PANSION MARTIN

Grljevačka ulica 152, Podstrana, Hrvatska

Web stranica

+385 21 330326

} pon-ned: 08:00-20:00

Dobrodošli u Pansion Martin

Naš mali obiteljski pansion smješten je direktno uz more na jadranskoj obali u općini Podstrana na samo 10 km od centra grada Splita.

Pansion ima vanjsku terasu s pogledom na more i obližnje dalmatinske otoke na kojoj se poslužuje raznoliki buffet doručak, a tijekom večeri gosti mogu uživati u domaćoj kuhinji. Pansion ima privatnu šljunčanu plažu sa suncobranima i ležaljkama gdje gosti mogu uživati u lijenim popodnevnima u opuštajućem ozračju. Objekt nudi besplatan privatni parking, besplatan pristup bežičnom internetu dostupan u cijelom objektu, a za goste koji se žele rekreirati besplatni privatni nogometni teren.

Pansion Martin predstavlja ekskluzivni odabir za sve one koji žele mir i tišinu koje nudi ovaj obiteljski pansion. Zbog svoje blizine Splitu, povijesnim i turističkim znamenitostima mi smo idealno mjesto za upoznavanje ovog dijela prekrasne dalmatinske obale, a kako radimo tijekom cijele godine prikladni smo i za poslovan svijet.

Smještaj

Ovaj obiteljski pansion raspolaže sa 17 soba, dvokrevetnih i trokrevetnih.

Sve sobe su klimatizirane, sa centralnim grijanjem, vlastitom kupaonicom s tušem i LCD televizorom.

Rekreacija

Nogometni teren je u vlasništvu pansiona Martin. Nalazi se 800 metara od samog objekta. Teren je napravljen od kvalitetne francuske umjetne trave “Prestige XT” dimenzija 42 X 24m. U sklopu terena nalazi se svlačionica i caffe bar.

Pansion Martin je savršen izbor za nogometne ekipe, jer nudi mogućnost smještaja i prehrane uz besplatno korištenje nogometnog igrališta.

 

Pogledano 447 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa