Čipčić. U samo nekoliko godina postali smo vodeći auto-servis i automehaničarska radionica na području Općine Dugopolje zahvaljujući predanom radu, stalnoj modernizaciji opreme, kontinuiranom unaprjeđenju znanja na području djelatnosti, uspostavi partnerskih odnosa s vrhunskim dobavljačima te povjerenju koje su nam poklonili klijenti iz poslovnog sektora kao i privatne osobe.

U 2013. godini širimo poslovanje zahvaljujući potpori Ministarstva poduzetništva i obrta. Nabavkom stroja za auto-optiku te sustava za ispitivanje kočnica, širimo svoju ponudu te postajemo jedini servis na području Općine Dugopolje koji pruža ove usluge. U 2013. godini uspostavili smo i partnerske odnose s kolegama iz Zagreba te smo kao njihov pod-dobavljač uključeni u održavanje voznog parka različitih državnih institucija.

Također, 2013. godine u ponudu uključujemo i prijevoz turističkih grupa nabavljajući prijevozno vozilo za prijevoz do 10 putnika. Nakon dobivenih potvrda nadležnih institucija uspostavljamo suradnju s turističkim agencijama, zajednicama te smještajnim objektima i uskoro započinjemo s prvim turističkim turama.

I u narednim godinama ostajemo posvećeni kontinuiranom razvoju naših usluga i zadovoljstvu svih naših klijenata.

NAŠA MISIJA:

Profesionalnošću, visokom stručnošću u obavljanju djelatnosti te kvalitetnom mrežom partnera osigurati trajnu, fleksibilnu i najkvalitetniju podršku svojim klijentima na području usluga auto-servisa te prijevoza.

USLUGE:

  • SERVIS I ODRŽAVANJE VOZILA

Redovito održavanje i servisiranje osobnih automobila i lakih gospodarskih vozila svih automobilskih marki

  • AUTO-ELEKTRIKA I AUTO-MEHANIKA

Popravci auto-elektrike i auto-mehanike

  • OPTIKA KOTAČA

Jedini auto-servis na području općine Dugopolje koji pruža uslugu kontrole geometrije kotača te podešavanja optimalne simetrije kotača

  • AUTO-KLIME

Kontrola, punjenje i popravci auto-klime

  • VULKANIZERSKE USLUGE

Prodaja, montaža i demnontaža automobilskih guma (Dunlop, Bridgestone, Sava, Michelin, Good Year,

  • AUTO-DIJELOVI

Prodaja auto-dijelova i opreme renomiranih svjetskih marki (Monroe, Gates, Fram, Delphi…)

  • PRIJEVOZ TURISTIČKIH GRUPA

Organizacija i prijevoz turističkih grupa do 10 putnika u udobnom i klimatiziranom kombiju na lokalnim, regionalnim i nacionalnim relacijama.
( PRIJEVOZ – IZLETI: Trogir razgledavanje, Plitvice razgledavanje, Split razgledavanje, Zadar tours i prijevoz do aerodroma, Međugorje, Dubrovnik tours, Rafting Cetina, razni prijevozi od-do aerodroma, Vranjača, Salona)

Pogledano 550 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa