EXTREME SHOP – REKREACIJA, SPORT, TRENING

Ulica Jerolima Kavanjina 14, Split, Hrvatska

Web stranica

+38521 458 700

} pon-pet: 08:30-20:00, sub: 09:00-14:00

BICIKLA.COM

-Ako planirate kupiti bicikl nazovite, kupiti bicikle možete i ako niste u Splitu.

Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikl SHOP u Splitu.

Bicikli: Cube, Specialized, Giant, Scott, GT, Norco, Wheeler, Jamis, Orbea, WTP, Dahon,…
Ovo je samo dio ponude naše trgovine bicikla. Bicikl EXTREME SHOP je najbolji izbor. Bicikli prodaja, servis bicikla, oprema za bicikl, sve na jednom mjestu EXTREME bicikl SHOP u Splitu.

Ovo je samo dio ponude trgovine bicikla. EXTREME bicikli SHOP je najbolji izbor. Bicikli prodaja, bicikl servis, oprema za bicikl, sve na jednom mjestu EXTREME bicikli SHOP u Splitu.

7BOFORA.COM

-Ako ste u vodenim sportovima kao što su Windsurfing, Kite, SUP ili Jedrenje na dasci, daska sa zmajem, te daska za veslanje pravo mjesto za vas je 7bofora Split.

-Prodaja Wsurfa , Kajta i SUP dasaka I opreme: RRD , Prolimit, Simmer, Loft, Gaastra, Tabou, Fanatic, Mystic, Select, GoPro. Preko 30 godina iskustva u extremnim sportovima tisuče zadovoljnih kupaca , škola kitesurfa i windsurfinga 7bofora Dalmacija.

-Prepoznajući trendove. U više od 60 godina, tvrtka Kettler je oblikovala sport i slobodno vrijeme na tržištu sa vrhunskim fitness rješenjima. Neki od njih su ušli u povijest: S prvom svjetskom aluminijskom biciklom 1977 godine Kettler je napravio revoluciju u svijetu bicikli, “Golf” kućni trener je postao najpopularnija europska fitness sprava u 1980, mnoge generacije djece i mladih odrasli su uz KETTCAR , a prvi vodootporni stol za stolni tenis i danas stoji kao glavna funkcionalnost na tržištu.

KETTLER nastoji biti na čelu tehnologije i inovacija u fitness opremi. Nakon što je osvojio mnoge nagrade možete biti uvjereni da ulažete u najkvalitetniju fitness opremu. Naše sprave su ne samo funkcionalne, već i moderne, te stanu u bilo koje okruženje.

KETTLER.COM

-Kettler je najveći svjetski proizvođač sprava za vježbanje i opreme za fitness za kućnu uporabu.

Kettler.hr i Extreme shop Split su dileri Kettler sprava za vježbanje, fitness opreme, stolova za stolni tenis, opreme za stolni tenis, guralica, romobila, trokolica, Kettcar-a, Kettquad-a, Smoovy-a i monocikla.

Dostavljamo sve naše proizvode besplatno(za naručenu robu iznad 300kn) na adrese širom RH.

GOPRO

-GoPro je proizvođač video kamera za snimanje u ekstremnim uvjetima. GoPro.hr i Extreme shop Split su dileri GoPro kamera i njenih dodataka.

-GoPro, Inc (San Mateo, California) je američka korporacija koja razvija, proizvodi i prodaje high-definition osobne kamere koje se često koriste u ekstremnim akcijskim videima. One su kompaktne, lagane, izdržljive, te su nosive i lako ugradive na u vozila. Kamere snimaju u HD rezoluciji sa širokokutnim objektivom, a mogu se i konfigurirati da rade automatski. Također se mogu kontrolirati na daljinu.

DOSTAVA

Dostavljamo sve naše proizvode po cijeni dostave od 40,00 kuna.

Pogledano 884 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa