TENDE GRENC

Čopova ulica, 21000, Split, Hrvatska

Web stranica

+385 21 41 02 75

} pon-pet: 08:00-18:00

Kovačnica i bravarija što ju je 1931. godine osnovao PAVAO GRENC u starom splitskom težačko-ribarskom predjelu Veli Varoš, kroz minula desetljeća kontinuiranog rada prilagođavala se potrebama tržišta, da bi danas izrasla u suvremen i specijaliziran pogon za izradu tendi.

TENDE GRENC postale su pojam zaštitnog sredstva od sunca i kiše. Postavljene na tisuće objekata širom bivše Jugoslavije, u preko 300 gradova i naselja. TENDE GRENC danas krase i kompleks hotelskog naselja u Sočiju na obalama Crnog Mora što je bio početak izlaska TENDI GRENC u inozemstvo.

TENDE GRENC,snagom svoje izdržljivosti na vremenske nepogode i insolaciju, posebno su se nametnule na jadranskoj obali u doba gradnje hotelskih kompleksa od krajnjeg sjevera do krajnjeg juga jedne od najljepših obala na svijetu. TENDE GRENC štite od pretjeranog sunčeva svjetla kako velebna moderna zdanja tako i male prodavaonice u drevnim i slikovitim dalmatinskim gradovima gradićima, čiju pitoresknost još više ističu živim i ugodnim bojama.
Štoviše, strogi konzervatori i povjesničari umjetnosti dopuštaju TENDAMA GRENC ulazak i u zaštićene jezgre gradova spomenka, kao što su Trogir, Dioklecijanova palača u Splitu, Hvar, Korčula, Dubrovnik i Kotor.

Proizvodi i usluge

  • Samostojeća zglobna tenda- Ako su stolovi na terasi ugostiteljskog objekta udaljeni toliko da ih tenda montirana na fasadi objekta ne može pokriti, izradit ćemo primjerenu slobodno stojeću samonosivu konstrukciju, na kojoj ćemo s lijeve i desne strane montirati zglobne tende.
    Cijela konstrukcija, kao i zaštitni natkrovak, obojeni su kvalitetnim auto lakom u boji u koju naručitelj poželi. Slobodno stojeća zglobna tenda primjenjuje se uglavnom na ugostiteljskim objektima, nad otvorenim prostorima za igru i atrijima dječjih vrtića.
  • Škare tenda- Objekti kao npr. kavane i restorani na otvorenome, kavane sa štekatima, velike hotelske terase i sl. zahtijevaju ponekad tende osobito velikog izbačaja. Tu se ne mogu primijeniti standardne, već konstrukcije robustne izvedbe. Za takve prilike nudimo vrhunski izbor tendi sa škarastim nosaćima.
  • Koš tende- vrlo dekorativan element za svaku fasadu i vrlo pouzdana zaštita od sunca i kiše. Ako želite zaštititi izlog trgovine, obilježiti i istaći ulaz u restoran, kafić, hotel, butik, ili neki drugi poslovni objekt, ugođaj stana proširiti na terasu ili u vrt, ako želite zaštititi kućni ulaz, pravi izbor će Vam biti koš-tenda. S oznakom Vaše firme koš-tenda postaje reklama koja ne može ostati nezapažena. Sistem koš-tendi nudi široku paletu mogućnosti i oblika. Osnovni oblici su pravokutni i ovalni, ali mogućnosti naše radionice u stanju su udovoljiti najsloženijim individualnim željama i zahtjevima.
  • Jednostavna tenda– jednostavna tenda ili tenda s rukama na pad, je klasična tenda, koja se danas primjenjuje gotovo iskljućivo na lođama, balkonima, i prozorima stambenih , hotelskih i ostalih objekata.

USLUGE

  • Mogućnost montaže na cijelom području Republike Hrvatske
  • Jamstveni rok od 2 godine
  • Jedini u RH u cijelosti proizvodimo tende što znači da elemente od kojih se sastoji tenda (legura aluminija) sami lijevamo a aluminijske profile nabavljamo isključivo od proizvođača sa područja Republike Hrvatske. Iz tog razloga je održavanje i servisiranje naših tendi mnogo pojednostavljeno a usluge popravka brze i kvalitetne.
  • Vršimo izmjenu starih i dotrajalih platna na svim tipovima naših tendi kao i ispis logotipa Vaše firme na svim vrstama platna, odnosno PVC trevire.

 

Pogledano 1470 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ELABORATUS d.o.o. GRAĐEVINA

+385 99 303 5101

Šibenska ulica 15, Split, Croatia

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Poduzeće za graditeljstvo ELABORATUS d.o.o. Split osnovano je 2005. godine.  Pročitaj više »

BAZENI PLUS

BAZENI PLUS

021656005

Slanice 22, Stobreč, Croatia

08:00-16:00

Oznaka na karti

O NAMA: Bazeni Plus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju i održavanje privatnih i javnih bazena, te prodaju i montažu cjelokupne bazenske opreme, hidromasažnih kada i staklenog mozaika.  Pročitaj više »

BIRD – TENDE, ŽALUZINE I ZAVJESE

+385 21 484 466

Šetalište Ivana Meštrovića 78, Split, Hrvatska

08:00-16:00

Oznaka na karti

Tvrtka Bird obiteljska je kompanija koja 20 godina djeluje na prostorima cijele Hrvatske.  Pročitaj više »