CVJEĆARNICA ANDA

Ulica Ruđera Boškovića 18, Split, Hrvatska

Web stranica

+38521 583 907

} pon-pet: 08:00-17.00

Cvjećarnica ANDA posluje u Splitu duži niz godina.
Već druga generacija florista pronalazi ljubav i zadovoljstvo u radu s cvijećem prenoseći to i svojim vjernim kupcima. Svoj prepoznatljiv stil nadopunjujemo stalnim usavršavanjem na različitim sajmovima i stručnim seminarima te s pomoću specijalizirane literature. Pratimo trendove i potrebe tržišta, što rezultira našim osobnim, kao i zadovoljstvom naših klijenata.

Izdvajamo floristička natjecanja na kojima smo imali zapažene rezultate:

-1. mjesto za vjenčani buket – FloraArt, 2008. g.
-2. mjesto na Državnome natjecanju florista u Poreču 2008. g.
-4. mjesto na Međunarodnome natjecanju florista u Splitu 2009. g.
-1. mjesto na 3.Državnome natjecanju florista u Šibeniku 2010.g.

Online prodaja i dostava na željenu adresu zamišljena je zbog toga da sve užurbaniji način života ne našteti ljepoti darivanja. Cvijeće, zbog svoje krhkosti i posebnosti, osobito je osjetljivo. Jednostavno ne trpi pojam “na brzinu”. Ljudi koji daruju cvijeće ovisno o svom izboru, tim cvijećem progovaraju o sebi. Zato Vam online mogućnost nudi trenutak da razmislite, zastanete, pomno odaberete, a mi ćemo sve ostalo obaviti umjesto Vas. Osim ponude na našim stranicama, stojimo Vam na raspolaganju kontakt-telefonom te e-mail poštom za specijalne narudžbe, ali i za stručni savjet.

Ne zaboravite! Cvijećem se najbolje mogu iskazati emocije u svakoj prigodi, u sreći i tuzi. Nismo još upoznali osobu koja na darovano cvijeće nije reagirala osmijehom.

Ovdje smo zbog Vas!

PONUDA

  • ČESTITKE (Odabir floriste, Buket poljskog cvijeća, buket bidermajer, ananas u buketu, buket ruža, anturijum u buketu, košara cvijeća, buket od kombiniranog cvijeća, grana orhideje, košara sa otoka)
  • GODIŠNJICE (odabir floriste, buket ruža, buket ruža s dekoracijom, aranžman u terakoti, buket poljskog cvijeća, aranžman od anturijuma, aranžman lila, aranžman za godišnjicu smrti, srce od margaritela)
  • OZDRAVLJENJE (odabir floriste, buket veselog cvijeća, košarica sa cvijećem, cvijeće na stalku, košarica margaritela, košara sa lončaricama, balon na helij sa natpisom, košara sa lončaricama)
  • ROĐENDANI (odabir floriste, buket poljskog cvijeća, buket ruža, buket vintage, ananas u buketu, buket u vazi, Vino- Zlatan otok, Vino- Zlatan Plavac, Vino- Zlatan Plavac Barrique, Vino- Zlatan Plavac Grand, Vino- Ostatak Bure, Vino Pošip)
  • ROĐENJE (odabir floriste, ananas u buketu, veseli mješani buket, margaritele, buket ruža, proljetni mix, blizanci, grana orhideje, plišani medo)
  • SAHRANE (odabir floriste, srce od margaritela, aranžman od ruža i anturijuma, vijenac, buket ruža, vjenac od gerbera i ruža, aranžman ruža i anturijuma, aranžman, svijeće)
  • VALENTINOVO (odabir floriste, ruže u kutiji, buket ruža, buket ruža s dekoracijom, buket mix cvijeća, tulipani u boci, cvijeće u posudi, buket srce, baloni na helij)
  • ZAHVALA (odabir floriste, proljetni mix, košara cvijeća, buket budermajer, buket, košara sa otoka)
  • VJENČANJA (odabir floriste, buket poljskog cvijeća, buket ruža, buket, buket mix, buket bidermajer, buket u amfori, kale i ruže, buket kala)

 

Pogledano 855 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

BOKUN D.O.O.

0919894188

Mosećka ulica 16, Split, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

Bokun d.o.o. je obiteljsko poduzeće osnovano 2003. godine.  Pročitaj više »