FRIGO PIVČEVIĆ KLIMA SERVISI I UGRADNJA U VOZILA

Put Pazdigrada 14, Split, Hrvatska

Web stranica

+38521 320 048

} 08:00-16:00

O NAMA

FRIGO PIVČEVIĆ – TRADICIJA KVALITETE
Već dulje od 20 godina (od 1992.) frigo pivčević pruža usluge ugradnje i servisa kamionskih rashlada te auto klima. da bi smo našim klijentima osigurali najkvalitetniju uslugu te u potpunosti zadovoljili njihove potrebe vršimo i servis te distribuciju rezervnih dijelova originalne kakvoće, najpouzdanijih svjetskih brandova poput ava cooling, alex original, carrier, krios, thermo king.

Kontinuirano ulaganje u opremu te ljudske resurse kao i dugogodišnja tradicija u obavljanju djelatnosti danas čini frigo pivčević jednim od najpouzdanijih pružatelja usluga u automobilskoj djelatnosti u splitsko – dalmatinskoj županiji te u regiji. tomu prvenstveno doprinosi naša predanost klijentima te njihovo zadovoljstvo pruženim uslugama. od značajnijih klijenata posebno bi smo mogli izdvojiti:
sa željom da pomognemo našim klijentima da maksimalno zaštite svoja omiljena prijevozna sredstava (automobile, motocikle, brodove, helikoptere), kao i druge artefakte od negativnog vanjskog utjecaja tijekom zime, ljetnih vrućina ili pak transporta, nudimo inovativnu i jedinstvenu uslugu zaštite termo – stiskajućom folijom koja se zove shrink bink.
Ukoliko trebate bilo koju od navedenih usluga ili pak samo savjet stojimo vam u potpunosti na raspolaganju. slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e maila ili se pak dođite uvjeriti osobno da je frigo pivčević uistinu tradicija kvalitete!

USLUGE ZA VOZILA

BRODSKA ZAŠTITA

brodska zaštita shrink bink inovativno je rješenje za zaštitu brodova, motocikala, strojeva, helikoptera te automobila na hrvatskom tržištu.

SHRINKBINK PRUŽA NAJBOLJU ZAŠTITU ZA VAŠ BROD?
priprema vašeg broda za zimsko skladištenje, kao i za plovidbu nakon zime, zahtijeva mnogo posla. no ukoliko omotate vaš brod termo-stiskajućom folijom, posao je drastično manji i što je vrlo važno vaš brod ostaje čišći mnogo duže. također, kako brod nije izložen vremenskim utjecajima, njegov vijek trajanja se znatno produljuje.

SUHI VEZ

nakon nekoliko mjeseci uživanja u svom plovilu, nužno se pobrinuti da je ono tijekom zime zaštićeno od negativnih vanjskih utjecaja, te što je najvažnije da je na potpuno sigurnoj lokaciji.

frigo pivčević nudi izrazito kvalitetnu uslugu suhog veza sa video nadzorom na izrazito kvalitetnoj i dostupnoj lokaciji. svojim klijentima omogućavamo da preko video nadzora imaju pogled na svoj brod 24/7 tijekom cijelog razdoblja dok je brod pod našom kontrolom.

ukoliko odaberete frigo pivčević suhi vez odobriti ćemo vam izrazito vrijedan popust na našu uslugu zaštite broda shrink bink folijom, koja sprječava negativan utjecaj vremenskih nepogoda na vaše plovilo.

USLUGE:

  • SUHI VEZ BRODOVA DO 12 METARA
  • ZAŠTITA BRODA SHRINK BINK FOLIJOM
  • 24SATNI VIDEO NADZOR PLOVILA SA MOGUĆNOŠĆU KONTROLE OD STRANE VLASNIKA
  • OBAVLJANJE SERVISA I POPRAVKA PLOVILA

CJENIK

Pogledano 1065 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTO CENTAR TIČINOVIĆ

+385 21 460 880

Ostravska ulica 7E, Split, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Mi se brinemo o svemu — autolimarija, autoelektrika, automehanika — sve što je potrebno Vašem vozilu! Auto centar Tičinović, tvrtka sa 38 godišnjim iskustvom, te vrši autolimarske i automehaničarske popravke…  Pročitaj više »

AUTO KUĆA LORENA

+38521 326 432

ulica Josipa Jovića 1, Split, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18.00

Oznaka na karti

Servis i punjenje auto klima U auto kući Lorena u Splitu nudimo uslugu punjena i servisa klima uređaja u vašem automobilu.  Pročitaj više »

AUTO VUKADIN – SERVIS I TRANSPORT VOZILA

+385 21610384

Zadarska ulica bb, Split, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Tvrtka „Auto Vukadin“ doo osnovana je 1980. godine u Makarskoj otkada uspješno djelujemo, u početku kao mali obrt do danas kada smo respektabilno poduzeće koje broji 5 zaposlenih.  Pročitaj više »