MIRAKUL PIZZA

Dubrovačka ulica 20, Split, Hrvatska

Web stranica

+385 489025

} 09:00-22:00

Usavršavajući kuharsko umijeće dugi niz godina, posebno izučavajući umijeće spravljana pizza, odlučili smo se da svo stečeno znanje i iskustvo pretočimo u dostavu pizza Mirakul. Obrt je počeo s radom 2006. godine sa sjedištem na Bačvicama u Split-u, da bismo krajem 2011.g preselili u veći, opremljeniji i adekvatniji prostor. Kroz početnu godinu rada osluškivali smo želje i potrebe kupaca, stoga u svojoj ponudi nudimo 14 vrsta pizza koji naši sugrađani najviše vole. Pizza picante, pizza Fumante i Crna pizza od sipe, neke su od naših autorskih pizza koje nećete naći ni u jednoj kuharici.

Svaka od tih delicija je rezultat dugotrajnog eksperimentiranja , testiranja i usavršavanja.

*Kako se bavimo isključivo dostavom, posebnu pažnju smo posvetili samom prijevozu do vaše adrese. U voznom parku imamo 4 skutera posebno prilagođena za dostavu. Pizza stiže u termo boxu s dvostrukim stijenkama, izrađenim točno za tu namjenu kako bi sačuvala kvalitetu i svježinu. Brza dostava, najkvalitetnija pizza uz pristupačne cijene je ono što nas izdvaja od ostalih.

*Zašto smo drukčiji od drugih? Tradicionalnu talijansku pizzu smo prilagodili ukusu našeg podneblja. Mirakul pizza je kombinacija okusa umaka od rajčice, više vrsta kvalitetnog sira,biranih namirnica, dodataka i kao osnova- provjerena receptura tijesta.

ONLINE NARUDŽBA

CJENIK

mirakul_pizza_note_01

Pogledano 1393 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa