Split, “Mediteran gold” agencija za nekrtenine

Sukoišanska 43, Split, Croatia

Web stranica

091/606-66-70

} 08-16 radnim danima, subotom od 09-12

Firma “Moj kvadrat” d.o.o., agencija za nekretnine “Mediteran gold” licencirana je agencija za poslovanje u prometu nekretninama, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK.
Savjetujemo stranke i u našim prostorima sa posebnim naglaskom pri kupoprodaji nekretnina/ postupku kupoprodaje, najma i/ili zakupa nekretnina, te sve radnje i troškove vezane uz iste.
U cilju odgovornog i etički utemeljenog ponašanja i primjene načela savjesnosti i poštenja, potičući razvijanje kvalitetnih odnosa i lojalne konkurencije u području posredovanja u prometu nekretnina, te radi zaštite stranaka i zaposlenika, kao članica Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, potpisnici smo Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina. Strogo se držimo općih uvijeta poslovanja propisanih Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

Svoje kupce/prodavatelje upoznajemo  s prosječnom tržišnom cijenom nekretnina na tržištu, pribavljamo i vršimo uvid u isprave kojima se dokazuje vlasništvo ili drugo stvarno pravo na nekretninama, te  sve druge radnje: organiziramo pregled nekretnina, posredujemo u pregovorima i nastojimo da dođe do sklapanja predugovora/ugovora, čuvamo i osobne podatke svojih klijenata kao poslovnu tajnu kao i podatke o nekretninama za koje posredujemo, ako je predmet sklapanja ugovora zemljište, provjeravamo namjenu predmetnog zemljišta u skladu s propisima o prostornome uređenju koji se odnose na to zemljište, uvijek obaviještavamo svoje stranke  o svim okolnostima važnim za namjeravani posao koje su im poznate ili im moraju biti poznate.

Pogledano 441 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa