BIRD – TENDE, ŽALUZINE I ZAVJESE

Šetalište Ivana Meštrovića 78, Split, Hrvatska

Web stranica

+385 21 484 466

} 08:00-16:00

Tvrtka Bird obiteljska je kompanija koja 20 godina djeluje na prostorima cijele Hrvatske. Sa svojom širokom paletom proizvoda vodeća smo tvrtka na ovim prostorima u tendama, žaluzinama, zavjesama, panelima, svim vrstama rolloa, trakastim zavjesama te ostalim sjenilima za sunce.

Naš cilj od osnutka je zadovoljiti kupca kvalitetom ali i učiniti mu proizvod dostupan cijenom.

*Partneri su nam vodeće svjetske i europske tvrtke u proizvodnji sjenila za sunce i uz nas su svih dvadeset godina što nam je garancija stabilnog i uspješnog poslovanja. Od prvog kontakta pa do uspješno završenog posla nastojimo da prođe što kraće vrijeme da u potpunosti ugodimo kupcu.

Radimo po sistemu ključ u ruke te dajemo garanciju na sve proizvode i usluge. Bilo da se radi o Vašem poslovnom ili privatnom prostoru obratite nam se s povjerenjem.

Bird je sada marka naših proizvoda pod kojim se podrazumijevaju balkonske tende, ravne zglobne tende, samostojeće tende, žaluzine, sjenila, zavjese, pergola, tende, trakaste zavjese, Pergola tende, kupolaste tende, sustavi sjenica.

PROIZVODI

 • TENDE– U ponudi imamo PERGOLE. zimske/ljetne tende vodonepropusne, kao i tip GENNIUS za sve vremenske uvjete (sunce, kiša, vjetar) vrhunske kvalitete od poznatog talijanskog dobavljača “KE”Sve pergole imaju za pogon motor tipa “NICE” ili “SONFY”, na daljinski upravljač ili prekidač.Mogućnost bočnog zatvaranja dozvoljava nam dosta mogunosti u svim varijantama.
  sve pergole mogu se isporučiti u osnovnim bojama ili posebnom paletom boja.
  Izuzetno su stabilne na sve vremenske uvjete te svojom kvalitetom zadovoljavaju sve kriterije čvrste i sigurne tende.

-Tende PERGOLA-  vrhunske kvalitete renomiranog talijanskog proizvođača, zimsko – ljetne, vodonepropusne, odličan su izbor za svaku namjenu. Sunce – kiša – vjetar zaštita. Sve modele možete pogledati ovdje.

-ZGLOBNE TENDE- Zglobne tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača.

-BALKONSKE TENDE- Balkonske tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača. Najčešća primjena ovih tendi je za zasjenjivanje balkona.

-ATICA- Atica tende namjenjene su velikim otvorenim prostorima, no zbog svoje izuzetne konstrukcije moguće je postaviti i kao zaštitnu balkonsku tendu.

 • ŽALUZINE- Žaluzine su zaista pravo malo čudo tehnike i tehnogije. Najčešće su unutar prostora na mjestu zavjesa koje jako dobro i zamjenjuju kako funkcijom tako i oblikom. Napredna tehnologija proizvodnje i prerade aluminija, ali i ostalih materijala iz kojih se proizvode omogućile su primjenu na najrazličitijim mjestima i na najrazličitije načine.
  U ponudi imamo aluminijske lamela 25mm u 40-tak boja. Izrađujemo ih po narudžbi i u svim dimenzijama.
 • ZAVJESE–  Zastori nisu samo ukras na prozorima, osim vizualnog dojma, moraju ispuniti i svrhu zaštite, kako od pogleda u vašu privatnost dome, tako i od sunca. Zavjese ili zastore dijelimo na više podvrsta u ovisnosti od izvedbe, stoga imamo standardne zavjese, panel zavjese, rollo zavjese, trakaste zavjese, zavjese na okomito podizanje, zavjese komarice.
  Sve zavjese isporučujemo u dimenzijama po mjeri i želji kupca, uključujući i montažu.

-STANDARDNE ZAVJESE- Sa preko 250 dezena materijala možemo zadovoljiti svačiji ukus bilo za stambene ili poslovne prostore sa svim tipovima vodilica (karniša) kao i inox karniša, panel zavjesa, paketo zavjesa..

-PANEL ZAVJESE- Panel zavjese mogu biti sastavljene od tri, četiri ili pet panela, ovisno od dimenzije otvora, rade se od platna raznih dezena, blackot platna (zatamnjujuče i neprozirno). U ponudi imamo široku paletu materijala.

-ROLLO ZAVJESE- Platno omotano na cijev s potrebnim držačima koja okomito spušta i podiže platno.

-ZAVJESE ZA OKOMITO PODIZANJE- PLISSE ZAVJESE- S vodilicama i platnom složenim u jako maloj visini pogodno za apartmanske objekte ili stanove.

-TRAKASTE ZAVJESE- s stabilnom vodilicom i trakama u preko 30 boja izrađuju se u svim dimenzijama.

Pogledano 2129 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

BAZENI PLUS

BAZENI PLUS

021656005

Slanice 22, Stobreč, Croatia

08:00-16:00

Oznaka na karti

O NAMA: Bazeni Plus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju i održavanje privatnih i javnih bazena, te prodaju i montažu cjelokupne bazenske opreme, hidromasažnih kada i staklenog mozaika.  Pročitaj više »

TENDE GRENC

+385 21 41 02 75

Čopova ulica, 21000, Split, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Kovačnica i bravarija što ju je 1931.  Pročitaj više »

ELABORATUS d.o.o. GRAĐEVINA

+385 99 303 5101

Šibenska ulica 15, Split, Croatia

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Poduzeće za graditeljstvo ELABORATUS d.o.o. Split osnovano je 2005. godine.  Pročitaj više »